![]() |
#711 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też już mam! Ale się cieszę. Dzisiaj, gdy dzwoniłam, to oznajmili mi, że sprzedawać będą w piątek. Ja oczywiście nie mogłam się z tym pogodzić, więc z mamą przed 17 byłyśmy w empiku (moja mama pracuje niedaleko od niego, więc po nią zajechałam, gdy kończyła pracę i razem się udałyśmy do sklepu). Oczywiście jak się domyślałam gra na półkach nie stoi, ale dzięki pewniej miłej ekspedientce udało mi się ją kupić, bo już im przywieźli.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: Zdjęcia swatki znajdziecie w dziale z fotkami, w temacie założonym przez Dream'a. Ostatnio edytowane przez berata : 15.09.2005 - 00:58 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#712 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Zajefajnie macie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
![]()
Siędzę z smutkiem w oku ;(
Byłam wchoraj w tak zwanym tesco jasne mieli, ale u producenta, jeszcze im nie przysłał w piątek jadę do empiku jestem wściekła i nieobnliczalna. W sims 2 nocne życie jest swatka? Wow Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? Jakie są nowe aspiracje bo ja słyszałam ,że smakosz dań(oczywiście nie ten filmowy ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Guest
|
![]()
Ja sobie wczoraj kupiłam "Komputer Świat Gry Extra" i jestem happy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]()
Jeee mam sims NŻ jeee ale cie ciesze nie wiedzialam ze bede miec je tak szybko
![]() teraz musze isc do szkoly ;( nie pogram aaaa |
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]()
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]()
A są w Carrefurze? Bo jutro tam bede i chcem sobie kupić
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ja tesh korzystałem ze swatki dostałem ochydna simkę ale dzięki kodowi unlockcareerewards którego podali w KŚGE kupiłem sobie to cos do operacji plastycznych (z thesims2 na sudiach) i zmieniłem jej twarz. Teraz jest naprawde piękna, a dzięki kodowi na bliżniaki (twinzr2cute) mam słodziutkie bliźniaczki ![]() Ostatnio edytowane przez Calintz : 15.09.2005 - 09:03 |
|
![]() |
![]() |
#720 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |