![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
W ogóle ten czas tak zapiernicza, jak oszalały. Nie ma jakiegoś moda na spowolnienie go, czy coś? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
A ja znowu mam inny problem...
Po zainstalowaniu gry, wszystko szło pięknie, aż do momentu tworzenia rodziny. Zauważyłem, że nie ma cech. Nie ma ANI JEDNEJ cechy Sima, przez co nie mogę grać. Gdy wszedłem na inne zapisy, tam po włączeniu wyświetliło się okno, że "Niektóre elementy zostały usunięte" i nic nie było usuniętego, oprócz cech. Co się z tym dzieje? |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
mnie usunęło miasto,które zrobiłam,też w powodu usuniętych elementów.
nie mogłam wejść w zapis gry i musiałam go usunąć. widzę że ten dodatek jest pełny błędów,ścinek i zmulania... |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Dlatego ja robię sobie kopie zapasowe zapisów co sesję gry. Czekam z utęsknieniem na łatkę, jak jeszcze nigdy. Przy poprzednich dodatkach, błędy nie rzucały mi się w oczy tak szybko. Przy PZ, już po pół godzinnej rozgrywce zauważyłam parę niedociągnięć. Np. Kiedy Simowie się pobierają, to często mają od razu, albo po chwili, pragnienie "pierwszego bara bara z tą osobą. Problem w tym, że pragnienie nie spełnia się po bara bara w jacuzzi, musi być w łóżku. Mi Simy znikają i pojawiają się w innych miejscach, albo ich w ogóle nie widać, tylko dymki nad głowami. Idą spać i się zacinają na łóżkach, kołdra robi się płaska, jak na pościelonych łóżkach, a Sim leży nieruchomo na łóżku, jakiś powykrzywiany. No masakra, ten dodatek jest super, ale to worek pełen bugów i niedociągnięć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
a ja jak wchodzę do jednego sava z moim nowym domem to oczywiście, widać tylko ten panel co jest Tryb Życia itp. Podglądu mapy nie da się zobaczyć, po prostu biście!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Mam problem w edytowaniu miasta. Gdy wstawiam nowe parcele np kluby dyskotekowe, to potem one migają na kolor czerwony, mogę w nie wejść ale nic nie widzę bo mi te czerwone ściany zasłaniają!! Co mogę zrobić, aby się tego pozbyć, wkurza mnie to...
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
anie_1981 problem odnośnie lokaja i jedzenia też miałam, ale zbudowałam jakby hmm... spiżarkę na lodówkę z drzwiami i zablokowałam wejście dla niego x). Powinny być opcje, co lokaj ma robić a co nie. Za dużo tego jedzenia i to niezbyt dobrego :/
Problem ze znikaniem lokaja mnie zdrażnił, bo chciałam żeby był tak na stałe, jak Alfred z Batmana xP, a tu praktycznie co tydzień inny. Mi nigdy Simów nie wywaliło, dopiero po tym dodatku. A i tak btw. co do nowego miasta i łowienia ryb - w Sunset Valley nie było problemu ze złowieniem np. Robo-Ryby czy jak jej tam oraz innych rybek. Z każdym miastem jest coraz gorzej z tym łowieniem ryb, także i tutaj :/. A z tym stwórz grupę, to załapałam, że to jednak można tylko jednorazowo, a ja myślałam, że można zrobić sobie taką hmm... stałą grupę przyjaciół z którą można się bawić. Niestety. Również oczekuję łatki bardzo niecierpliwie. Ostatnio edytowane przez kyou : 04.11.2010 - 20:41 |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
nie tylko Ty czekasz na łatkę,ja w tym nowym mieście mogę pograć niecałe...10min. i wywala mnie do pulpitu
mam te dodatek ponad tydzień i tak prawdę mówiąc,to nie wiele wiem o nim...dłużej mi się gra wgrywa,niż ja w nią pogram |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam wrócić do starej rozgrywki i wrzuciłam tamte save. Pisałam kiedyś że przed ratuszem mam tam wieczną pikietę
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Skoro ma tyle błędów gra to opłaca sie ją kupować? A mojej paczki z grą dalej nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|