Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.10.2006, 22:34   #711
pocia
Guest

Domyślnie

dzisiaj kupilam sobie tten dodatek^^. ale nawet nie wiecie ile musialam sie nameczyc -_-. wiec tak:
razem z kol pojechalysmy do empika anulowac zamowione simy <bo przysylaja dopiero w przyszlym tygodniu> i tak - szukamy przystanku na ktorym zatrzymuje sie autobus/tramwaj ktory jedzie do tesco. i nic o_O. szukalysmy go gdzies przez 30 min^^. az w koncu pojechalysmy taxsowka^^. zaplacilysmy ponad 10 zl i podjechalismy do mm <bylo blizej^^>. kupilysmy te zwierzaki za 60 zl. a potem - jak mamy wrocic? xD. kawalek przeszlysmy piechta^^. potem pojchelalysmy jakims tramwajem^^. i jakims cudem udalo nam sie trafic do galaxy^^. a potem do domciu:*.

a co do gry xD to gralam tylko raz i strasznie sie tnie o_O. nie wiem czemu o_O. poprzednie dodatki dzialaly normalnie, a ten? moze wiedzie czym to jest spowodowane? moj komp spelnia wszytkie wymagania, dodatkow z neta tez od miesiaca nie sciagam o_O.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.10.2006, 07:25   #712
Simowa Sanka

Reputacja: 10
Smile Zwierzaki

Ja już je mam.Tylko cutke się tną............................ ;(
stare 22.10.2006, 07:34   #713
Angeo
Guest

Domyślnie

Mnie się też tną, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo XD Ważne, że gram. Denerwuje mnie jedynie, że kamera się wolno porusza.
Karte mam 128MB, RAMów 768MB, Procesor 2,5GHz i odinstalowałam WB i NS, zostawiłam NŻ, ale to i tak nic nie pomogło na malutkie zacinki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2006, 13:09   #714
Baki
Guest

Domyślnie

Ja załozylem rodzinke bez kodów .. babke i jej 2 psy.. z rasy "BAKICZIUS BĄKOWY" (moja rasa) .. i ona te psy kocha.. Ale gram bez kodów na kase.. wiec klepią biede.. No i ona tym psom wszystko daje i sama se zabiera.. i pracuje.. a na dodatek ma sklepik.. a i jeszcze jak sie rodzą małe psy to ona sprzedaje sąsiadom.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2006, 14:24   #715
Karta_gi_naaaa
Guest

Blush :)lol

heh fajnie. mi niestety nie chodza narazie simsy(tzn. Wszystko sie zainstalowalo ale nie chodzi) mam zamiar kupic zwirzaki. A ile oone kosztuja?? ja zawsze mazylam zeby wydano sims 2 farma Fajnie by bylo miec krowe lub konia... Moze tez wyprodukuja wakacje nie wiem ale byloby fajnie nie uwazacie??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2006, 14:45   #716
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karta_gi_naaaa
heh fajnie. mi niestety nie chodza narazie simsy(tzn. Wszystko sie zainstalowalo ale nie chodzi) mam zamiar kupic zwirzaki. A ile oone kosztuja?? ja zawsze mazylam zeby wydano sims 2 farma Fajnie by bylo miec krowe lub konia... Moze tez wyprodukuja wakacje nie wiem ale byloby fajnie nie uwazacie??
Ja zapłaciłam 64,99 zł. Ale są różne ceny. Zakładajmy że od 60-80 zł. :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.11.2006, 18:09   #717
Karta_gi_naaaa
Guest

Domyślnie

Dzieki kroliczku :shifty: . Ale ile moga kosztowac zwyla 2?? tzn w sklepie. Bo przegrana mi nie chodzi... coz mam biedzna poczac??
pomocy dodaalam ten temat w problemy z gra ale nikt jakos mi jeszcze nie doradzil. Oprucz gregorycrofta...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2006, 09:16   #718
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karta_gi_naaaa
Dzieki kroliczku :shifty: . Ale ile moga kosztowac zwyla 2?? tzn w sklepie. Bo przegrana mi nie chodzi... coz mam biedzna poczac??
pomocy dodaalam ten temat w problemy z gra ale nikt jakos mi jeszcze nie doradzil. Oprucz gregorycrofta...
Chodzi ci o Simsy 2 zwykłe? Jeśli tak to ok. 130 zł.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2008, 20:19   #719
maagda_17
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 2 Pets - 4 Dodatek

wow co ty nie powiesz......
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2008, 20:50   #720
Zoë Castillo
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 2 Pets - 4 Dodatek

Teraz Simsy Kosztują 87 zł
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości)

Zasady Postowania