Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.09.2010, 18:56   #61
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria

Może gderam, ale... żadne z tych obrazków na tej stronie przesłanej przez Ilonę nie zrobiło na mnie wrażenia. Te auta z "Intrige" jeszcze w miarę ujdą, ale reszta... Nie podoba mi się. Teraz wiem, że nie kupię na 99,99%, bo kto wie, co mi strzeli do głowy.

A gdzie jest tam ścigacz? Może go przeoczyłem. Ogólnie to właśnie on mi się najbardziej podoba.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.09.2010, 21:22   #62
anie_1981

Reputacja: 10

Ścigacz wygląda jak ten mini-motocykl z któregoś dodatku Store. Jest w tym samym dziale, co motocykl z Kariery. Ten skuter też tam jest. Nawet mi się podoba. Na pewno ładniejszy od skutera z WP. Mnie dodatek może na kolana nie rzuca, ale nie spodziewałam się nie wiadomo czego. Już się nauczyłam, że EA idzie ostatnio "po najmniejszej linii oporu".
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.09.2010, 21:24   #63
Lady88

Anie to samo co ja mówiłam, że nie powala
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.09.2010, 21:43   #64
nmin

Mnie w ogóle nie powala, kupię dla motocykla, podobają mi się też ze trzy samochody i kilka obiektów/ciuchów

Tak już mam, że chociaż gram rzadko, muszę mieć wszystko, co wychodzi do TS3, niezależnie od tematyki i opinii. Do TS2 też wszystko mam. Pewnie inaczej bym do tego podchodziła, gdybym żyła na kieszonkowym
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.09.2010, 00:00   #65
Lady88

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post

Tak już mam, że chociaż gram rzadko, muszę mieć wszystko, co wychodzi do TS3, niezależnie od tematyki i opinii. Do TS2 też wszystko mam.
Ja tak samo Dodatkowo też mam wszystko do 1 ;D
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.09.2010, 12:11   #66
anie_1981

Samochodziki są miodzio, skuterek mi się bardzo podoba i ten dystrybutor paliwa jest po prostu super. Ubrań jeszcze nie oglądałam, ale fryzury mnie nie powalają. Z ozdób podoba mi się ten stół z narzędziami i tablica z narzędziami do powieszenia na ścianie. Idealne do piwnicy, gdzie już stoi warsztat wynalazcy, pięknie się komponuje. Szkoda, że mam tak mało miejsca w ogrodzie na autka...
stare 10.09.2010, 17:24   #67
nmin

Właśnie wróciłam do domu z płytą. W Tesco kosztuje chyba 34,90. Może zdążę dziś zainstalować i wejść do gry, to zobaczę, co jest ciekawego
stare 10.09.2010, 18:49   #68
Ilona
Guest

akcesoria mogą być,mi się podobają,nawet bardziej niż poprzedni Star treck

czy orientuje się ktoś ,jak wyglada sprawa z modami,przede wszystkim chodzi mi o super komputer,Book of Talent dziala
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.09.2010, 19:31   #69
nmin

No dobra, zainstalowałam i obejrzałam... Fryzury tragiczne co do jednej, ciuchy dość fajne, zwłaszcza kombinezony kierowców i eleganckie sukienki, obiekty bez szału, ale niektóre, jak ta tablica z narzędziami mogą przydać się do dekoracji, samochody ładne (te najdroższe...) i skuter też o niebo lepszy niż ten z WP, oczywiście najbardziej cieszy mnie motocykl, mógłby być ciut szybszy (prędkość 6), ale nie narzekam, przynajmniej jest tani i moje początkujące Simy będą mogły go mieć.
Tak jak mówiłam, najważniejszy jest motocykl, bez reszty bym się obyła Ale to już chyba norma, w poprzednich akcesoriach też mam JEDEN ulubiony obiekt - akwarium - a reszta nie jest mi potrzebna do szczęścia.

Ostatnio edytowane przez nmin : 10.09.2010 - 19:49
stare 10.09.2010, 21:48   #70
anie_1981

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
czy orientuje się ktoś ,jak wyglada sprawa z modami,przede wszystkim chodzi mi o super komputer,Book of Talent dziala

SuperComputer działa, Book of Talents też. Ogólnie, nie musiałam się pozbywać żadnego moda, a trochę tego mam. Więc pod tym względem duży plus.

Mi się te samochodziki podobają, motocykl i skuter też. I jeszcze podoba mi się z ubrań taki kombinezon dla kobiet, z krótkimi nogawkami. Dałam go Simce jako strój sportowy. Fryzury faktycznie tragiczne.

Nie wiem na jakim screenie to widziałam, bo siedzę w sumie na dwóch forach, ale widziałam Simkę z takimi ślicznymi długimi włosami. Myślałam, że to fryzura z Szybkiej Jazdy, ale niestety nie. Jeśli ktokolwiek z Was kojarzy taką fryzurkę, to proszę o linka na PW... Ta Simka ze screena była w trybie tworzenia Sima.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania