![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
![]() ![]() ![]() Żeby nie było, że nie komentuję. ![]() Kochana Myrtku i kochana Kicaj, jakie Wy jesteście przewspaniałe, iż pozwalacie cieszyć nam oko tymi jakże wspaniałymi tworami w simsach. ![]() Czekam na odcinek i aktualizacje! ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo dobrze , że udało się odzyskać zapis. Moja radość jest ogromna. Czekam na nowy odcinek i uzupełnienie zdjęciami poprzednich.
![]() |
#63 |
|
![]()
Śliczne zdjecie! Czekam na...Damiena!
![]() Coś czuję że jeśli dasz jego zdjęcie bez koszulki, podskoczy ci oglądalność ze strony dzieweczyn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]()
Jak miło znów zobaczyć Faye
![]() Cytat:
![]() Odcinek oczywiście super ![]() Też bym chciała tak pisać. Czekam na kolejny
Ostatnio edytowane przez Vaniliowa : 01.11.2012 - 19:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 15
|
![]() TAK TAK TAK! Drodzy moi drodzy ![]() Wreszcie są aktualizacje! Serdecznie zapraszam do komentowania! Drogie Panie, jesteście zadowolone? ![]() Odcinek 2: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=130 Odcinek 3: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=144 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Normalnie jestem raczej cichym czytelnikiem, ale zrobię wyjątek. Świetnie, że wstawiłaś zdjęcia do tych odcinków. Strasznie mi się podoba Twoje ojsg oraz styl w jakim piszesz.
Heh.. i od początku miałam przeczucie, że Damien jest wilkołakiem, a teraz widząc jego oczy jestem tego pewna. Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Ou kuuuuurdee.
Zadowolone my, Damien z gołą klatą = ![]() Myrtku, jak wspaniale że wróciłaś ze zdjęciami! Czekam na więcej.. ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Ładne zdjęcia, motyw muzyczny też mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Aaaaa!
Po raz kolejny udowodniłaś, że nie masz sobie równych. Zdjęcia są bardzo pomysłowe, a Damien bez koszulki - mrrrr! Czekamy na więcej! ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() Cytat:
![]() Zdjęcia bardziej niż ok, ale szczerze powiedziawszy wolę jak są wplecione w tekst, a nie pod tekstem seria. Ale ja jestem stary rocznik. Czekamy więc na odcinek numer cztery ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|