![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może mi ktoś napisać wymagania ? Nie mogę znaleść...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tu masz wymagania : http://pl.thesims3.com/game/ep1/systemreq
![]() |
#64 |
|
![]()
Kolejne dwa pytania:
1 - jak wygląda sprawa Simów z różnymi stopniami wizy? Mogą wyjechać razem, i wtedy jeden wraca szybciej, czy w ogóle nie ma szans na wspólną podróż? I co daje nagroda "przygotowany podróżnik" z punktów szczęścia, czy ktoś już ją kupił? 2 - jak działają skrzynie, które można kupić w obcych krajach? Jeśli włożę tam rzeczy z plecaka, to czy znikną po zmianie aktywnej rodziny, czy zostaną? Jedną skrzynkę kupiłam, ale boję się sprawdzać. I czy te rzeczy będą z czasem traciły na wartości, czy ceny zostają takie same? P.S. Wiecie, że można ukraść dzieciom zabawki z ich domów? Po kliknięciu na "otwórz" na skrzynce z zabawkami, pokazuje się opcja "wszystko", jak na tych normalnych skrzyniach, i moja Simka wzbogaciła się o króliczka, samochodzik, kucyka i rakiety, bo nie chciało mi się oddawać ![]() EDIT: I pytanie nr 3 ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 25.11.2009 - 20:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja sprawdzalem, pomocnik dziala reszta niewiem.
|
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() Cytat:
Ad 2 - Skrzynie możesz postawić w pokoju i przełożyć tam wartościowe rzeczy z plecaka. Wątpię, by znikała ich zawartość po zmianie rodziny, bo po włożeniu do skrzyni każda rzecz staje się elementem wyposażenia domu, nie plecaka, a co do wartości, to niestety nie wiem, ale pewnie to jest tak ze znalezionymi kamieniami w mieście (ale nie wiem właśnie, jak to jest z tymi kamieniami, bo nigdy nie sprawdzałam ![]() Ad 3 - Mam nadzieję, że pomocnik będzie działał na wakacjach! Moi podróżnicy mają jeszcze za mało punktów na kolekcjonera, ale sumiennie zbieram ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
PYTANIE PYTANIE PYTANIE
![]() Gdzie mogę użyć tych Uniwersalnych Kluczy zakupionych u specjalnych sprzedawców? Jedyne co znalazłam to że one mi się nie przydadzą w normalnych grobowcach, a jedynie "stworzonych dla poszukiwaczy przygód". No i jestem w kropce, bo nie znalazłam żadnych drzwi ani skrzyni mogących uży tych kluczy. Pytanie numer dwa: W Al Simharze [??? no Egipt...] zaraz za targiem jest piwnica gdzie jest duuuuuużo siana. I są 4 nieotworzone jeszcze przeze mnie pary drzwi. Dwie wymagają klucza do magazynu nr4 i nr5 a dwie pary są po prostu z łańcuszkiem i nie idzie ich otworzyć. Chętnie przyjmę pomoc w obu przypadkach ![]()
![]() |
#68 |
|
![]()
Czy w TS3 można grać w małym oknie?
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
w opcjach wyłączasz opcje pełnego ekranu i wtedy możesz grac i siedzieć np.w necie
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Interesuję mnie jakie nowe nasiona będzie można szadzić (lub czy w ogóle będzie można) i czy one wliczają się do umiejętności ogrodnictwo??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|