![]() |
#61 | |||
Reputacja: 12
|
![]()
W sumie to dzisiaj upływa tydzień od wstawienia poprzedniego odcinka, a jutro upłynie tydzień od czasu kiedy napisałaś, że następny odcinek za tydzień. (Chyba trochę zbyt tygodniowo wyszła mi ta wypowiedź ^^)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uuu... robi się gorąco. Albo raczej powiewa chłodem od Wiktora. Nie spodziewałam się, że tak naskoczy na Tanię. Chociaż zastanawia mnie jeszcze, czy dziecko jest właściwie wpadką, czy Tania specjalnie odstawiła tabletki, podziurawiła gumki, czy co tam się jeszcze robi by nie zapobiec ciąży ;D No cóż, wszystko w rękach Wiktora... Mam nadzieję, że jego plan okaże się choć trochę rozsądny, bo jak nie to... to... wpiszę go na listę niedobrych tatusiów! Albo tych złych panów, co to się nie umieją zachować!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ha, kolejny odcinek pojawia się z wyprzedzeniem!
Cóż, niby wiem, co będzie dalej... ale i tak mi się to podoba. A Wiktor... Wiktor mnie wkurza. Po tym, co powiedział w tym odcinku, miałabym ochotę solidnie mu nakopać, za przeproszeniem. Widać, że w młodości brakowało mu silnej, męskiej ręki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bosko
![]() Przede wszystkim ogromny plus za dłuższy odcinek. Ilość zdjęć także odpowiednia. Wydarzenia - szkoda, że wiem, co będzie dalej, zaczynam żałować, że przeczytałem AND ![]() Ogólnie, jestem zadowolony. Może i znamy dalsze wydarzenia, ale nie znamy szczegółów ![]() ![]() ![]() Kończę, bo i tak nikt tego nie czyta ![]() @down: gwoździarką go! ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 07.01.2011 - 14:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wiktor jest kretynem, ale to już wiemy...
Tania powinna mu pociągnąć z liścia za to, co powiedział. Może to by go trochę uświadomiło... Biedna Tania... Wiktor ma szczęście, że przemyślał swoje zachowanie(trochę mu to zajęło...) i ma zamiar stanąć na wysokości zadania, bo inaczej bym go znalazła ![]()
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Co za kretyn... Jak ja nie lubię takich facetów pomijając już to, że większość jest takich... No ale dobrze, że ruszył tymi swoimi szarymi komórkami.
Mnie także mnie ciekawi czy faktycznie ciąża była przypadkiem :< Aha i dlaczego jako narrator piszesz Wiktor a jak Tania do niego mówi to Victor? O.o 10/10 |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
a ja mu się wcale nie dziwię.22 lata to jeszcze nie czas,by zostać ojcem.
no ale z drugiej strony,biorąc ślub z Tanią powinien być gotowy na ojcostwo. (i dlatego JA nie mam zamiaru brać ślubu przez najbliższe 5 lat - do tego trzeba dorosnąć) inna sprawa - skoro tak nie chce dziecka,to w jaki sposób Tania zaszła w ciążę?przecież Wiktor chyba potrafiłby swojego wacka upilnować. są pigułki,prezerwatywy,i tak dalej. (wiem że to simy,no ale FS jest "realistyczne",co nie?) chyba że nie wie skąd się biorą dzieci? z jednej strony jestem za Wiktorem (dzieci to zło nie zawsze konieczne),a z drugiej Tania ze swoim wiecznym uśmiechem i optymizmem uzyskuje moją sympatię. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 09.01.2011 - 17:08 |
![]() |
![]() |
#67 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziecko to wpadka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pewne rzeczy bedą dopowiedziane i fakt, trochę się zmieni końcówka "Marzenia...". Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję za dotychczasowe komentarze ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Reputacja: 10
|
![]()
fajny odcinek
![]() W końcu wiemy jak dokładnie przebiegła cała ta kłótnia. Współczuje Tanii. Więcej nie mam co pisać bo wszystko zostało już wymienione. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Nadrobiłam wszystko!
![]() ![]()
![]() |
#70 |
|
![]()
Odcinek przeczytałam wcześniej, ale zapomniałam skomentować (cóż skleroza nie boli). Odcinek super, pełen wrażeń. Wiktor potraktował Tanie bardzo ostro. Jednak cieszę się że to przemyślał.
![]() 10/10 - w twoich FS inaczej nie można ![]() Pozdrawiam Candle. Ps. Kiedy odcinek? ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|