Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.11.2009, 14:45   #61
krzysiek200
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i Odpowiedzi

Zmiana pragnienia kosztuje 10000 a nie 50000
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.11.2009, 15:36   #62
Starlight

Reputacja: 10

Może mi ktoś napisać wymagania ? Nie mogę znaleść...
Starlight jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2009, 15:45   #63
αγάπη

Reputacja: 12

Tu masz wymagania : http://pl.thesims3.com/game/ep1/systemreq

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2009, 19:07   #64
nmin

Kolejne dwa pytania:

1 - jak wygląda sprawa Simów z różnymi stopniami wizy? Mogą wyjechać razem, i wtedy jeden wraca szybciej, czy w ogóle nie ma szans na wspólną podróż?
I co daje nagroda "przygotowany podróżnik" z punktów szczęścia, czy ktoś już ją kupił?

2 - jak działają skrzynie, które można kupić w obcych krajach? Jeśli włożę tam rzeczy z plecaka, to czy znikną po zmianie aktywnej rodziny, czy zostaną? Jedną skrzynkę kupiłam, ale boję się sprawdzać. I czy te rzeczy będą z czasem traciły na wartości, czy ceny zostają takie same?

P.S. Wiecie, że można ukraść dzieciom zabawki z ich domów? Po kliknięciu na "otwórz" na skrzynce z zabawkami, pokazuje się opcja "wszystko", jak na tych normalnych skrzyniach, i moja Simka wzbogaciła się o króliczka, samochodzik, kucyka i rakiety, bo nie chciało mi się oddawać

EDIT: I pytanie nr 3 Ktoś już sprawdzał, czy pomocnik kolekcjonera, ten za punkty, działa także w otoczeniach innych krajów?

Ostatnio edytowane przez nmin : 25.11.2009 - 20:16
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2009, 20:20   #65
DoGi114
Guest

Ja sprawdzalem, pomocnik dziala reszta niewiem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2009, 20:30   #66
rocktechnika

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Kolejne dwa pytania:

1 - jak wygląda sprawa Simów z różnymi stopniami wizy? Mogą wyjechać razem, i wtedy jeden wraca szybciej, czy w ogóle nie ma szans na wspólną podróż?
I co daje nagroda "przygotowany podróżnik" z punktów szczęścia, czy ktoś już ją kupił?

2 - jak działają skrzynie, które można kupić w obcych krajach? Jeśli włożę tam rzeczy z plecaka, to czy znikną po zmianie aktywnej rodziny, czy zostaną? Jedną skrzynkę kupiłam, ale boję się sprawdzać. I czy te rzeczy będą z czasem traciły na wartości, czy ceny zostają takie same?

P.S. Wiecie, że można ukraść dzieciom zabawki z ich domów? Po kliknięciu na "otwórz" na skrzynce z zabawkami, pokazuje się opcja "wszystko", jak na tych normalnych skrzyniach, i moja Simka wzbogaciła się o króliczka, samochodzik, kucyka i rakiety, bo nie chciało mi się oddawać

EDIT: I pytanie nr 3 Ktoś już sprawdzał, czy pomocnik kolekcjonera, ten za punkty, działa także w otoczeniach innych krajów?
Ad 1 - Podróż trwa tyle, ile wynosi najdłuższa wiza osoby jadącej (np. Simka ma poziom 0, a Sim 1, to razem mogą jechać na tyle, na ile pozwala 1 poziom wizy [6 dni? nie pamiętam]), a nagroda przygotowany podróżnik pozwala jechać na kilka dni dłużej niż wskazywałby na to poziom wizy.

Ad 2 - Skrzynie możesz postawić w pokoju i przełożyć tam wartościowe rzeczy z plecaka. Wątpię, by znikała ich zawartość po zmianie rodziny, bo po włożeniu do skrzyni każda rzecz staje się elementem wyposażenia domu, nie plecaka, a co do wartości, to niestety nie wiem, ale pewnie to jest tak ze znalezionymi kamieniami w mieście (ale nie wiem właśnie, jak to jest z tymi kamieniami, bo nigdy nie sprawdzałam ).

Ad 3 - Mam nadzieję, że pomocnik będzie działał na wakacjach! Moi podróżnicy mają jeszcze za mało punktów na kolekcjonera, ale sumiennie zbieram
stare 25.11.2009, 20:42   #67
Wampirencja

PYTANIE PYTANIE PYTANIE

Gdzie mogę użyć tych Uniwersalnych Kluczy zakupionych u specjalnych sprzedawców? Jedyne co znalazłam to że one mi się nie przydadzą w normalnych grobowcach, a jedynie "stworzonych dla poszukiwaczy przygód". No i jestem w kropce, bo nie znalazłam żadnych drzwi ani skrzyni mogących uży tych kluczy.

Pytanie numer dwa: W Al Simharze [??? no Egipt...] zaraz za targiem jest piwnica gdzie jest duuuuuużo siana. I są 4 nieotworzone jeszcze przeze mnie pary drzwi. Dwie wymagają klucza do magazynu nr4 i nr5 a dwie pary są po prostu z łańcuszkiem i nie idzie ich otworzyć.

Chętnie przyjmę pomoc w obu przypadkach

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2009, 20:45   #68
Nallina

Czy w TS3 można grać w małym oknie?
stare 25.11.2009, 21:01   #69
Ilona
Guest

w opcjach wyłączasz opcje pełnego ekranu i wtedy możesz grac i siedzieć np.w necie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2009, 21:31   #70
Simons
Guest

Interesuję mnie jakie nowe nasiona będzie można szadzić (lub czy w ogóle będzie można) i czy one wliczają się do umiejętności ogrodnictwo??
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania