|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja brałam kod moveobjects i wsadzałam sima na tą niewidzialną podłogę na piętrze, dookoła domu i patrzyłam się, jak przechodzi przez ścianę.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja... jestem w trakcie zamieniania wszystkich miastowych, przedmieściaków i NPC w zombie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja grałam Donem Lotario czy jakoś tak i zaprosiłam tę dziewczynę Ćwir i kazałam mu się jej oświadczyć i zaprosiłam wszystkie te jego kochanki do domu na ślub no i wszystkie po kolei go policzkowały he he a teraz próbuję stworzyć kosmitę potem żeby go ugryzł wilk a potem żeby stał się czarodziejem he he.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja w Simsach 1 mialam wszystkich takich samych simow bo nie widzialam tych strzalek do zmieniania lowy i ubran xD i wszyscy wygladali tak samo tylko mieli inne imiona -_-'. No i dachu tez nigdy nie mialam prawie
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja w TS1 robiłam z gdzieś tak 8 simów (max)
zamykałam ich w jednym domu oczywiście bez drzwi i okien. dawałam i jakiś fotel czy może gitarę i obowiązkowo kominek i patrzyłam jak się ze sobą kłócą i umierają z powodu pożaru.Gdy ostatni sim został sam wyprowadzałam go z tego domku i robiłam mu bajeczne życie ^^ Coś w rodzaju BigBrother ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Jak pierwszy raz zasiadłam do The Sims 1 to srworzyłam moją rodzinkę... Kupiłam im największy dom, mnóstwo rzeźb i obrazów, ale nie starczyło na lodówkę
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja notorycznie zapominałam o dachu ;D. Zdarzało mi się tworzyć takie rodzinki (w TS1 i TS2) ze tworzyłam 8 simów i kazdy inaczej umierał, jeden się spalił, drugiego utopiłam, trzeci umarł ze strachu, czwartego prąd poraził, piąty był przygnieciony satelitą, szósty przez grad, a ostatni który został z głodu xD. W TS1 zawsze robiłam ogromne domy i pokoje typu bilardowe, dyskotekowe itp. albo mój jeden sim jest kosmitą, wampirem, zombie, wilkołakiem i simoroślą w jednym xD
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja raz tak zrobiłam, że simowie adoptowali dziecko i nie wiem jak to zrobiłam, że ojciec zakochał się w dziecku !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Pewnie to była miłość rodzinna ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|