![]() |
#61 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Cieszę się, że kontynuujesz FS
![]() ![]() Nie wiedziałam, że Gaby jest tak spokojna. Niech nie boi się ubierać bardziej wyzywających ciuchów do pracy (swoją drogą chciałabym mieć tyle ciuchów, co ona ![]() Przesadziła z tym rzucającym się w oczy tatuażem ![]() ![]() Clark ma zbyt pomarańczowe te policzki na zdjęciach. Nie robiłabym z niego matrioszki (tej laleczki z rumieńcami ![]() Cytat:
Cytat:
No i faktycznie nieco mało tego tekstu. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Bezimienna
dobrze, na następny raz upomnę się, chociaż nie mam pojęcia kiedy to będzie ![]() Searle Wszystkie postacie się powoli rozkręcają i ewoluują, jeszcze Was mogą zaskoczyć xd dziękuję, cieszę się bardzo, że jednak ktoś czyta moje wypociny;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
fajne jak zwykle, ale clarkowi cos sie za latwo udalo;p
|
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Ha! Wreszcie nadrobiłam zaległości.
Podoba mi się ![]() Niestety nie mam dzisiaj weny na komentarze, więc nie napiszę nic więcej. Czekam na next ![]()
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
haha bo on jest jak supermAn
![]() @down: a wypchaj sie sianem, zepsulas mi wypowiedz :[ Ostatnio edytowane przez Ellie : 20.06.2010 - 20:45 |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
superman co najwyzej;p
nooo to kiedy odcineczek?<zaciera raczki> |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
no właśnie chyba nieprędko bo to mój ostatni tydzień w domu, zaczyna się przedwylotowe szaleństwo i wątpię, żebym coś wtedy napisała:<
centa- clark to taki superman z idealnym manicurem xd Vipera, bardzo się cieszę, że jednak nie opuściłaś tego FS, w ogóle to stwierdziłam, że i tak będę pisać, bo gdzieś się muszę szkolić, a pisanie historyjek do z życia wzięte jest raczem mało opłacalnym biznesem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
no nie, to skandal, bede musiala sie zatem uczyc.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ha! Wszystko przeczytałam i bardzo mi się podoba. Masz fajne fotki w tym FS. Profesjonalnie poradził sobie Clark z tymi Latynosami
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
centa wybacz mi!
Kinkarus wielkie dzięki, to miłp]o słyszeć, że ktoś przeczytał wszystkie odcinki i jeszcze mu się podobało xd Póki co ogłaszam miesięczną przerwę, może będzie to czas, kiedy ktoś- tak Kinkarus- przeczyta całość, albo nadrobi zaległości? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|