|
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
dajcie sobie spokój
przez najbliższy czas konkursu na pewno nie będzie. zapewniam was, że haughton gdyby miał czas to zrobiłby te konkursy. zastanówcie się - czy haughton ma swoje życie? prace, dom, najbliższych. pisałam do Bjork już jakiś czas temu i myślę, że temat, ktory stworzyła wczesniej Bjork wam powinien wystarczyc. haughtona, jak widac, nie ma na forum. a wtracanie swoich trzech groszy nic nie da. i to nie jest na podstawie "gdyby im sie chcialo..." jak ktoś już pisał. gdyby wam sie chciało to moze byscie zwrócili sie z zapytaniem do Bjork, Tiunivell, haughtona czy innej osoby od konkursow. nie wiem czy z nimi o tym rozmawialiście, ale sadze, że nie. to, że wy wieczności spędzacie przed kompem to nie znaczy, że Oni też muszą. jak widać nie ma czasu na takie pierdoły jak stworzenie bryły i regulaminu dla pięciu użytkowników (bo tylko tylu się zgłosi). taka jest okrutna prawda. czesc. Ostatnio edytowane przez mienso : 12.09.2009 - 20:40 |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Mogę się zapytać, kiedy będzie następna edycja 'Pokaż mi swoje wnętrze!"?
|
![]() |
#63 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zelkam powiedziała mi, że jak skończy się ten blogowy konkurs (czyli coś w październiku
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|