![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to fajnie ![]() a ty tez miałaś jak instalowałaś ten dodatek taki błąd aktualizacji jak ja ? |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
witam wszystkich,mam następujący problem-zaktualizowałam grę the sims 3 łatką1.6 i przy próbie otwarcia programu wyskoczył mi komunikat,,nastąpił błąd podczas uruchamiania zobacz szczegóły w dzienniku''Zrobiłam reinstalkę bez aktualizowania do wersji 1.6 i działało ok,ale gdy kupiłam dodatek wymarzone podróże i chciałam zainstalować okazało się że wymagana jest wcześniejsza aktualizacja(1.6)bez tego nie mogłam zainstalować WP.No więc zaktualizowałam ,zainstalowałam WP i problem powrócił,zmowu ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania zobacz szczegóły w dzienniku.Bez tej ostatniej aktualizacji wszystko jest ok,ale muszę ją robić do wymarzonych podróży.Teraz nie mogę grać.proszę was o pomoc bo przegłądałam wiele tematów nie tylko tutaj na forum i ten akurat problem pozostaje jakoś bez konkretnego rozwiązania.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Ponawiam prośbę aby ktoś mi wysłał zaktualizowany(wersja 1.5) plik Sims3GDF.dll ponieważ przy aktualizacji wyświetla mi się błąd przy tym pliku i nie mogę doikończyć aktualizacji a grę mam nie crackowaną, bez żadnych modów itp.
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
niestety mam ten sam problem... właśnie zainstalowałam aktualizacje i pisze że Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku.
A nie chcę stracić tego co miałam tam zapisane do tej pory..;\ Oczywiście mam oryginał, i ponad 11GB wolnego miejsca na dysku C... Proszę o pomoc, gdy ktoś znajdzie na to sposób ![]() -- tak apropo... gdzie jest ten "dziennik" ???? |
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałem ten sam problem
![]() Wystarczy zainstalować na nowo grę. ![]() powodzenia, wesołych Świąt! ![]()
![]() |
#66 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może do wina dodatków ? Mi się przez mody gra nie chciała uruchomić po aktualizacji.
![]() |
#67 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja również mam problem po aktualizacji. Mianowicie w jednej z rodzin w ogóle ich nie ma tzn. dotychczasowe zniknęły, a każda próba nawiązania nowych nic nie daje, bo pasek znajomości jest cały czerwony, a interakcje z innym simem w ogóle nic nie dają na plus. Po za tym każde nowo-narodzone dziecko ma kontakty zerowe z rodzicami i poprzez interakcje typu nakarm czy pobaw się nie zwiększają tego paska non stop wynosi zero. Nawet po zmianie grupy wiekowej jest to samo. Proszę o pomoc.
![]()
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Chyba dodatki (niektóre) dla tej łatki są wręcz toksyczne... Spróbuj przenieść Mods z The Sims 3 do Wymarzone Podróże albo usunąć te mody... Bo ja przez dodatki miałem kłopoty z włączeniem gry (nie ładowała się gra)
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
http://img301.imageshack.us/i/bladl.jpg/
Podczas instalacji patcha 2.2.8 z wersji 2.0.86 wyskakuje mi ten blad ma ktos pojecie co zrobic?? |
![]() |
![]() |
#70 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |