![]() |
#61 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Smutne
![]() Szkoda, że Kinia tak skończyła ![]() Wiesz, czytając to ma się wrażenie, że wszystko jest za szybko. I nawet nie wiem, czy lepiej byłoby to jakoś rozłożyć... Chociaż nie- bo w końcu co byś miała opisywać? Z tego wynika, że to tylko wątek poboczny i teraz zaczyna się rozwijać ten główny. A może i nie... I tak na przyszłość: nie rób nam już takiej przerwy ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
że tam powiem NUDA !!!!!!!
opis życia jakiegoś dziecko, sorry ale nie dla mnie takie fs ;/ 2 twoje opowiadania "Z pamiętnika....." i "Fontanna Życzeń" były genialne ale to barachło ;/ |
![]() |
![]() |
#63 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Skoro nie twój typ fs, to nie wchodź, nie komentuj, jak mnie nudzi jakieś fs to poprostu na nie nie włażę i tyle. Dzięki za komentarz Liv, w pewnym sensie poboczny. Został jeszcze jeden odcinek i tyle. Mam pomysł na nowe fs, ale poszukuję fotografa, ale z tym to jeszcze zaczekam.
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 15
|
![]()
Flash tylko wyraża swoją opinię- o ile dobrze pamiętam jest wolność słowa
![]() Po pierwsze- odcinek za krótki Po drugie- akcja biegnie w tak szaleńczym tempie i wydarenia mieszają się ze sobą. Raz jest tu, raz tu. Pogubiłem się. po trzecie- faktycznie, Twe poprzednie dwa FS były lepsze, a nawet świętej pamięci "Ania" przegoniła TO. No więc: 6.7/10 Pozdrawiam!
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
właśnie wyrażam tylko swoje sugestie i komentuje po to aby autor wziął to do siebie i wprowadził więcej akcji niż pisać jakiś tasiemiec
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Lorette (
![]() Ostatnio edytowane przez Nefrete : 27.12.2008 - 16:22 |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
@up: Myślę, że miałaś na myśli Lorette
![]() Smutny ten odcinek:'( Podoba mi się, że zajęłas się takim ogólnoświatowym problemem dotyczącym bezdomnych dzieci <wymądrza się> Ale nie pasuje mi, że jest tak mało opisów uczuć, i że jest to pisane TAKIM PROSTYM językiem. Już nie mówię, że krótki, ale szkoda, że taka długa przerwa. Już myślałam, że porzuciłaś to FS <ta co nie porzuca> a tu taka niespodzianka. No i akcja dzieje się ciut za szybko. Myślę, że nie ma co żywić nadziei na ostatni odcinek przed końcem roku ![]() Po za tym ocenka liczbowa: 8/10 |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Maatko, jak głupio wyszło.. ;p Mieszacie mi się!
|
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lorette- wreszcie się doczekałam.
Ale, kurcze... To opowiadanie jakoś mnie tak nie wciągnęło. Niby fajne, ale jakoś... czuje niedosyt. Przy Fontannie Życzeń czy tam Anii nie mogłam się doczekać nowego odcinka, przeczytałam jednym tchem. Tu jest inaczej. Przykro mi Lorette, ale tu nie mogę ci dać pełnej dziesiątki. Czy ty masz w ogóle jakiś pomysł na zakończenie, wiesz jaka fabuła? Czy może piszesz sobie od tak sobie, co ci przyjdzie na myśl, improwizujesz? Jakby te opowiadanko było od kogoś innego, nie tak profesjonalnego, z pewnością dałabym mu 10/10. No, ale ty dałaś się poznać jako profesjonalistka- zaczęłaś z wysokiego szczebla, a teraz powoli schodzisz w dół. Dlatego też moja ocena pójdzie w dół i wyniesie: 8/10 Ogólnie nie jest źle, ale jak na ciebie to trochę słabo...
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
ale wiecie co.? wydaję mi się, że wszystko tylko dlatego, że zmieniłam swój styl pisania, jest mało naturalny, no i nie mój. Po Nowym Roku pojawi się ostatni {mam nadzieję, bardziej dopracowany} odcinek. Flash, ja rozumiem że wyrażasz swoją opinię, ale w taki sposób to możesz gdzieś sobie wsadzić swoją opinie, bo ona nic nie wnosi ^^
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|