![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Ea już nie wie co robić, mówi, że nie będzie 4, ale i tak wyjdzie, żeby zarobić kasę.
Kasa, kasa,kasa i kasa. Tylko kasa. Nie zdziwiłabym się, jak ten dodatek to będzie badziew. Podstawa ledwo po zainstalowaniu potrafi znudzić... Ea chce łapać pieniądze i tyle... |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Heh, no tak, ale ja jedna im nie dam zbyt wielkich strat ;p.
Ostatnio edytowane przez beam. : 26.08.2009 - 12:11 |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
ściągnij grę z neta,jak ja
nie mam żadnych wyrzutów sumienia,poza tym już tą grę usunęłam,bo i tak mi przestała działać może i jestem "ojezu złodziej wstydź się",ale mam to gdzieś :3 |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Heh, też nie mam oryginalnej gry... ;p
I może również jestem "ojezu złodziej wstydź się", ale mnie też to nie interesuje. ;p |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
prawda... oni i tak wiedzą że mają "fanów" którzy będą nawet beznadziejne dodatki kupować. Ale żeby tylko kupić.
![]() |
#67 |
|
![]()
Ale skoro gra jest taka nudna, beznadziejna, to ja nie wiem, po co wy w ogóle ja sciagacie z internetu, marnujecie miejsce na dysku i swoj czas w nia grajac. Mnie by sie nie chcialo poswiecac na cos co jest beznadziejne swojego cennego czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Ja mam zamiar kupić,ale nie po to żeby po prostu mieć tylko dlatego,że mi się podoba.Tylko żeby było tak jak to opisują.Bo póki co to w samych superlatywach,a wady na pewno jakieś będzie miało tak jak podstawa.Niestety takie jest EA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Nie mówię, że mnie nudzi, czy mi się nie podoba, ale twórcy mogli stworzyć zdecydowanie coś lepszego, i każdy z nas to wie...
Nie marnuje swojego czasu, bo lubie grać w ts, nie wiem skąd te podejrzenia ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
jak już mówiłam - ja już TS3 usunęłam i jakoś wcale nie odczuwam jej braku
![]() a dodatek?nie wiem,może kiedyś zainstaluję znowu podstawkę tylko po to,by przetestować dodatek |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|