![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak ja mogłam nie skomentować jeszcze? o.O
więc simka jest śliczna, idealnie dobrana fryzura, piękne oczy, boskie usta, no i pomysł na prezentację całkiem niezły :3 nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie, chętnie bym sobie pograła Mikaelą :> z twarzy przypomina mi trochę Caroline z VD, szczególnie na ostatnim zdjęciu ![]()
![]() |
#63 |
|
![]()
Genialna! Te oczy...usta *,*
Ma w sobie jakiś urok. Zawsze podziwiałam ludzi, którzy potrafią stworzyć ładnego Sima..ja nie umiem -,- Prezentacja też bardzo ładna ![]() ![]() nie mam zastrzeżeń 100/10 |
![]() |
![]() |
#64 | |||||
Reputacja: 11
|
![]() O rany, nie spodziewałam się aż tylu komentarzy, szczególnie tak pozytywnych! Jest mi bardzo miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DZIĘKUJĘ za wszystkie komentarze ![]() Tak tylko poza konkursem dodam, że Mikaela jest straszliwie kłótliwa i mściwa. Zrobiła scenę zazdrości na weselu przyjaciół i teraz przybiega przewracać śmietnik, ehh... Poza tym, od początku bez powodu obraża swoją współlokatorkę i teraz są na etapie trzaskania się, aż miło. Charakterna z niej babka :> Ok, coby nie przedłużać... Przedstawiam kolejną postać: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz się zastanawiam, czemu jej nie zmusiłam do uśmiechu, no ale już trudno. Załóżmy, że żyje w jakimś haremie i nie jest jej do śmiechu
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Ma dziwne spojrzenie, jej oczy wydają mi się być jakieś nieobecne...
![]() No i nie wiem czy to wina skinu, czy może to róż, ale wygląda na buzi troszkę tak jakby się nadmiernie odchudzała ![]() Za to nos ma boski! I usta też niczego sobie :3 ps. nie wybaczę tej bransoletki wchodzącej w ścianę! ![]()
![]() |
#66 |
Reputacja: 11
|
![]() Ta chudość to widocznie wina skinu, nie dawałam jej żadnych pudrów na twarz, bo szczerze mówiąc, tak "bez" jakoś bardziej mi przypadło do gustu
![]() ![]() ![]() Btw. jeszcze raz dzięki za radę ze światłem do zdjęć. Sprawdza się! |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Tak, wygląda trochę jak anorektyczka
![]() Nie pasują mi te oczy. Są jakieś takie za duże...sama nie wiem. Kształt twarzy też trochę taki za bardzo kwadratowy. Ogólnie nie jest zła. Ma świetne ubranie i fryzurkę ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Nie są za duże. Są idealne. W ogóle ma prześliczne oczka *.*
Nie podobają mi się jedynie usta, które są zdecydowanie za szerokie. Faktycznie simka ma jakąś taką chudą twarz. Nie wygląda to fajnie. Niemniej jednak jest fajnie ;p |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Myślę, że twarz jest w porządku i to tylko kwestia skinu, ale ona po prostu wygląda jakby głodzili ją w tym haremie. Niestety. Za to oczka śliczne i nosek cudowny
![]() Niestety fakt, iż wygląda jak anorektyczka psuje mi całe wrażenie
#70 |
|
![]()
Twarz ma nieco dziwnego kształtu, ale to mi się w niej podoba. Jest bardzo naturalna, co sobie cenię.
Genialna. Po prostu. A prezentacja też niczego sobie. Ostatnio edytowane przez Anique : 22.05.2012 - 19:24 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|