|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Damian : 08.07.2013 - 17:50 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 52
|
Okej, ja osobi¶cie system +/- widzę na tym forum, ale z drugiej strony pewnie też pojawiłyby się sytuacje, gdzie kto¶ by hejtował drug± osobę, "bo tak" albo będzie dodawał dużo "lajków", bo fajnie się grało w banowanko. Dlatego je¶li system +/- to tylko jeden głos przypadaj±cy na osobę. Bez edytowania.
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 102
|
Ja osobi¶cie nie jestem za tym, bo o ile w takich zamkniętych tematach jak tutoriale byłoby to fajne, to już w otwartych tematach fotostory nie tak bardzo. No bo ok, ludziom się podoba, fajnie, ale wiecie - ja na odcinek musiałem po¶więcić kilka stron tekstu, a użytkownik przeczyta i co? Jedno kliknięcie i koniec, żadnego komentarza co jest dobrze a co Ľle, jego wrażenia etc. Teraz przynajmniej jak człowiek chce co¶ napisać, to musi się wysilić żeby to miało ręce i nogi, a jak wprowadzi się ten system to już kompletnie się rozleniwi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
Reputacja: 10
|
@Caesum, a nie można (o ile to możliwe oczywi¶cie), wprowadzić tych +/- w konkretnych działach, takich np. jak poradniki? warto jako¶ docenić Twórcę, który napracował się przy tworzeniu owego poradnika, nie wszyscy umiej± skomentować takie rzeczy, wtedy mogliby wcisn±ć plusa je¶li im się spodoba, zamiast pisać "fajny poradnik" i nabijać posty za które można dostać warna
|
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Kiedy my mamy swoje plusy w postaci Forum Awards - to jest wła¶nie sposób, by wyróżnić użytkownika, który jest bardzo pomocny i udziela się na forum.
System reputacji wraz z systemem awansów do kolejnych grup, pewnie można by wł±czyć, bo widziałam tak± opcję, ale wtedy rangi trac± sens, więc ja jestem na nie. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Tak, jak my¶lałam, jest system reputacji, ale go nie wł±czamy.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 14
|
Phi, jak to tylko jeden? :< Kto jak kto, ale ja powinienem mieć większ± reputację :<
Moim zdaniem takie punkty to fajna rzecz, ale nie s± mi jako¶ bardzo potrzebne. Czyli: jak będ± to fajnie, jak nie, to trudno ![]() Bjork edit: ![]() A Ty masz plusa
Ostatnio edytowane przez Björk : 08.07.2013 - 19:56 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sk±d: Polska :)
|
Jakie na przykład?
|
|
|
|
#9 |
|
Sk±d: Leszno
|
punkty plusowe żeby podnie¶ć sobie reputację? jak kto¶ chce sobie połechtać ego i być superturbomegafajny to owszem. ja jestem na nie. wiara będzie se dawała za wszystko plusy, a hejterzy minusy. to rodzi tylko niezdrow± rywalizację. tak jak napisała Bjork mamy FA.
Bjork edit: Ostatnio edytowane przez Björk : 08.07.2013 - 20:08 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|