|
|
Zobacz wyniki ankiety: Które z otoczeń wakacyjnych najbardziej Ci się podoba? | |||
Chiny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 33.50% |
Egipt |
78 | 39.59% |
Francja |
53 | 26.90% |
Głosujących: 197. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Mnie najbardziej podobają się chiny, ale nie wiem czy to tylko dlatego że najwięcej tam podróżuję czy po prostu dlatego że jest tam fajnie.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Mnie osobiście podoba się Egipt ten klimat i muzyka
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem podoba się i Egipt i Chiny.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja podczas mojej pierwszej podróży, wybrałam się do Francji...
Jednak bardzo mnie rozczarowała. ![]() Później przerzuciłam się na Egipt, zwiedziłam wszystkie piramidy. Poznałam fajnego faceta i wróciłam z nim z wakacji. Następnie odwiedziłam Chiny. Które uważam za najlepsze. :*** |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Na początku jak kupiłam WP, wybrałam sie do Egiptu. Zwiedziłam wszelkie piramidy itp., ale po ich obejrzeniu trochę się znudziłam (nie jestem wielbicielką wykonywania misji). Kupiłam na targu jakieś kamyczki, posągi, relikty oraz najdroższy aparat, po czym wróciłam do SV.
Później wybrałam się do Champs Les Sims. Nawet mile mnie zaskoczyła. Chociaż jest mało do zwiedzania, to zabawiłam się w robienie nektaru i zdjęć aparatem z Egiptu. Nektar nawet mnie wkręcił, więc kupiłam mnóstwo stojaków i maszyny, a w domu zbudowałam piwnice i umieściłam tam nabyte obiekty. Misji także trochę wykonałam, najgorzej poszła mi ta w muzeum ![]() ![]() Po jakimś czasie zdecydowałam się na Shang Simla. Chiny. Hmm... powiem, że były interesujące, malownicze. Cos tam obejrzałam i jak najszypciej poleciałam tam, gdzie się ćwiczy. Moja Simka sobie poćwiczyła (powiem, że czasem było śmiesznie ![]() ![]() Podsumowując... chyba wolę Francję... i Chiny (chociaż jestem tam rzadko). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
No baa Egipt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
1.Egipt- Fajne są te mumie moją simke raz walnęła w łeb ; D 2.Chiny- fajne otoczenie i ta muzyczka, ale niestety coś sie psuje jak próbuje wejść do smoczej jamy
![]() Więc najbardziej podoba mi sie egipt : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
imo najlepsze są Chiny... mają świetny klimat, parcele... no i sztuki walki, chyba najlepsza umiejętność jaka doszła w wp. chociaż wyrabianie nektaru i fotografia też są fajne.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|