![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Ja z eliksirów miałabym przechlapane.A tak to chyba z zaklęć byłabym najlepsza.Z resztą tak jest w mojej wyobraźni.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
ja znam zaklęcia !!!
zmieszajcie 3 składniki pot ropuchy i dwa winogrona w tym gdzie się robi nektar wypij to staniesz się niewidzialny! Magiczny biszkopt upieczcie ! proszek do pieczenia pył chochlików i kostke masła ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
Te przepisy zostały już dawno odkryte. Poszukaj... Szukamy nowych zaklęć ^_^
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Hey! A możeby tak popróbować zdobyć te najbardziej unikalne rzeczy typu czerwona cegła, jakaśtam papryka itd(kazali je oddac w zadaniach od kupcow komus). Ja nie moge probowac bo w ramach oczekiwan na ts2 nie chce mi sie znow instalowac tych wszystkich simsów... ^_^
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Witamy na forum!
Nie da się tak stworzyć zaklęć,tych cegieł,jabłek i tych innych składników nie da się włożyć do ładowarki i códotwórcy. |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
Nowe zaklecia sa wtedy kiedy zaistaluje sie nowy dodatek the sims.Ale to pewnie wiadomo.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Są też podobno inne,nowe.Ale pojawiają się jak się ma wszystkie czary odkryte.Zdarza się to bardzo rzadko.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
z tego co pamietam mialam wszystkie czary odkryte ale nowych mi nie dodali... Ale moze to faktycznie tylko czasami sie tak dzieje??
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Na pewno później dojdą nowe czary.Tyle że np. ja jestem bardzo związana z moimi simami i praktycznie tylko jedną rodziną gram.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|