|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
zrobilam sobie parke simow, ktora miala 6 dzieci (taak, lubie duze rodziny). gdy podrosly, 5 dzieciakow wyprowadzilam i zostawilam simke, ktora chcialam grac. pojechala ona do egiptu po malzonka. zaproponowala mu przeprowadzke, udalo sie, wszystko fajnie ALE: jej rodzice zostali malzenstwem ale przestali byc rodzina
gra ich widzi jako singli. w zwiazku z tym ojciec mojej simki ozenil sie po raz drugi (mimo, iz matka simki ma go jako meza w kontaktach) ;] czyli jest bigamista ;p
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja raz pojechałam do egiptu i tam poszłam do piramidy i przegrałam walke z mumią i ona się zamieniła w popiół. Jak to się stało? Otóż sama nie wiem pewnie jakiś błąd.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Musiałaś tę walkę wygrać skoro mumia zamieniła się w popiół.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
... Moja simka miała misję w egipcie. Po powrocie skoczyłam na targ zakupić na stałe wespę. Za późno wróciłam, ta co mi tą misję dała... UMARŁA! Nie dość, że meldowałam się u ducha to jeszcze tan duch... Ukradł mi wespę! A raz miałam misję u faceta który był
a) w chinach b) niewidzialny A misja była w egipcie! Pisało : Jedź do chin aby zakończyć tą przygodę! |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
To dziwne...Ale ja mam pytanie Gdzie można znalesc skarabeusze bo mam taką przygode...I tam wyswietlami sie że mam isc do takiego miejsca gdzie są tylko krzaki i drzewo ja tam nic nie widze?!...A takto to ciekawoska :Moja simka Marlenka miała 3 córki 1 Klementyne 2 Antne 3 Desandre (nie lubie prostych imion) i te dwie Antna i Klementyna jak dorosły to się wyprowadziły bez niczego tylko troche simoleonów zabrały
.Ale jak Desandra była dorosłą to niemiałam za dużo forsy i mi auto zabrała ;(Czy to jest normalne? |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Kupiłem simom rzeźbę i zawsze jak ja oglądali, to ona znikała o.O Po prostu robiła się niewidzialna `=,-''
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Raz tak miałem że mój sim łowił sobie ryby i nagle go niema. Po simowej godzinie pojawił się w domu. Wiecie może coś o tym? Z góry dzięki.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Zauważyłam, że można uwolnić złodzieja. Po zakłuciu złodzieja w kajdanki policjant wraca do domu by sprawdzić czy wszystko jest w porządku. W tym czasie można kliknąć na włamywacza i wybrać opcję uwolnij. Włamywacz ucieka i pojawia się komunikat w stylu "dzięki koleś, że mnie uwolniłeś obiecuję że ci to wynagrodzę". Policjant jest zły, pojawia się tekst "proszę nigdy więcej tego nie robić ".
Niestety nie wiem w jaki sposób złodziej się odwdzięcza. Może już nigdy nie nachodzi naszego domu, nie wiem. |
|
|
|
#9 |
|
|
Ostatnio mialam dziwne jazdy z niektórymi rodzinkami. Simów nie mogłam znaleźć w żadnym domku, jakby nigddzie nie mieszkali. Nie byli nawet przy próbie zmiany aktywnej rodziny. kiedy ich zapraszalam do siebie, to przychodzili a potem jak pozegnałam, to śledziłam i bywało, ze znikali na pustej działce bądź też np. koło bazy wojskowej itp. (ale nie w samym budynku, tylko znikali powiedzmy na trawniku obok). Jak zaproponowałam wprowadzenie się takiemu simowi (w koncu to były rodzinki, kórymi wcześniej gralam i nie chciałam ich stracić), to wyskakiwało okienko z przeprowadzką i pokazywało, ze ta rodzina ma ujemny budżet (np. -5000). Wychodzi na to, ze się spłukali i byli jakby bezdomni.
Denerwuje mnie tez to, ze jesli simy przeprowadzają się w ramach postępu historii, to czesto kupują nowy dom, ale ze sprzedaży starego tak jakby nie otrzymywali pieniędzy. Nie wiem, czy te minusowe budzety nie są własnie przez to spowodowane :/ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
A u mnie to na odwrót. Zawsze simy po przeprowadzce spowodowanej postępem historii mają kupę kasy, chociaż powinni być biedakami.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|