![]() |
#61 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pytanie...
Bowiem mój Sim Detektyw Jakub Aster jest już na 8 poziomie tejże kariery... Czemu dostaje non stop identyczną gażę za wykonanie zadania jak na początku pracy? Przecież zadania często są trudniejsze, a tutaj wynagrodzenie wiecznie 650 simoleonów...
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie ponieważ moja simka pracuje w medycynie i ma pragnienie Dokończyć pracę: Klinika szczepień...
i co mam zrobić aby kogoś zaszczepić Czytałam że w jakiś darmowych klinikach ale gdzie one są ?? |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem ze sprzedawaniem rzeczy w Komisie - jak to zrobić?
Jedyne co mi przyszło to głowy nie działa - klikałam "Kup obiekty" na sprzedawczyni ale nic się nie dzieje, nie wyskakuje okienko. Dodatkowo nic nie mogę kupić w komisie. Wszystko ma tylko opcję "Obejrzyj" a szkic mogę wziąć z biurka za darmo... Co jest nie tak?
![]() |
#64 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Mam takie pytanie, gdy moja simka załatwiała nieruchomości w komputerze było tam coś takiego jak domki letniskowe, o co z nimi chodzi, je się kupuje? czy co?, proszę pomóżcie!
Ostatnio edytowane przez Serakel : 08.06.2010 - 19:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
wampirencja - u mnie dziala klikanie na kase i wybranie kup. potem przejscie do zakladki sprzedaj czy komis [jakos tak] i dodanie przedmiotow z listy - jak sprzedawanie w sklepie
|
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Nie mam żadnej opcji na kasie ^ ^"
![]() |
#68 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Elo.Nowy jestem na forum.Może to pytanie zapadło.Ale w karierze wynalaszczości,mam zadanie z zdobyciem szlifu sercowego różowego diamentu.Nie wiem jak go zdobyć więc proszę o odpowiedź.Dzięki z góry.
|
![]() |
![]() |
#70 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up na szlif sercowy składają się dwa czynniki:
-musisz zebrać wszystkie dostępne rodzaje kamieni -musisz wykonać ileś tam szlifów, zaliczenie tej ilości daje możliwość kolejnego szlifu itd aż dojdziesz do szlifu sercowego. Ale jeśli nie będziesz miał kolekcji wszystkich kamieni to szlifowanie w nieskończoność nic nie da, musisz mieć komplet. Pisze nawet w wyzwaniach kolekcjonera, że odblokuje się szlif po zebraniu każdego rodzaju kamieni. To właśnie o szlif sercowy chodzi. A różowe diamenty sobie zostaw, szlifuj inne minerały a potem jak odblokuje ci się ten szlif to zeszlifujesz różowy diament. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w grze bardzo trudno o ten kamień. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|