![]() |
#693 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bo jak dzwonię co chwila to powinien być wskaźnik i jest komunikat,że dziękuje,że do nas dzwoni a gdy drugi raz dzonię to nie ma tego paska i jest ordynarny dymek
i komunikat następnego dnia,że nic nie przyszło z zysków i muszę postawić firmę na nogi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie: Mam biznes na praceli publicznej (restaurację). Czy da się zrobić tak, żebym mogła zarzarzać tym biznesem nie wychodząc z mieszkania? Codzienne jeżdżenie tam jest koszmarnie męczące. Kierownika mam. A... myslałam, żeby zostawić biznes otwarty i będzie funkcjonował, ale gdy tylko przyjechała taksówka, to simka zamknęła biznes
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie mam aktualnie sims 2, ale z pamięci to powiem, że jak masz kierownika to kilknij zarządzanie na kierowniku sklepu i kliknij opcję zarządzaj sklepem czy coś w ten deseń. Po tym możesz sobie jechać do domu. Od tej pory nie musisz jeździć codziennie do pracy. Ale raz dziennie należy zadzwonić do firmy i spytać co słychać, następnie powinnaś raz na 4 dni zajrzeć do swojej restauracji tak kontrolnie. Kierownik przekazuje Ci zysk z danego dnia po godzinie 24 lub co drugi dzień.
![]() |
#696 |
Guest
|
![]()
Dałam, żeby zajmowała się sklepem, a gdy mój sim wezwał taksówkę, to automatycznie tabliczka "otwarte zamknięte" stała się czerwona i pracownicy pouciekali do domów;/. Gdy chciałam skontaktować się z przedsiębiorstwem, to wyskoczył mi komunikat, że już kontaktowałam się z binzesem.
|
![]() |
![]() |
#697 |
Reputacja: 17
|
![]()
No dobrze, ale kierownik został? No i można tylko raz dzwonić do firmy, bo potem stwierdzą, że już się dzwoniło.
![]() |
#698 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy został. Ale biznes został zamknięty. Nie mam żadnych dochodów.
|
![]() |
![]() |
#699 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|