![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje screeny
Bluzka ![]() jacuzzi i męskie ubranie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
krytyka nowych akcesorii http://www.youtube.com/watch?v=SmKcL...layer_embedded
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
cóż,koleś ma rację
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
najbardziej mi się podoba,jak mówi o kwiatach...."akcesoria związane z ogrodem,a dali tylko albo aż dwa kwiatki "
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
no niestety.meble i ciuchy są ładne,ale raczej nadają się na dodatek ze Store,niż akcesoria.
wszystko ma taki jeden styl. i faktycznie,jak na ogrodowy dodatek,roślin jest "w piździec" |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
czy doszła jakaś nowa muzyka,bo ja mam wrażenie,ze tym razem nie albo jestem już stara i głucha,ze nie zauważyłam
|
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Filmik jest bomba! Dawno się tak nie uśmiałam. Chyba go sobie dodam do zakładek! "Jeśli nie możesz żyć bez lemoniady, której i tak nie możesz wypić..." No miodzio. Muszę to jeszcze parę razy obejrzeć. Nie spodziewałam się zresztą nie wiadomo czego po tych akcesoriach. W końcu wszystko, co wydają do trójki jest niedopracowane, ma mało obiektów i pełno błędów. Ale co mi tam. Lubię kolekcjonować Simsy. Skoro zaczęłam w nie grać, jako dzieciak, a teraz mam 30 lat i nadal gram... to już się to raczej nie zmieni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
A ja jestem tępakiem i zrozumiałem to mniej więcej tak: "fsfsfsfffassfsffs fsfesf efblablablabla". Za szybko nawijał ten facet. Ja nawet po polsku nie umiem zrozumieć szybko gadających ludzi...
Myślicie, że te akcesoria są lepsze niż NA? O SzJ nie wspominam nawet. |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
są na podobnym poziomie co NA, a jak dla mnie SzJ jest do bani
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
ja jestem pozytywnie zaskoczona z tego wzgledu ze poprawila sie plynnosc mojej gry nie wiem czemu, w kazdym razie wogole sie prawie nie przycina, a wczesniej przycinala sie strasznie mimo ze spelniam wymagania komputerowe z nadwyzka. akcesoria sa normalne, grill z lodowka sa fajne ladnie wygladaja inne rzeczy tez, i tak wiekszosc zainstaluje ten dodatek simsomaniacy tacy juz sa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|