|
|
#711 |
|
Guest
|
Ja też miałem pare dziwnych przypadków: moja simka wypuściła Kościldę z szafy, a tu nagle... kościlda poszła do lodówki i zaczeła gotować obiad. Potem go zjadła. Następnie poszła do toalety załatwić się. Potem pogadała z moją simką i poszła spać... w łóżku!
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Drugie zdarzenie: moja simka miała psa i kota. Nagle pies zaczął obwąchiwać kota i... widzę, a tu budka ze szczeniaczkiem, taka jak mają dwa psy. :wacko: :wacko: |
|
|
|
|
|
#712 |
|
Guest
|
w Światowym Życiu się tak zrobiło:
Miałam simke i sima no i kazałam simce zagrać na gitarze, a simowi zrobić napój. Sim zrobił żółty napój na zmianę osobowości. Kazałam mu go wypić. Sim wypił napój i nagle pobiegł do simki ( która dawno skończyła grać ) i ją...spoliczkował! I do tego jeszcze nad głową miał stosunek z plusem!!!! To mnie zszokowało.:wacko:
|
|
|
|
#713 |
|
Guest
|
Ostatnio wybudowałam schronisko dla zwierząt (1 simka, 4 koty i 3 psy).
W domku postawilam teleporter i zatrudniłam kamerdynera. Chyba z 3 dni tresowałam koty i psy w ich ogrodzeniach (wogóle nie zwracałam uwagi na dom ).Postanowiłam zerknąć na domek - a tam łazi kamerdyner-duch !!!
|
|
|
|
#714 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#715 |
|
Guest
|
hej wszystkim mam problem...jak znacie jakies stronki na ktorych mozna sciagnac samochody do the sims 1 to napiszcie linki....albo jak wiecie co zobic jesli: w transmogrifierze jakis samochod skopiowalem i porobilem pare rzeczy i teraz moge go gupic jako mebel ale on odjezdza sam!! jak to zmienic??albo jak zrobic od poczatq samochod w
trans?? |
|
|
|
#716 |
|
Guest
|
Ja kiedyś chciałam zabić dwójkę simów za pomocą fajerwerek. Jeden zdechl a drugi lezał skulony, kostuchy nie było a sim se leżał,spadły wszystkie wskaźniki i nic xD.
|
|
|
|
#717 |
|
Guest
|
Jezu czy wy naprawde musicie grzebac w starych tematach. Musicie w nich odpowiedac, nie no bez przesady
|
|
|
|
#718 |
|
Guest
|
To było w dodatku Balanga. Moja simka zaprosiła gości i wszyscy usiadli przy ognisku (w nocy). Kazałam jej opowiadać historie o duchach, bo miała wysoką charyzmę. I po pewnym czasie z ogniska wyłonił się duch jakiegoś gościa! Wszyscy simowie rozbiegli się po działce
Ale to mi się już potem nigdy nie zdarzyło Raz, jak zrobiłam przyjęcie, to moja simka puszczała fajerwerki. Wszyscy się temu przyglądali oprócz jednego gościa, który jadł. I go ta fajerwerka trafiła! Potem przyszła Kostucha i wszyscy się jej przestraszyli... Miałam taki dom, w którym mieszkały dwie pary. Jeden facet zaczął flirtować z dziewczyną, która nie była jego partnerką. Ta druga była zazdrosna, więc się zaczęły policztkować itd. i nagle ta druga wyszła z domu w samej pidżamie i już nie wróciła. ![]() A, i raz moja simka pojechała do dzielnicy showbiznesu na sesje zdjęciową, która jej się nie udała. Fotografka nawrzeszczała na nią, obniżył się jej wskaźnik sławy, a ta nagle siada na podłodze i zaczyna ryczeć. Wszystkie paski się na czerwono zrobiły. A następnego dnia Pisano o tym w gazecie! Ostatnio edytowane przez lafilette : 29.08.2006 - 15:16 |
|
|
|
#719 |
|
Guest
|
Kiedyś wezwałam mechanika, żeby naprawił mi zepsutą umywalkę. Fachowiec przyszedł, wszedł na pierwsze piętro i zaczął... zapalać wszystkie lampy. Przy którejś z kolei poraził go prąd i przez parę sekund widać było niebieski szkielecik. Potem na podłodze pojawiła się urna i ogłoszenie o śmierci mechanika o.O
To jest podejrzane. Ale najdziwniejsze było to, że gdy za jakiś czas znowu coś mi się popsuło i wezwałam fachowca, przyszedł ten duch o.O I tak we wszystkich domach w okolicy! |
|
|
|
#720 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
![]() |