![]() |
#702 |
Reputacja: 11
|
![]()
wpisujesz w oknie kodów "TestingCheatsEnabled true", klikasz na tablicę ogłoszeń z wciśniętym shiftem i wybierasz odpowiednią opcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ma tej opcji są takie jak w zwykłych skrzynkach.
Cytat:
zrobiłem połowę zadań z Francji Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 09.04.2011 - 17:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Reputacja: 11
|
![]()
No to masz ten błąd o którym było na forum już 123834823308123 razy... Coś sprawiło, że szczególnie we Francji nie można znaleźć żadnej okazji, albo jakieś głupie ewentualnie, typu "przynieś żabę"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
|
![]()
Mam pytanie odnośnie celu życiowego: Bezdenna piwniczka nektaru. Chodzi w nim, by posiadać 50 butelek nektaru oraz ogółem nektary warte 10 000 simoleonów.
Mój sim wyrabia nektary, ale nie wlicza mu się to. Czy to muszą być doskonałe nektary, czy też wyrabiane z własnoręcznie wyhodowanych owoców? |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeżeli chcesz wywołać przygodę bez klikania na tą tablicę, to musisz mieć mod Nraas MasterController, i tam wywołujesz sobie dowolną przygodę pod zakładką "Okazje". Dzięki Nraasowi mogłem ominąć błąd z przygodami we Francji i normalnie wypełniać przygody. |
|
![]() |
![]() |
#707 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Pragnienie życiowe.. ;D
Zostać mistrzem SimFu , czy coś takiego.. Jak to zrobić ??
![]() |
#708 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
![]()
@Lubie,musisz wygrać turniej SimFu w Shang Simla.
|
![]() |
![]() |
#710 |
Guest
|
![]()
witam. mam w the sims 3 podroze misje w egipcie w ktorej mam za zadanie odnalesc pechowy relikt króla hoojiba. moze mi ktos powiedziec gdzie on jest? jak przechodze w podglad mapy to mi wyskakuje gwiazdka nad rynkiem i pisze "ach, gdzie jest moj zgubiony skarb". nie wiem kompletnie co mam tu zrobic. prosze o pomoc. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|