![]() |
#711 |
Guest
|
![]()
Ja też miałem pare dziwnych przypadków: moja simka wypuściła Kościldę z szafy, a tu nagle... kościlda poszła do lodówki i zaczeła gotować obiad. Potem go zjadła. Następnie poszła do toalety załatwić się. Potem pogadała z moją simką i poszła spać... w łóżku!
![]() ![]() ![]() ![]() Drugie zdarzenie: moja simka miała psa i kota. Nagle pies zaczął obwąchiwać kota i... widzę, a tu budka ze szczeniaczkiem, taka jak mają dwa psy. :wacko: :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#712 |
Guest
|
![]()
w Światowym Życiu się tak zrobiło:
Miałam simke i sima no i kazałam simce zagrać na gitarze, a simowi zrobić napój. Sim zrobił żółty napój na zmianę osobowości. Kazałam mu go wypić. Sim wypił napój i nagle pobiegł do simki ( która dawno skończyła grać ) i ją...spoliczkował! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
![]()
Ostatnio wybudowałam schronisko dla zwierząt (1 simka, 4 koty i 3 psy).
W domku postawilam teleporter i zatrudniłam kamerdynera. Chyba z 3 dni tresowałam koty i psy w ich ogrodzeniach (wogóle nie zwracałam uwagi na dom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]()
hej wszystkim mam problem...jak znacie jakies stronki na ktorych mozna sciagnac samochody do the sims 1 to napiszcie linki....albo jak wiecie co zobic jesli: w transmogrifierze jakis samochod skopiowalem i porobilem pare rzeczy i teraz moge go gupic jako mebel ale on odjezdza sam!! jak to zmienic??albo jak zrobic od poczatq samochod w
trans?? |
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś chciałam zabić dwójkę simów za pomocą fajerwerek. Jeden zdechl a drugi lezał skulony, kostuchy nie było a sim se leżał,spadły wszystkie wskaźniki i nic xD.
|
![]() |
![]() |
#717 |
Guest
|
![]()
Jezu czy wy naprawde musicie grzebac w starych tematach. Musicie w nich odpowiedac, nie no bez przesady
|
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]()
To było w dodatku Balanga. Moja simka zaprosiła gości i wszyscy usiadli przy ognisku (w nocy). Kazałam jej opowiadać historie o duchach, bo miała wysoką charyzmę. I po pewnym czasie z ogniska wyłonił się duch jakiegoś gościa! Wszyscy simowie rozbiegli się po działce
![]() ![]() Raz, jak zrobiłam przyjęcie, to moja simka puszczała fajerwerki. Wszyscy się temu przyglądali oprócz jednego gościa, który jadł. I go ta fajerwerka trafiła! Potem przyszła Kostucha i wszyscy się jej przestraszyli... Miałam taki dom, w którym mieszkały dwie pary. Jeden facet zaczął flirtować z dziewczyną, która nie była jego partnerką. Ta druga była zazdrosna, więc się zaczęły policztkować itd. i nagle ta druga wyszła z domu w samej pidżamie i już nie wróciła. ![]() A, i raz moja simka pojechała do dzielnicy showbiznesu na sesje zdjęciową, która jej się nie udała. Fotografka nawrzeszczała na nią, obniżył się jej wskaźnik sławy, a ta nagle siada na podłodze i zaczyna ryczeć. Wszystkie paski się na czerwono zrobiły. A następnego dnia Pisano o tym w gazecie! Ostatnio edytowane przez lafilette : 29.08.2006 - 14:16 |
![]() |
![]() |
#719 |
Guest
|
![]()
Kiedyś wezwałam mechanika, żeby naprawił mi zepsutą umywalkę. Fachowiec przyszedł, wszedł na pierwsze piętro i zaczął... zapalać wszystkie lampy. Przy którejś z kolei poraził go prąd i przez parę sekund widać było niebieski szkielecik. Potem na podłodze pojawiła się urna i ogłoszenie o śmierci mechanika o.O
To jest podejrzane. Ale najdziwniejsze było to, że gdy za jakiś czas znowu coś mi się popsuło i wezwałam fachowca, przyszedł ten duch o.O I tak we wszystkich domach w okolicy! |
![]() |
![]() |
#720 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|