|  | 
|  10.02.2010, 17:23 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Denerwujące momenty 

Przed chwilą grając sobie przypomniałam-kiedy Simy śpią i pada śnieg to muszą wstać żeby popatrzeć jak śnieg pada.Strasznie mnie to ostatnio irytuje
		 | 
|   | 
|  10.02.2010, 19:53 | #3 | 
| Zarejestrowany: 14.04.2009 Skąd: Wrocław Płeć: MężczyznaPostów: 450 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

A mnie wkurza taki moment. Gra studenką w akademiku i tam są inni studenci. Wkurze mnie to gdy jeden ze studentów wyciąga pracę domowa i odrabia, przerywa wyciąga następną pracę i znów przerywa i tak w kólku i wszedzie gdzie nie popatrzę to niedokończona prace domowe prze ten bałagan muszę je usuwać kodemj | 
|   |   | 
|  10.02.2010, 20:14 | #4 | 
| Guest 

Tak mnie też ostatnio to wkurza.Wkurzają mnie simy których zatrudnię do pracy i przydziele im pracę "sprzedawcy" a oni zamiast namawiać do kupowania to namawiają jednak ze skutkiem negatywnym i tracę gwiazdki.;/
		 | 
|   | 
|  12.02.2010, 15:19 | #5 | 
| Guest 

Mnie wkurza to że gdy np. moja simka siedzi z narzeczonym na kanapie to jak klikne   ,,obejmij " to wyłącza TV. Wkurza mnie też to że kiedy im się nudzi to żrąą...  --------------------------------------------------------------- Ja w TS 3 zrobiłam żula xD | 
|   | 
|  13.02.2010, 16:34 | #6 | 
| Zarejestrowany: 31.01.2010 Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 383 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

Mnie dzisiaj wkurzyło to ,że... Moja córka postanowiła uciec z domu,dobra ,koleżanka podjechała po nią około pierwszej i udało się!Uciekły! Chciałam ,żeby było bardziej realistycznie ,więc po 20 simowych minutach zadzwoniłam na policję,ale gdy simka rozmawiała z policją przez telefon moja córka wróciła,a ja musiałam zapłacić karę!! PS.Córki nie odwiozła policja!Nie wiadomo skąd pojawiła się sama! | 
|   |   | 
|  16.02.2010, 18:17 | #7 | 
| Guest 

mnie wkurza w cw te telefony i jak sąsiedzi wyciągają niemowlaki z kojca i kladą na ziemii    | 
|   | 
|  03.03.2010, 18:53 | #8 | 
| Zarejestrowany: 28.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 3,273 Reputacja: 15 |  Odp: Denerwujące momenty 

@up: jest przecież opcja 'pozegnaj sie'  Mnie denerwuja opiekunki. laza po tym domu zamiast sie dzieckiem zająć... 
				__________________ Evil is a Point of View | 
|   |   | 
|  06.03.2010, 12:05 | #9 | 
| Zarejestrowany: 24.02.2010 Skąd: ... Płeć: MężczyznaPostów: 341 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

Najbardziej denerwuje mnie to, że jak przenosi się dom z rodziną do skrzyni rodzin to ta rodzina traci wszystkie znajomości w tym powiązania rodzinne z innymi rodzinami, a do tego ich drzewo genealogiczne jest takie "zamrożone" ...
		 | 
|   |   | 
|  06.03.2010, 12:24 | #10 | 
| Zarejestrowany: 23.01.2008 Skąd: heaven Płeć: KobietaPostów: 749 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

mnie denerwuje jak są niemowlęta i simy ciągle chodzą po butelkę, nawet jak dzieci nie są głodne. potem wszędzie są butelki. i jeszcze to że ciągle grają w SSX  raz przyjechała z pracy z moim simem jakaś miastowa i grała na komputerze tak długo że aż się zepsuł. Ostatnio edytowane przez treys : 06.03.2010 - 12:36 | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |