![]() |
#701 |
Guest
|
![]()
Nie było to dziwne ale troche się zdziwiłam zadzwonił mi telefon i był napis: "Masz hulajnoge?" Albo "Namierzyliśmy cię przygotuj się" albo raz grałam sobie spokojnie w rodzinke i akurayt jedli obiadek i dzwoni telefon odbiera dziecko Natalia i jest komunikat " Sim Natalia odeszła chodź ciałem jest daleko to duszą zawsze z nami" I zachwilkę zniknęła z pasku rodziny!
|
![]() |
|
![]() |
#702 |
Guest
|
![]()
:laugh: A u mnie było tak : Zbudowałam mały pietrowy domek posrodku działki a naokoło zrobiłam basen ze zjezdzalnia, trampolinami no i oczywiscie drabinkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Guest
|
![]()
Ja raz miałam takie zdarzenie :
Moja Simka Całowała się z chłopakiem. Jak już przestała, to poszła nad rzekę ....i poprostu przeszła po niej. Jak weszłam do otoczenia, to dom był na sprzedaż, a simka była w domku obok ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
![]()
! U mnie jeszcze w mieście koło mojego sima usiadła ta babcia (co bije torebką kiedy się przy niej simy całują), a mój sim ją obiał ramieniem i mówił jej jakieś czułe słówka. A ona nic, dalej sieda w
której części jest ta babcia? |
![]() |
![]() |
#706 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#707 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś miałem rodzinkę - faceta i babkę... Babka napuszczała sobie wodę do kwadratowej, białej wanny, a facet brał prysznic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Guest
|
![]()
Ja miałam dziwny przypadek w the sims 1.Kiedyś pojechałam z taką jedną rodzinką na wakacje nad morze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moja simka zrobiła fioletowy eliksir, gdy go wypiła zmieniła się we Frankejsztajna i zaczeła malować dziecięce obrazy!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#710 |
Guest
|
![]()
A widzieliście kiedyś nurkującego psa?
![]() Pewnego pięknego dnia napadło mnie szaleństwo, żeby ściągnąc z pewnej znanej Nam forumowiczom stronki (http://www.cheapfrills.org/) - drabinkę do nurkowana w akwalungu. No i było okej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|