![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Ogólnie Simki mają w sobie to coś. Są takie realistyczne dzięki skiną i drobnym mankamentom . Z drugiej strony ten realizm w niektórych przypadkach psują brwi,które wyglądaja jakby były domalowane. Jak dla mnie wszystkie są ładne,przypominaja mi troche zagraniczne aktorki i piosenkarki
![]() Nie rozumiem komentarzy typu: za wysoko usta, za długi nos...-czy kazdy musi byc idealny??? |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Clarissa:
![]() ![]() Z narzeczonym ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Ta już mi się nie podoba. Ma taki tępy wyraz twarzy. Za bardzo epatuje seksapilem.
|
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Edna, rodowita Amerykanka, a więc Indianka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
twoje simy są takie surrealistyczne, może się powtórzę ale zazdroszczę Ci talentu.
![]() 10/10
#67 |
|
![]()
Clarissa ma ohydny skin,, usta jak u afrykanki, zaślepione oczy, pieprzyk tu nie pasuje, buty obleśne... dużo niedociągnięć jest, muszę przyznać.
Edna również ma dziwne usta, po co tyle pierścionków jej dałaś, oczy średnio mi się podobają, a jej ubranko codzienne wygląda jak... wizytowe. Jeśli dążysz do ideału, czeka cię jeszcze mnóstwo pracy przy twarzach simów. Musisz robić chudsze (nie wiedziałam, jak je określić) usta, oczy szersze, przy "klimacie" ubrań i to wszystko. 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#68 | ||
|
![]()
Ciekawe, że nie zauważyłaś, że Edna ma dokłądnie ten sam
![]() Cytat:
Cytat:
Wydaję mi się też, że waląc krytykę należałoby umieć jednak zastosować odpowiednie słowa, bo chyba dość oczywiste jest, że usta określa się raczej mniej pełnymi, a nie chudszymi, a skoro nie wie się jak coś określić, to się nie określa, proste ![]() |
||
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Edna jest super, choć ubranie jakoś mi się nie podoba, ale to kwestia gustu
![]() I ma świetny tatuaż, fajny dodatek do całości. I naprawdę wygląda jak Indianka ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|