![]() |
#701 |
Reputacja: 10
|
![]()
Natix - na 2 pytanie odpowiedziała ci Ilona. co do pytania 4, na temat tańca imprezowego, to jest to ukryta umiejętność. Bez żadnych kodów ani modów. Im dłużej tańczysz, tym lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 |
|
![]()
Kodów nie ma, ale mody są. Jest NRaas Master Controller, bardzo fajny mod wielofunkcyjny. Między innymi uczy umiejętności (nawet tych ukrytych). Ale potrafi też np. odmładzać Sima. Po prostu wybiera się ile dni Sim przeżył w danej fazie wiekowej. Można podać wartość minusową, wtedy np. młody dorosły będzie taki dłużej, niż 21 dni. Można też zapłodnić Simkę z dowolnym facetem, przyspieszyć poród, wybrać płeć dziecka, edytować Sima w CAS... A to nie wszystko. Jest więcej modów "firmy" NRaas. Ja lubię też Debugger Enabler'a. Potrafi (między innymi) wskrzeszać Simów, przenosić rzeczy do wyposażenia rodziny (tak samo jak się dzieje w wypadku skradzionych rzeczy) i ulepszać obiekty. Jest jeszcze Overwatch. Usuwa zbędne obiekty z wyposażenia Simów, przywraca skasowanych przez grę ludzi i upewnia się, czy wszystkie dzieci w wieku pełzającym są w domu, a nie same gdzieś poza domem. Overwatch'a dopiero przetestuję, jak dotąd go nie używałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Guest
|
![]()
Te NRaasy są bardzo funkcjonalne - nadal się nimi bawie XD
|
![]() |
![]() |
#704 |
|
![]() Właśnie! W którym miejscu wybiera się płeć dziecka, gdy Simka jest już w ciąży? Kiedyś mi to mignęło, a potem nie mogłam znaleźć. Znalazłam tylko "Dziecko-niespodzianka", ale to spowodowało, że w domku pojawiło się od razu urodzone dziecko o zadanych parametrach. A wiem, że gdzieś było menu, gdzie się ustawiało płeć oraz prawdopodobieństwo urodzenia bliźniąt. I gdzie dokładnie jest opcja przyspieszająca poród? Jeszcze miałam kilka pytań o NRaas, ale mi uciekło ![]()
![]() |
#705 |
|
![]()
Nie pamiętam gdzie się przyspiesza poród, ale ustalanie płci dziecka, masz w opcjach podstawowych. "Basic", lub "Podstawowe", czy tak jakoś. Od którejś wersji Master Controller jest niby po polsku, ale to tłumaczenie jest do niczego... Nie wiem gdzie, ani czy, można ustawić prawdopodobieństwo bliźniąt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Guest
|
![]()
Możecie podać linka do pobrania tego Master Controller bo jeszcze nie miałem możliwość poznania tego moda ale chętnie go sprawdzę jeśli dostanę link do pobrania i info jak go wrzucić do gry
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Guest
|
![]()
tutaj jest temat odnośnie modów http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58150&page=17 i w ostatnim poście podałam link do aktualnej wersji tego moda
|
![]() |
![]() |
#708 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
![]()
a gdzie Ty klikasz,przecież zaraz w pierwszym poście na dole masz dwa linki zip. i klikasz na ten drugi,sprawdzałam przed chwila i działa wszystko bez zarzutu,w razie czego spróbuj przez inna przeglądarkę
|
![]() |
![]() |
#710 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|