|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie chodziło mi o przerysowanie. Po prostu mężczyzna w moim mniemaniu nie może nosić makijażu, chyba że jest artystą i ma makijaż na scenie/w teledysku itd.
![]() ![]() ![]() A jak tak patrzę na Pietę... Przypomina nieco moje wyobrażenie Katniss z Igrzysk Śmierci. Może przez ten warkocz ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Z powyższych simów najbardziej podoba mi się Moran, aczkolwiek mam wrażenie, że z ciemniejszymi oczami było by mu ładniej
![]() Ekha też jest fajny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 39
|
![]()
Wszyscy panowie są bardzo fajni. Jedyne czego mogę się uczepić, to soczewki Morana, wydają mi się za jasne i spłaszczone [?] (prawdopodobnie przez jakiś suwak).
![]() |
#5 |
|
![]()
Lubię jasne oczy. :3 Przynajmniej u simów. ^^
Wspominałam kiedyś, że mam z tymi tęczówkami problem, prawda? Zazwyczaj mocno zwężam oczy, a to skutkuje właśnie takim zniekształceniem... Nie widzieliście jeszcze najgorszego przykładu, naprawdę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Łohohoho! Fajny, nie jest idealny, ale dzięki temu ma swój urok. podobają mi się jego usta, a ten lekko opuszczony koniuszek nosa jest bardzo ciekawy, dodaje mu tej prawdziwości.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zgaduję, że mówisz o Księciu? :3 Ten nos miał wyglądać zupełnie inaczej, no ale... nosy w TS3. Well.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
No dobrze, no to jedziemy od początku:
Lida najbardziej mi się podobała z postu nr #14. Miała świetny kształt twarzy i genialny makijaż. Najlepsze były oczy, dobry kształt, soczewki, rzęsy. Szkoda, że nie zostawiłaś jej tak! ![]() Pan E.(?) z tego samego postu ma bardzo ładny kształt szczęki. To coś, na co zawsze zwracam szczególną uwagę w trójce(pewnie dlatego, bo nie lubię puddingów i quadriple podbródków). Właściwie jedyna uwaga jaką bym miał to to, że czoło jest trochę za wysokie. Fajnie by było, jakby komsyki włosów mu bardziej opadały na oczy. Nie mam też pewności co do koloru, może baaaardzo lekki blond albo brąz(ledwo widoczny) byłby lepszy. Takie tam moje głośne przemyślenia. Acme jest idealna. Koniec. Opaque ma ładną twarz i oczy, aczkolwiek kolorowe włosy mi osobiście nigdy nie pasowały. ![]() Lancelot również ma wszystko świetne, choć może nos trochę za bardzo rozszerza się u dołu. Chętnie zobaczyłbym go jako bruneta. Feinyr jest inny, ale ciekawy. Osobiście nigdy nie pomyślałbym, że brązowa skóra może tak ładnie komponować się z blond włosami, a tu proszę. Nic bym nie zmieniał. Chyba żeby dodać jakąś zmarszczkę lub dwie, żeby nadać mu bardziej szorstki wygląd. ![]() Bonus ![]() Rea'h(bo to on, tak?) również bardzo fajny, chociaż jakby tak mu unieść zewnętrzne kąciki brwi byłby już w ogóle idealny. A może to tylko ja lubię taki typ ze ze złośliwymi uśmieszkami. :F Leinar to ponownie świetnie zrobiony sim. Nie mam czego się czepiać. Tutaj początkowo była jakaś uwaga odnośnie mięśni, ale uznałem, że brzmię jak napalona gimnazjalistka. Saya Dervant wyróżnia się na tle innych twoich simek. Stylistycznie jest bardziej zbalansowana, styl i klasa. Powinnaś ubrać ją w coś szykownego, ale niezbyt formalnego, bo właśnie taka się wydaje. ![]() Pieta ma w sobie to, co poprzednia wersja Lidy miała najlepszego. Cieszę się, że postanowiłaś to wykorzystać. ![]() ![]() Pan "nic mi nie wychodzi" nie jest w moich klimatach, więc trudno mi go ocenić. Z pewnością jednak ma fajnie dobrane dodatki i ponownie świetny kształt twarzy. Z trzech panów Moran i Karjan mniej mi pasują, za to Ekha podoba mi się bardzo. Chętnie zobaczyłbym go w jakiejś nieporządnej fryzurze. ![]() Pumpkin Duke z pewnością nie jest w moich klimatach, ale na plus kształt twarzy(zresztą jak we wszystkich twoich dziełach) i spojrzenie. Sovaln wygląda świetnie jak na pierwszego sima. ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie muszę powiedzieć, że masz świetne simy. No i wreszcie widzę, jakie dokładnie nosy lubisz. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.04.2014 - 21:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|