![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, mnie też to dopadło. :<
Po wczorajszej chwili załamania już, już miałam wchodzić w La Rougów, ale stwierdziłam, że nie będę ich narażać na błąd zapisu, więc póki co ich zawieszam. Stworzyłam nową simkę - wiedźmę. W tej rodzinie nie mam zamiaru używać żadnych kodów, ani tych na pieniądze,ani tych na potrzeby. Tak, takie mam postanowienie. Poza tym czekam na powrót rodzicielki z Warszawy, gdyż przywiezie mi ona nowy dodatek. ![]() Mam nadzieję, że nią nacieszę się trochę dłużej. Bez dalszych wstępów, zapraszam do podziwiania jej jakże innej (wg mnie) osoby. ![]() Nazywa się Lena Cane. Jest młodą dorosłą z ambicją zostania najlepszą kucharką w MF. Zamieszkuje mały domek w centrum, w którym tak na prawdę nie ma jeszcze prawie nic. Tak, oszczędność.. Lena ma kotka, Borysa. Jak przystało na wiedźmę, jej pupil jest czarny, dodatkowo ma jedno oko zielone a drugie złote - takie tam inspirowanie się Istotami Chaosu. ![]() ![]() Lena z chęcią odkrywała tajniki magii, chociaż nie przeczę, nie zawsze było to łatwe. ![]() ![]() Przepraszam za jej włosy. ;o Odwiedzamy sąsiadów. Zagadka za 100000 pkt : kim jest ten dzieciak, który otwiera jej drzwi? ![]() ![]() Czemu kurczę stosowni simowie nigdy nie nakładają tego, co powinni? -.- ![]() Oho, ciekawe co tam zobaczyła.. :o ![]() Pierwszy posiłek we własnym domu.. ![]() ![]() I Borys, Borys, Borys! ![]() ![]() ![]() Noo, smacznego.. ![]() Twarzowo! ![]() No dobrze no. Żyjecie? : ) Smutno mi że nie ma już Wizzów, ale trudno, damy radę. Miłego dnia. ![]()
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 18.11.2012 - 12:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Jaaj Borys jest slodziutki, tez chcialam zrobic takiego czarnego kobucha ;D Tez gram bez kodow, jest ciekawiej, a Lena jest sliczna simka i jeszcze czarownica, tez musze sobie taka sprawic ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja też już wiele razy miałam postanowienie, że będę grać bez kodów, ale to zawsze było silniejsze ode mnie. xD
Borys jest taki słiiit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Mówiłam już, że ta gra mnie nienawidzi wprost proporcjonalnie do tego, jak ja nienawidzę jej?
Najpierw chcąc zrobić miejsce na dysku na 4 pory roku usunęłam zapis La Rougów (tak, Cassie, Rovena i inni są oficjalnie done - ale polegli w słusznej sprawie, mam dodatek), a potem, jak już upragnienie włączyłam te simsy, to po 10 minutach mnie wywaliło. No żesz, siarczyste.. Ale no, nieważne. -.- Całe 5 zdjęć, które udało mi się zrobić! </3 Czarowanie posągu pogodowego w faszionitowskim uniformie, mrr. ![]() Trochę zmieniłam jej nos.. Ładna? Ja osobiście ją wielbię. ![]() ![]() Nie opierniczamy się, gotujemy! ![]() Posiadanie kociaka ma też swoje wady, cóż.. ![]() Jedyne zdjęcie związane z pogodą - akurat w dzień festiwalu letniego rozpadał się grad. No ale cóż, lepsze to niż nic. ![]() Tyle. Nie mam sił na tą grę.. -.- Dobranoc. ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 12
|
![]()
Stephowno. Jeżeli dalej Cię wywala z gry, proponuję aktualizację modów (jeżeli masz), ponieważ dwie moje znajome miały identyczny problem z nie oficjalną wersją moda "Nrras" ( Albo jakośtak xdd
![]() Lena jest bardzo ładna, zawsze była ładna, nieprawdaż ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
hmm, mam takie wrażenie (może tylko to na zdjeciu tak jest), że Lena ma strasznie grube nogi w przeciwieństwie do brzucha i reszty
![]()
![]() |
#68 |
|
![]()
Milkie kurczę, nie wyzywaj Ty mi tu mojej simki od grubasów!
![]() A poza tym, kształty u kobiet są ładne, o! ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
|