|
|
Zobacz wyniki ankiety: Dużo neta-za czy przeciw? | |||
Za! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 61.54% |
Przeciw! |
20 | 38.46% |
Głosujących: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dokładnie. Ja używam do ściągania najfajniejszych stron (tzn. kiedy ma się duży wybór
![]() Za to NIGDY nie ściągałam i nie zamierzam ściągać z thesimsresource.com !! Jak dopiero zaczynałam pisać posty, z ciekawości weszłam w stronę z sygnaturki Liv (tak tak, ciekawość to pierwszy stopień do piekła... Ale kto by się tym przejmował? xd). No i, właśnie sobie uświadomiłam jaki ten admin musi być paskudny :/ Ale w sumie też bym chciała taki domek... xD Więc, może całość: strony godne mojego odwiedzenia xd (tak tak, mam duże ego xd): -oczywiście modthesims.info! -lianasims2.net -justsims2.ru -xmsims.com -raonsims.com -i jeszcze, nie pamiętam końcówki, ale coś peggyzone... No, w każdym razie dużo rzeczy z modthesims potrzebuje meshy z tej strony. Niedawno zaczęłam ściągać. No i jeszcze pojedyncze pitu pitu z różnych stron, których nie zapamiętuję adresów. Na przykład insimenatora nie ma na modthesims, chyba że nie szukałam. Albo właśnie wchodzę w linki z różnych blogów, chociaż nie jest to zbyt bezpieczne ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 07.08.2011 - 17:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam gigowaty downloads (głównie fryzy, ubrania i trochę mniej rzeczy) bo aż 10,5 GB.
Jestem oczywiście za - urozmaicają grę i dodają realizm. Widzę że niektórzy podają stronki, ja też podam. - lianasims2.net (ok. 600 plików) - sims2design (ok. 280 plików) - mts (ok. 150 plików) - simplystyling (ok... 5 plików xdd) - parsimonious (ok. 400 plików) - inne (hacki/mody - ok 10 plików.) |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Przesyt nigdy nie jest dobry
![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
A mnie jak sie cos spodoba to pobieram, najwiecej mam ciuchow, pozniej fryzur a najmniej obiektow
![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Jestem przeciw. dodatki z netu oddalają ten klimat dwójki. to już nie ta sama gra. Simy może faktycznie są ładniejsze z nowymi fryzurami, ale simy z samego maxisu są moim zdaniem jeszcze ładniejsze
![]() ![]() a przesyt jest okropny. kilka - rozumiem, ale ogrom ?
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dodatki z netu? Czemu nie! Ale wszystko z umiarem. Aktualnie mam 96MB na Downloadzie i więcej nie potrzebuję. Są tam głównie fajne meble i dodatki, bo uwielbiam robić domki w Simsach.
![]() |
![]() |
#7 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Aktualnie nie wyobrażam sobie swojej gry bez dodatków z internetu. Po prostu, brak mi niektórych rzeczy. Mój Downloads ma dokładnie 2,72 GB, i stale się powiększa. Większość to rzeczy z livejournali i stron typu MTS/GoS/BPS, bo tam po prostu są najlepsze. Nie ściągam byle czego.
Gra ładuje się długo, ale sama rozgrywka działa znakomicie, mimo, że praktycznie wszystko na parceli to rzeczy z internetu.
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja ez lubie dodatki. Nawet lubie samo ściaganie i wgrywanie do downloadsów. ten folder zbliża sie do 2,5 G. Potem usuwan to co w grze mi sie nie podoba. Nawet robienie porzadków w downloadsach jest dla mnie fajne.
Tak bez dodatków gra byłaby uboga. Np, te templates, ze strony Modthe sims, ktore poleciła mi Liv są super. Czy wymiana oczu maxisa na inne. O cerach i siknach nie wspomnę. Uwielbiam nowe meble i ciuchy. Po prostu lubie wgrywać nowe elementy do gry. A co do stron.... tak naturalnie te wszystkie ktore sa wymienione Modthesims, liana, lubie też allabout style i parsimoniousa. No i lubie TSR. I wcale sie tego nie wstydzę. Poznałam tam pare ciekawych ludzi, ktorzy uploadują swoje dzieła. Np. pani po 50 ktora lubi robić ściany i podłogi, dawna nauczycielka plastyki ze Stanów. A rzeczy tam są prześliczne. Wiem że Liv jest przeciwna tej stronie i moja ulubiona fakepees7 z MTS też, ale ja nadal z TSR korzystam.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja szczerze jestem sceptyczna do ściągania z netu
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja lubię mieć duużo dodatków z neta.. takie fajne simy wychodzą czasami.. oraz domy
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|