Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.08.2009, 15:43   #701
Odyn
Admin Emerytka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Ale dlaczego was tak rusza 10-letni chlopiec, bo tego juz nie rozumiem?

Odyn jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.08.2009, 16:27   #702
Alisha

Sądzę że nie dorasta intelektowi (dobrze napisałam? ) innych...
A przynajmniej się domyślam
Alisha jest offline  
stare 24.08.2009, 16:51   #703
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Rusza nas (a przynajmniej mnie), bo kapuje i najchętniej każdemu kto powie mu prawdę dał by bana. Jak już napisałam nienawidzę kapusiów (oczywiście w błahych sprawach) to trochę wkurzające, że nawet nie wiesz za co a dostajesz warna lub bana, bo jakiś niedorośnięty dzieciak stwierdzi, że poczuł się obrażony. I wcale nie mówię tu tylko o Makssie, jest wiele takich osób, które same sobie poradzić nie potrafią (czy w realu jak ktoś im coś przykrego powie tez lecą do mamusi?). Rozumiem, że od 10 latka wiele wymagać nie można, no ale jednak ma się poczucie własnej godności, bo takim zachowaniem dobrej sławy się nie zdobędzie a jeśli chce by było o nim głośno to sorry... Chamstwo na całej linii. I cieszę się, że Chryzia powiedziała mu prawdę
Charionette jest offline  
stare 24.08.2009, 22:34   #704
kubuss

Ja szczerze mówiąc nie miałem z nim do czynienia. Ale myślę że jakbyście go zostawili w spokoju i nie nakręcali go tak to i on dałby wam spokój. Co nie zmienia faktu iż popieram koleżankę Chyzię w tym że poruszyła tę sprawę donosicielstwa (za którym tez osobiście nie przepadam) To wszystko tu to virtual (tak tak nie płaczcie, taka jest prawda) ludzie są tu wirtualni, problemy są wirtualne, sprzeczki itp. Co za tym idzie ten ogól trzeba brać z przymrożeniem oka, półżartem półserio. Pokłóciłeś się z kimś no dobra kit z nim, wisi mi to. Ktoś Cię wyzwał. Dobra niech powie swoje i niech spada. Oczywiście mowa tu o "normalnych" wyzwiskach, a nie ty s***, ch***, k**** Jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić. Przywołam się tu do mojej starej sygnatury: "Mędrzec nie mówi tego co wie, głupi nie wie co mówi." Chociaż że bardziej pasowałoby tu: "Odpuść, bądź mądrzejszy/a" Tak więc ja bym radził mądrzejszej osobie się wycofać i uszanować swoją godność.

Nie wiem, to moje zdanie możecie się z nim zgadzać albo i nie. Więcej się nie będę wypowiadał na ten temat. (chociaż nie wiem po co w ogóle się wypowiedziałem )

pozdrawiam.
kubuss jest offline  
stare 25.08.2009, 07:15   #705
Noemi
Guest

@up : zgadzam się.
Może on się żywi, ekscytuje się waszym gniewem? Zostawcie go w spokoju, nie zaczepiajcie. Nie zauważyłam aby padły jakieś cięższe przezwiska spod jego klawiatury. Chyba zwykła prowokacja. Prawie na każdym forum jest jakiś pasożyt. Aby go zlikwidować wystarczy nie zwracać na niego uwagi. Wiem, że to trudne, ponieważ sama mam z tym problemy w życiu. Ale trzeba spróbować. Widocznie tak musi być : Jak Magda się nie odzywa to on. Jak nie pusta dziewczyna z dollsem w avie to ktoś inny.

stare 05.10.2009, 19:15   #706
Becia

Moje propozycję są takie. ; o
- Zrobić coś z ty zegarem, który późni się kilka - kilkanaście minut. ; o
- Zmienić styl forum - rozumiem forum ma jakąś przeszłość.. ale no bez przesady, forum jest zimne, niezbyt przyjemne dla oka, i nudne.. no ludzie.. tyle lat to samo ; o - proponowałabym zmienić styl forum, na taki, który pasowałby do loga strony.. hmm.. może jakieś ikonki?, no nie wiem.. no coś aby sprawiało że forum byłoby przyjemniejsze. ; )
- Zrobić porządek. ; oo Bo na niektóre bzdurne tematy to już patrzeć nie mogę. ; o

~~

Co do tej dyskusji - to wiedźcie sobie: nigdy nie należy karmić trola. ; o
Becia jest offline  
stare 05.10.2009, 19:18   #707
zelkam

Jak jakiś temat uważasz za bzdurny i niepotrzebny, poprostu naciśnij przycisk "Raportuj" i napisz moderatorom o tym.
zelkam jest offline  
stare 05.10.2009, 19:31   #708
Becia

Aha.. Widziałam wiele tematów które były tylko zamknięte, a nie usunięte. ; o Czy to już tak problem, gdy mod/admin zamyka dany temat i nie może go usunąć?. Przecież przez to robi się niezły syf na forum. o_o

A.. i jeszcze jedno. Powinniscie wgrać jakiś skrypt, aby wieeelkie obrazki się automatycznie scalały. ; o

Ostatnio edytowane przez Becia : 05.10.2009 - 19:34
Becia jest offline  
stare 07.10.2009, 17:03   #709
bubel-96
Guest

Wygląd forum był już tyle razy omawiany, że już się nie dobrze robi od czytanie o tym. Wszyscy piszą, jak tu brzydko, a większości i tak by się zmiany nie podobały.
Z zegarem, to akurat prawda :]
Temat lepiej zamknąć niż usunąć, bo najczęściej mądrość tematu zależy od intelektu twórcy (nikogo nie obrażając), a jeżeli ten intelekt nie wykracza ponad normę, to założy drugi, trzeci, ósmy temat o tym samym, a gdy tylko zastanie zamknięty, większe prawdopodobieństwo że się ktoś spostrzeże. A tak btw, to jaki potem śmiech je czytając
Z obrazkami, to z jednej strony racja, z drugiej... cóż, myślę, że każdy coś takiego potrafi.
Tyle ode mnie.

stare 07.10.2009, 17:46   #710
Becia

"Wygląd forum był już tyle razy omawiany, że już się nie dobrze robi od czytanie o tym. Wszyscy piszą, jak tu brzydko, a większości i tak by się zmiany nie podobały."
No nie wiem. oo' Jakieś trzy lata temu wchodziłam na to forum, i wg. mnie to forum prawie nic się nie zmieniło. Jest takie samo jakie było.. Upss, sorry, jest po raz pierwszy od 5-6 lat nowe logo (mam info że przez tyle lat wyglądało). ; o

"Wszyscy piszą, jak tu brzydko, a większości i tak by się zmiany nie podobały."
Może i tak. Ale dlaczego forum ma wyglądać tyle lat tak samo.. dobrze jakby wyglądało no nie wiem.. rok, dwa.. ale sześć? - emh. lekka przesada. ; o Technika się rozwijaa..

"Temat lepiej zamknąć niż usunąć, bo najczęściej mądrość tematu zależy od intelektu twórcy (nikogo nie obrażając), a jeżeli ten intelekt nie wykracza ponad normę, to założy drugi, trzeci, ósmy temat o tym samym, a gdy tylko zastanie zamknięty, większe prawdopodobieństwo że się ktoś spostrzeże. A tak btw, to jaki potem śmiech je czytając "
Taaa. A na forum jest coraz większy syf i spam.. Dobrzeee. ;oo
Becia jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania