![]() |
#711 |
Guest
|
![]()
dzisiaj kupilam sobie tten dodatek^^. ale nawet nie wiecie ile musialam sie nameczyc -_-. wiec tak:
razem z kol pojechalysmy do empika anulowac zamowione simy <bo przysylaja dopiero w przyszlym tygodniu> i tak - szukamy przystanku na ktorym zatrzymuje sie autobus/tramwaj ktory jedzie do tesco. i nic o_O. szukalysmy go gdzies przez 30 min^^. az w koncu pojechalysmy taxsowka^^. zaplacilysmy ponad 10 zl i podjechalismy do mm <bylo blizej^^>. kupilysmy te zwierzaki za 60 zl. a potem - jak mamy wrocic? xD. kawalek przeszlysmy piechta^^. potem pojchelalysmy jakims tramwajem^^. i jakims cudem udalo nam sie trafic do galaxy^^. a potem do domciu:*. a co do gry xD to gralam tylko raz i strasznie sie tnie o_O. nie wiem czemu o_O. poprzednie dodatki dzialaly normalnie, a ten? moze wiedzie czym to jest spowodowane? moj komp spelnia wszytkie wymagania, dodatkow z neta tez od miesiaca nie sciagam o_O. |
![]() |
|
![]() |
#712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja już je mam.Tylko cutke się tną............................ ;(
![]() |
#713 |
Guest
|
![]()
Mnie się też tną, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo XD Ważne, że gram. Denerwuje mnie jedynie, że kamera się wolno porusza.
Karte mam 128MB, RAMów 768MB, Procesor 2,5GHz i odinstalowałam WB i NS, zostawiłam NŻ, ale to i tak nic nie pomogło na malutkie zacinki ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Guest
|
![]()
Ja załozylem rodzinke bez kodów .. babke i jej 2 psy.. z rasy "BAKICZIUS BĄKOWY" (moja rasa)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]()
heh fajnie. mi niestety nie chodza narazie simsy(tzn. Wszystko sie zainstalowalo ale nie chodzi) mam zamiar kupic zwirzaki. A ile oone kosztuja?? ja zawsze mazylam zeby wydano sims 2 farma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#717 |
Guest
|
![]()
Dzieki kroliczku :shifty: . Ale ile moga kosztowac zwyla 2?? tzn w sklepie. Bo przegrana mi nie chodzi...
![]() pomocy dodaalam ten temat w problemy z gra ale nikt jakos mi jeszcze nie doradzil. Oprucz gregorycrofta... ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#719 |
Guest