Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.08.2013, 12:27   #61
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Mi też czasami płyną łzy jak widzę jak się zachowujesz, i to nie ze śmiechu niestety.
Na forum jest automatyczna cenzura i z niej trzeba korzystać, reszta to właśnie omijanie cenzury (a jak już koniecznie chcesz inne znaki to cenzuruj więcej niż jedną literę).
A co do ilości punktów to przerabialiśmy to już wiele razy, Maqryll
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.08.2013, 18:03   #62
Aperlaxive

Reputacja: 11

Uwierz mi Maqryll, u nas nie jest najgorzej - wręcz przeciwniej, powiedziałabym, że mamy luz. A słowo mógłbyś zacenzurowac, to nie jest wielki problem.
stare 19.09.2013, 21:33   #63
αγάπη

Dobra tym razem to ja mam problem. W nowo założonym przez Meryam temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65751 Mefisto podała link do profilu użytkowniczki, nie bardzo zrozumiałem o co chodzi (zresztą nie tylko ja), natomiast Perplexité skomentował że Mefisto jest nie lepsza, rozumiem że niektórzy użytkownicy tylko szukają zadymy, ale uważam usunięcia mojego posta (pewnie "był nie na temat") było całkowicie zbędne, tym bardziej ze tylko zapytałem się o co chodzi i to w temacie w którym nie są naliczane posty. Mało tego Apocalypsa zamknęła temat pomimo WYRAŹNEGO SPRZECIWU kilku użytkowników forum, a jak wiadomo to administracja jest dla userów i powinna brać ich zdanie pod uwagę, czego w tym przypadku nie zrobiono... Gestapo wjechało, powiedziało że jestem bezczelny i zamknęła temat nie dając mi nawet okazji do wyjaśnienia sprawy. Apocalypso, może następnym razem zrób coś bardziej użytecznego i przetłumacz cały news, który został po angielsku zamieszczony w temacie The Sims 4 - komentarze do newsów, bo niektórzy na forum nie znają na tyle angielskiego ?

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2013, 14:28   #64
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Obserwowałam sobie ten temat od początku w sumie i miałam nadzieję, że jednak przetrwa - takie filmiki "wtf?!" byłby dobre na odmóżdżanie się A możliwość ich swobodnego komentowania bez żadnych konsekwencji (offtop) to również trafiony pomysł. Temat "Offtop" nie do końca załatwia sprawę, poza tym linki się tam ostatecznie gubią w natłoku stron.

Apocalypso, myślę, ze Twoje działanie było zbyt impulsywne - w zasadzie wystarczyło tylko "trząchnąć" kilkoma userami, usunąć kilka postów (co zresztą zrobiłaś, bo kłótni między Aleksandrem a Perpeksem już nie doczytałam) i temat miałby dalej rację bytu. Pocieszające jest to, że zawsze można otworzyć i ja byłabym również za tym

Ostatnio edytowane przez Liv : 20.09.2013 - 14:52 Powód: zwracam honor!
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2013, 14:29   #65
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33

po 1. gdzie jest ten wyraźny sprzeciw, bo go nie widziałam? bo na pewno nikt nie pisał do mnie na PW ani nigdzie indziej
po 2. taki temat JUŻ JEST, podawałam link 2 razy. a ten zostawiłam tylko dlatego, ze byłam ciekawa co wymysliliście, ale jak widać nic oryginalnego. moze zamiast byc ciekawa/miła/cokolwiek powinnam zamknąć temat od razu.
w "testy i ciekawe linki" również mozesz sobie napisać pod linkiem "lol stfu wtf joł", a ktos moze to skomentować, wiec nie wiem o co chodzi

jeśli nie rozumiesz, wytłumacze ci jeszcze raz:
Meryam założyła temat aby wrzucać LINKI, a nie po to, zeby weszła Alexander i Perplex i dyskutowali o tym, kto jest bardziej nienormalny

moze ty zamiast wrzucać od razu bulwers ze gópja apokalipsa zamknęła bezsensowny temat, mógłbyś sie zastanowić czy jest sens albo zapytac sie mnie chociaż na PW. ale po co, hejtowanie moda, to takie trendi

edit: jak dla mnie w testach i ciekawych linkach również mozna komentować. robienie drugiego identycznego tematu to tylko tworzenie chaosu i tyle. dla mnie koniec dyskusji, bo nie ma wiekszego sensu. tyle.

Ostatnio edytowane przez Rainbow : 20.09.2013 - 14:53
Rainbow jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.09.2013, 14:47   #66
αγάπη

http://forum.thesims.pl/showpost.php...38&postcount=5

http://forum.thesims.pl/showpost.php...25&postcount=7
według mnie wyraźnie widać w tych postach, że niektórzy nie chcą aby temat został zamknięty.

Jeśli Alexander i Perplex tam weszli i zrobili to co napisałaś, to myślę że to im należy się po ostrzeżeniu, tym bardziej że jak widziałaś, inny użytkownik też wstawił tam link do wideo, więc myślę że temat nie był jednak całkowicie bezsensowny.

A przy okazji pisząc że najwyraźniej według mnie "hejtowanie jest trendi" zniżasz się do bardzo niskiego poziomu i to tylko dlatego, że napisałem Ci że zamiast zająć się ważnymi sprawami lepiej zajmować się pierdołami typu :Czy temat nie jest podobny do innego...
No błagam, od dawna nie miałem problemu z administracją forum, wręcz jeśli była taka potrzeba to jej broniłem.

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

stare 20.09.2013, 14:55   #67
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

I tak offtop jest bardzo dużym działem - im więcej tematów, tym łatwiej o bałagan. Podobny temat już jest, więc ten idzie do usunięcia - takie prawo ma moderator odpowiedzialny za porządek w offie.
stare 20.09.2013, 15:05   #68
αγάπη

Bjork, rozumiem usuniecie tematu w którym nie są pisane posty i zainteresowanie jest 0, ale tu jeszcze nie wiesz jak ten temat funkcjonowałby po pewnym czasie, a podobny nie znaczy ten sam Rozumiem że moderator może wszystko, a zdanie użytkownika lub kilku się nie liczy ?

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

stare 20.09.2013, 18:40   #69
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Mam podobne zdanie jak αγάπη. Temat może nie wnosił nic szczególnego, ale jaka beka jest z takich rzeczy! Jednym tchem można cały temat przejrzeć.
No ale cóż poradzić.
stare 20.09.2013, 19:56   #70
kubuss

Reputacja: 10

a ja podzielam zdanie Apocalypsy. istnieje już takowy temat w offie. słowa "ciekawe linki" można zinterpretować jako filmiki z yt czy skądkolwiek. sam wstawiałem tam odmóżdżacze. a fakt sporu Alexandra i nosorożca mnie nie dziwi, widząc ten drugi nick. od ostatniego czasu wszędzie gdzie pojawia się ta osoba jest dym. wiecznie niezadowolony i pesymistycznie nastawiony do wszystkiego co się dzieje na forum.

Ostatnio edytowane przez kubuss : 20.09.2013 - 19:59
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania