Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2010, 21:18   #61
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

O, mi by się marzyło coś, żeby simowie mogli latać w kosmos i odkrywać nowe planety!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.06.2010, 16:55   #62
Kinkarus
Guest

Masz rację Gio! Mi też marzy się takie coś. Albo żeby simy mogły żeglowac, surfowac itd. Chciałabym coś podobne do Abrakadabry, Zwierzaków i Czterech Pór Roku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2010, 18:39   #63
Sherlock
Guest

A ja bym chciał zwykle, ale ważne - Cztery Pory Roku!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.07.2010, 10:02   #64
PoZmrokowiec

Reputacja: 10

Wczoraj śniło mi się, że kupuje iphona 4 od jakiegoś chinka i były tam simsy, gry itp. Na blacie u nich zauważyłem The Sims 3: Bączek . Gdy wstałem, to pomyślałem, że mogliby zrobić dodatek z nauką tańca(polonez i inne), chodzić na kursy tańca, uczyć innych simów, parcela szkoły tanecznej itp. Oczywiście nazwa ,,Bączek'' nie bardzo pasuje, ale coś w stylu The Sims 3: Taneczne Życie bardziej pasuje . Nudzi mi się trochę jak Simy na urodzinach lub imprezie w kółko robią te same ruchy .
The Sims 3 podstawą

PoZmrokowiec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.07.2010, 11:30   #65
grzro

Według mnie taki dodatek wnosiłby za mało nowości i za bardzo skupiałby się na jednej rzeczy tylko ja bym chciał zmiany pór roku, deszcz, śnieg, burze, słońce, wiatr, zwierzęta domowe i coś w stylu farmy z traktorem, polem, zwierzętami hodowlanymi
grzro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.07.2010, 12:36   #66
, Śliwa . <3

Grin Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

Moje propozycje:
- The sims 3 Wczechświat - wiecie , kosmos , kosmici xd
- The sims 3 Fantazja - jakieś wróżki , elfy , krasnale , czarownice itp.
- The sims 3 Przeszłość - początki simów , np. neandartalczycy , epoka lodowcowa
Nie wiem czy się podobają.Ale tylko tyle mi przyszło do głowy.
Może napiszmy do EA.Pokażemy im nasze propo zycje.

Ostatnio edytowane przez , Śliwa . <3 : 05.07.2010 - 12:38
, Śliwa . <3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.07.2010, 14:54   #67
Miley98

Przepraszam za offtopic ale ja znam e-mail Ea gdzie można podać propozycję na grę lub dodatek do simsów. Oto on: [email protected]

Simy Miley
Historia córki Assassyna

Miley98 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.07.2010, 16:54   #68
ChoreMelodie

Ja osobiście chciałabym żeby w Simsach 3, zmieniło się to, żeby Simsy nie zmieniały się w przygodówkę. Można to było zobaczyć po średnim WP i całkiem, całkiem Karierach. Ale wracając; chciałabym zwierzaki, ale nie takie, jak kotek i piesek. I żeby coś się dało z nimi ROBIĆ. Albo pory roku, były świetne, przydałyby się także gwiazdy.
Cóż, poczekamy aż EA wyda kolejny dodatek po Szybkiej Jeździe. :]
ChoreMelodie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.07.2010, 19:35   #69
Serakel

Ja bym chciała zwierzaki, ale żeby było więcej możliwości i rzeczy niż w TS2 zwierzaki, o i zeby byly no mniej wiecej taki przedzial wiekowy zwierzakow stary, dorosly, szczeniak, i nowonarodzony, a te pierwsze trzy w edytorze tworzenia zwierzaka, no mozna stworzyc wlasnego zwierzaka np. weza, ale zeby ten waz mogl lazic po domu a nie tylko w akwarium czy w czyms takim, i simy co mają cechę ze boi sie wezy czy tam gadow bedzie uciekal podskakiwal, wrzeszczal czy zemdleje na widok gada, i jeszcze ten co kocha gady (taka cecha) bedzie chcial ich duzo. Psy mozna wyprowadzać na smyczy po miescie, i chodzic na zawody dla naszych pupili i wybiegi dla zwierząt nie tylko psow. Żeby mozna miec hodowle np. psów i zeby ja miec trzeba zlozyc jakies papiery w ratuszu, i gdy się urodzą zwierzaki w takiej hodowli to daje sie mu rodowodowe imie a nowi właściciele sobie zmieniają, nowa kariera- weterynarz, zwierzaki mogą chorować, złamać np. nogę, a miejsce pracy weterynarza bylo by osobnym budynkiem. No i zeby bylo schronisko do ktorego simowie przychodzą, moga przynosic pieniadze i przedmioty dla zwierzat np. zabawki, oddaja zwierze i adoptuja, ale zwierzaki sa osobno w takich klatkach, klikniesz na zwierzaka to pokaza sie takie opcje poglaszcz, podglad, wybierz, i schronisko mozna zobaczyc od srodka, na ulicy mozna znalezc zwierzaka bez obrozy ktorego albo sie odnosi do shroniska albo dzwoni sie do niego iwoz ze schroniska zabiera zwierzaka, i gdy zwierzak zaginie oddali sie daleko od domu to mozna zamiescic ogloszenie w komputerze lub w gazecie i gdy ktos go znajduje dzwoni do ciebie informuje ze ma prawdopodobnie twoje zwierzaczka i przyjezdzasz po niego, tak samo mozesz sprawdzic w komputerze czy w gazecie czy nikt nie zgubil zwierzaka ktorego ty znalazles. zwierzaka mozna ubierac(nie ze lubie gdy zwierzeta sa ubierane, bo nie lubie). Kariera taka jak trener. jak sie wygra zawody to mozna organizowac wlasne, mozna przygarnac mieszanca lub kupic rasowego albo odwrotnie od przyjaciela znajomego, czy znalezc wiadomosc w komputerze czy w gazecie czy ktos nie chce przygarnac zwierzaka. Dzieci, nasze kochane pociechy beda za pieniadze wyprowadzac psy sasiadow. Mozna kupic schronisko i je prowadzic. miec rozne rodzaje ryb i takie wielkie akwarium, ale akwarium niech bedzie wiecej , duzo, duzo mialam jescze kilka pomyslo w na simsy zwierzaki ale wypadly mi z glowy

Miałam tez pomysły na inne dodatki do TS3, ale już nie pamiętam.

Ps. co myslicie na temat The Sims 3 Unleashed czy cos takiego bedzie czy to jakis zart, to prawdopodobnie znaczy na smyczy lub spuszczone ze smyczy, tak slyszalam

O i jeszcze cos takiego nawiazujace do pomyslu Kinkarusa, simy moga plywac w wodzie(morze, jezioro),

I niech z jakims dodatkiem pojawią sie np. slodycze platki nestle, mlekolaki itp. mleko ( to tez w jakims dodatku o wsi), zeby byl dodatek podobny do gwiazdy w TS1, wiem ze tez ktos wspomnial na tym forum o czyms takim jak przechodzenie z jednego miasta do drugiego z SV do Rev. itd. jakis dodatek powiazany ze sportem gwiazda siatkowki, pilki noznej koszykowki, plywactwa ping-ponga z czym pojawią się przedmioty potrzebne do tych sportow, no i inne sporty, deska skateborowa, niech tez pojawi sie z jakims dodatkiem perkusja organy pianino fortepian gitara elektryczna i basowa i inne instrumeny(dodatek powiazany z muzyką).

Jak cos mi wejdzie do glowy to napisze bo mialam duzo pomyslow na dodatki

Ostatnio edytowane przez Serakel : 06.07.2010 - 19:43
Serakel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.07.2010, 06:37   #70
P.Villon
Guest

Mnie najbardziej pasowałoby coś w stylu abrakadabry i gwiazdy. Najbardziej mi tego brakuje.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania