![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Pomarańczowe włosy - out.
Za duże oczy. Na drugim zdjęciu widać niebo. Rozmiary zdjęć max. 800x600. Albo żeby chociaż były tych samych rozmiarów a nie jeden taki drugi siaki trzeci owaki... Prezentacja w ogóle nie pasuje do jej delikatnej urody, a na ostatnim zdjeciu wygląda jakbyś ją sklonowała. Miny na zdjęciach rozwalają xDDD Ogólnie simka wygląda jak dziecko. Ma minę jakby się miała zaraz rozpłakać, a to wina oczu i brwi, włosy są masakryczne... Sama fryzura jest okropna, nie wspominając o kolorze.
#64 |
|
![]()
Hah.. nie postarałam się... a jak robiłam te foty koło ognia to czasem mi się paliła xD
Kolejna... sorki ze innej wielkości ale program wysiadł.. Lucy ^^ (czarno-białe zdjęcie przedstawia strach jakby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.10.2010 - 19:48 |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
To tak:
Twarz (owal, usta i nos) wydaje mi się z lekka Maxisowa. Brzydkie, cienkie brwi i nienaturalne tęczówki. ładna szminka, włosy i rzęsy. Oczy nawet ładne... No nie wiem... 6? + skąd masz tą fryzurę? ![]()
![]() |
#66 |
|
![]()
@UP: fryzura z peggy, płatna, jak się nie mylę.
Znów zdjęcia w różnych rozmiarach, zdecyduj się, dziewczyno! Brak centralnego zbliżenia. Maxisowy nos, a przynajmniej taki się wydaje, bo nie ma centralnego zbliżenia. Obrzydliwe brwi. A poza tym to w miarę. Btw. to masz strasznie puste otoczenie, żadnych domów, drzew, nic O_O
#67 |
|
![]()
Zdjęcia różnej wielkości bp program wysiadł jak już wspomniałam.
Zrobiłam kolejną simkę ale kiedy indziej dodam. Puste dlatego że zapomniałam włączyć bo simki robię w Weronie ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Rób zdjęcia "c" z grze a potem tylko wyciągaj ze storytelling. To nie jest chyba problem.
#69 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ja po zwróceniu mi uwagi przez Intenso zaczęłam używać do robienia zdjęć PrintScreena i GIMP-a. Jeśli chcecie - mogę powiedzieć, jak. Może zresztą zrobię poradnik...
@topic - ostatnia Simka średnio mi się podoba.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 28.10.2010 - 19:49 |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
mi się jej ubranie nie podoba i ogólnie taka niemrawa coś.
5,5 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|