Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.05.2011, 12:22   #61
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Najciekawsza kariera

Mi się łowca duchów znudził trochę, chociaż nie powiem, jedna z lepszych karier. Aktualnie gram detektywem, no i jak na razie wypada najlepiej. Stylista jest fajny, ale po jakimś czasie robi się to trochę wkurzające.
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.05.2011, 16:14   #62
Meggie

Mi się bardzo spodobała kariera detektywa, jest jeszcze lepsza jeśli samemu się ją urozmaica Ja np. wyznaczyłam sobie sama takie "mniej więcej" dni i godziny pracy, w których pracowała moja simka i w domu zrobiłam jej taki osobisty gabinet I np w godzinach tych wyznaczonych przeze mnie jeśli akurat nie ma zleceń siedzi tam oczywiście przebrana, ćwiczy logikę na komputerze, ma też lodówkę (bo może zgłodnieć, a po co ma w czasie pracy wynurzać się z gabinetu do lodówki) i oczywiście drzwi i tablica korkowa, które otrzymuje się na pewnych poziomach

Nie grałam za długo, ale fajna wydaje się też kariera strażaka, planuje kiedyś zrobić jednego sima, który praktycznie zamieszka w tej remizie i tam pozna jakąś atrakcyjną "strażaczkę", która zostanie jego żoną ;D
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2011, 16:18   #63
Maszka

Mi sie najbardziej podobała kariera stylisty, bo cyba lubie ludziom dawać nowe ciuszki i make-up :3 !Fajna też kariera strazaka miałam jedna simke strazaczkę [SUER ], bo lubię ekstremalne wyzwania [ xD ] i tez fajnie wygląda jak ona wyważa drzwi!
Maszka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2011, 19:19   #64
Spectrum
Guest

Strażakiem fajnie mi się gra mój sim przeprowadza się do remizy i mieszka tam od poniedziałku do piątku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2011, 19:24   #65
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

ja tam nie przepadam za tymi profesjami, czasami jak mi się normalne kariery znudzą to daje simom jakąś profesje żeby, gra była trochę ciekawsza.Najczęściej łowca duchów.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.05.2011, 16:05   #66
DiamentowaSimka

Moim zdaniem stylista i Rzeźbiarz
DiamentowaSimka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2011, 11:06   #67
Verdi
Guest

Ja, jak na razie, grałam tylko projektantem wnętrz, bo lubię meblować domki. Ale zaciekawiły mnie Wasze wypowiedzi, a zwłaszcza te o strażaku i pogromcy duchów.
Więc na pewno sprawdzę inne kariery.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 15:19   #68
Rosemarie

mi najbardziej przypadła do gustu kariera stylisty. simy ogółem wyglądają jak siedem nieszczęść, a tak to mogę chociaż ich trochę podrasować.
strażak też jest fajny, ale nudzi się bardzo szybko, podobnie jak łowca duchów.
detektywem krótko pograłam i mnie jakoś nie wciągnęło.
stylizować simow jakoś mi łatwo, a projektować im domy to masakra, nudzi się, to, że każdemu trzeba sprawiać ładny dom, tzn namęczysz się, a simowi i tak się nie spodoba. :/
miałam tak wiele razy, że stylizowałam sima długo i ładnie, a klientowi się nie spodobało, a robiąc szybko i na'odwal' podobało.
najlepiej mi się gra lekarzem, są zawsze 'niespodziewane dyżury' itp.
stare 11.06.2011, 17:38   #69
Verdi
Guest

Ja na przykład lubię urządzać innym simom wnętrza, jakoś mi to się nie nudzi, choć trudno zapewnić prawidłowo portfolio, bo prawie zawsze moja simka staje w najmniej odpowiednim miejscu, a z innej perspektywy nie da się zrobić zdjęcia, więc wychodzą takie byle jakie. Druga rzecz, która mnie nieco denerwuje (być może to przez moją gapowatowść , to kiedy zacznę robić pomieszczenie, a tu okazuje się, że to nie tutaj miało być, tylko na piętrze. Oczywiście domowniczka nie zaprowadziła mnie tam i trzeba się domyślać, czy jak? Albo poszła sobie na górę, a ja nie zwróciłam na nią uwagi (to był początek mojej kariery).
Ostatnio zajęłam się rzeźbiarstwem. Na początku chciałam po prostu sprawdzić to, ale potem się wciągnęłam bardziej i moja simka szybko "wbiła" (że tak nazwę) 8 poziom. Oczywiście pojawiały się pragnienia, by stworzyć rzeźbę za co najmniej 500 simoleonów lub wspaniałą, czy jakoś tak. Na początku simka zrobiła krzesło, potem stolik, umywalkę, sedes (wszystko z drewna). Później doszedł lód, o ile się nie mylę, i zrobiłam takiego ładnego słonika i aligatora, czy coś w tym stylu. Jak doszedł kamień, to kilka razy próbowałam coś wyrzeźbić, ale nie dawałam rady, tylko jakieś drogocenne kamienie zdobywałam.
Próbowałam być też malarką. Ale jestem dopiero na 3-4 poziomie, bo simka bardziej wolała rzeźbić, niż malować. Narysowała jakiegoś ładnego faceta, a w zasadzie jego twarz, a potem namalowała różową świnkę (chyba to była świnia, nie jestem pewna, ale wiem, że stała jak człowiek ) z wielkim tułowiem na całą kartkę . Och, simka musiała mieć wtedy niezłą wenę.
Także akurat tymi karierami grałam, więc podobają mi się. Z innymi na razie nie eksperymentowałam, ale postaram się to nadrobić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 19:28   #70
Kethael

Mnie najbardziej podoba się kariera stylistki i detektywa. Stylisty, bo rzeczywiście simowie wyglądają koszmarnie, więc można to trochę zmienić.
Detektyw... spodobało mi się podsłuchanie za krzakiem i fajne są też ''sprawy'' do rozwiązania
No i malarka... w sumie już od podstawy jest to moje ulubione zajęcie

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania