![]() |
#701 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm. Może to jakiś błąd. Spróbuj zmienić aktywną rodzinę, użyć kodu resetsim imię nazwisko.
|
![]() |
#702 |
|
![]()
A jak masz to polecenie w górnym, lewym rogu, to co drugi Sim myśli i Twoim? Np. "Igor myśli, że Żaneta jest....:
a) W porządku b) Flirciarą c) Niezwykle atrakcyjna? itd... Bo tego trochę jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim, niestety muszę przyznać, że simsy mnie pokonały
![]() Chcę umieścić Przybytek Walusia (spelunka z "Po zmroku") w Sunset Valley. Budynek ma wymiary 46x32, więc parcela też musi mieć minimalnie takie. No i tu pojawia się problem: mogę co prawda postawić ją parceli 50x50, ale budynek nie jest wtedy przy drodze, a i sama parcela zajmuje sporo miejsca w tej małej mieścinie, jaką jest Sunset Valley. Idealnym rozwiązaniem byłoby dla mnie stworzenie pustej parceli o wymiarach 46x32, ale nie znalazłam takiej opcji. Zainstalowałam sobie nawet narzędzie "Stwórz świat" (bo w nim można sobie narysować parcelę o dowolnych rozmiarach), ale i tu się rozczarowałam, bo nie znalazłam możliwości edycji świata, w którym już gram, a jedynie tworzenie nowych. Ktoś zna może sposób na tworzenie parceli o wielkości innej niż te, które są do wyboru w grze, ewentualnie jakiś inny sposób postawienia tego budynku na parceli mniejszej niż 50x50? EDIT. anie_1981 dzięki wielkie, wszystko ładnie działa ![]() Ostatnio edytowane przez Madoqua : 28.12.2011 - 23:04 |
![]() |
![]() |
#704 |
|
![]()
Może Ci się przydać mój blog... Możesz po prostu pobrać mojego przerobionego moda, tam już jest taki rozmiar
![]() http://forum.thesims.pl/blog.php?b=223 Może Ci się też przydać poradnik o wstawianiu modów. http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam problem, a mianowicie nie mogę pobrać żadnych obiektów do gry. Kiedy wybieram instaluj pojawia się czarne okienko, a zaraz po tym ''Program Sims3 Nie odpowiada''. Jak to naprawić? |
![]() |
![]() |
#706 |
|
![]()
hmm, masz oryginalną wersję gry, czy piracką? : o
![]() |
#707 |
Guest
|
![]()
Oryginalną.
|
![]() |
![]() |
#708 |
|
![]()
Morganna - próbuj romantyczne interakcje (wszystkie jakie masz dostępne), aż do skutku
![]() Miałam jeszcze pisać, że może są rodziną, albo jedno dorosłym, a drugie nastolatkiem, ale w takiej sytuacji, to chyba w ogóle nie występuje możliwość romantycznych interakcji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
![]()
Nigdy wcześniej gra aż tak powoli nie działała, ale teraz częst się zacina. Ustawione są niskie parametry i nie ma modów. Co może być powodem?
|
![]() |
![]() |
#710 |
|
![]()
Kiedy przeprowadzam rodzinę traci wszystkie kontakty i powiązania genealogiczne, mam nraas. Co robić?
Ostatnio edytowane przez Bravurka : 31.12.2011 - 11:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|