![]() |
#701 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejne pytanie.
Otworzyłem domowy i biznes i jak chcę,żeby inny maximowski sim poszedł do mojego sklepy np. gram montkami i chcę jednego wysłać do sklepu domowe u hakielów da się? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 |
|
![]()
Nie.
***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Guest
|
![]()
ostatnio otworzyłam przedsiębiorstwo na innej parceli w Miłowie i doprowadziłam do poziomu 9 po czym wyszłam zapisując grę. teraz gdy chce dokończyć grę ta samą rodziną, po wejściu na parcele nie wyświetla mi się tryb życia tylko tryb budowania i kupowania tak jakbym włączyła tryb edycji a nie gry. Widnieje to kółko Z wszystkimi funkcjami w prawym górnym rogu takimi jak"wyceń", "gwiazdki klientów", ale nie ma panelu simów ani trybu życia. proszę o pomoc. nie mogę w żaden sposób sprowadzić simów do domu!!!
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 23.11.2009 - 20:07 Powód: buahahahaha |
|
![]() |
![]() |
#704 |
Guest
|
![]()
Kliknij na przedsiębiorstwo które masz ....Ja też tak miałem
|
![]() |
![]() |
#705 |
|
![]()
Hej.
Mam pytanie postanowiłem się zatrudnić w firmie innego sima dzieki mojemu sprytowi zatrudniłem się no i co dalej nie mogę pracować w firmie daję opcje makecośtam ale o dziwo nie ma nigdzie opcji zarządzenie czy coś zrobiłem nie tak? Nie mogę stać przy kasie ani sprzedawać. Co jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Guest
|
![]()
ehh...Remus tylko tą rodziną którą zatrudniałeś możesz prowadzić biznes
|
![]() |
![]() |
#707 |
|
![]()
Hej!!
Kolejne pytanie trochę związane z Biznesem a trochę z Studiów. Nastolatek X jest właścielem firmy Y. Firma Y nie ma kierownika i jest na parceli Publicznej A. Co się stanie z firmą Y jeśli nastolatek X pójdzie na studiach. Trochę mi matematycznie wyszło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
|
![]()
będzie dalej miał tą firme tylko nikt nie obsługuje i poziom get down
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
|
![]()
Dobrze, a co się jeśli ten nastolatek i ta sama firma ma kierownika to normalnie trzeba dzwonić czy nie da się jeździć do firmy będąc na studiach chodzi mi o to gdy firma nie dochodów i trzeba postawić na nogę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
|
![]()
Wtedy nic tam się nie dzieje ... Poprostu jest ,ale jakby jej nie było
This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 2 seconds. - Lol |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|