![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja na max zaprzyjażniłem się z syreną i nie ma opcji o poproszenie o te wodorosty syrenie? dlaczego?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
poczekaj, mi o dziwo też od razu nie wyskoczyła opcja.
![]() |
#63 |
|
![]()
mam pytanie. kupiłam grę i na ulotce było napisane, że jak ją zainstaluję to mogę pobrać zawartość dodatkową. Zarejestrowałam ale nie wiem gdzie mogę znaleźć tę zawartość do pobrania. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
octavessens - a ile mam czekać ? bo czekam już dosyć długo i nie ma takiej opcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]() Podczas nurkowania spytaj syrenę o ogon, wtedy może ci dać ten wodorost. Nie wiem, jaki trzeba mieć poziom znajomości, ale ja mam status "dobrzy przyjaciele".
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Ja dołączam sie do tego pytania. i dodatkowo mam wątpliwosci. bo ponoc z origin jest równiez opcja do 11lipca, ze za darmo mozna wybrac jakies akcesoria ze store. ale to jest tylko od origin, nie mozna od innych sprzedawców tych akcesoriów dodatkowych zdobyc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
nawiązuj przyjazne interakcje dalej, z oświadczynami mam zawsze tak samo, ze mimo wielkiej miłosci nie od razu wyskakuje opcja
![]() |
#68 |
|
![]()
@UP, tylko od Origin, z tego co się orientuję.
Co do rejestracji, to zaraz po niej powinna na stronie wyskoczyć informacja o odblokowaniu nagrody za rejestracje, są to 4 kapelusze, takie kapitańskie czapki i jakieś owocowe nakrycia głowy, rodem z Hawajów zapewne ![]() Hey a teraz moje pytanie, czy tylko ja tak mam, że jak członek rodziny śpi w dodatkowym domu, to budzi się w nocy (tak jakby się resetował, ale czasem po prostu się budzi)? To się dzieje gdzieś tak koło 4 rano. Nie wiem czy to wina gry, czy moda NRaas Overwatch, z którego korzystam. Ten mod nie jest w pełni dopracowany pod kątem nowego dodatku, np. kasuje łodzie co noc o 3 rano, trzeba tą funkcję wyłączyć i czekać na aktualizację moda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
moja syrena ma cechę zły a jednak nie mam opcji wzywania rekinów?
![]() |
#70 |
|
![]()
A moi simowie przy prowadzeniu kurortu zrobili się , no tzn. ubrania zrobiły się szersze , rozmazane , nie było widać szczogółów tylko np sam żółty kolor bluzki , twarze zrobiły im się grubsze , inne , i nie mogłem nic z nimi zrobić. Jak nie prowadze kurortu jest ok.
EDIT: Co do poprzednich postów , już jest ok , zapytałem się syreny o rybi ogon i dała mi te wodorosty. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Poskacper : 28.06.2013 - 08:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|