|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko ale niestety bez odp. bo to pyanie do was ... Jak się stac wilkolakiem? moglby mi ktos napisac caly opis jak to zrobic bardzo prosze
;( ;( bo ja ni umiem ;( ;( :1smutny: Bardzo bym prosiła żeby mi ktoś napisał pod tym postem lub na moj e-mail:[email protected] kub gadu gadu:7894596 ;( Ostatnio edytowane przez Paula098 : 11.01.2007 - 17:00 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Żeby zostać wilkołakiem trzeba zrobić kilka kroków: 1.Na parceli, w której mieszka Twój sim, trzeba postawić dużo drzew iglastych. 2.Trzeba poczekać, aż odwiedzi Cię wilk(ten ze świecącymi oczami) lub wilkołak(nie jestem pewna, czy wilk czy wilkołak). 3.Jeżeli postać, o której wcześniej napisałam Cię ugryzie(nie wiem też, jaki musi mieć z Tobą kontakt, czy to bez znaczenia), to wilkołakiem będziesz(nie Ty, Twój sim ![]() 4.Możesz też wyleczyć się z wilkołactwa, jeżeli znudzi Ci się wycie po nocach ![]() Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam. Życzę powodzenia w zamienianiu się w wilkołaka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.Musisz postawic duzo drzew i krzewow lub kwiatow 2.gdy przyjdzie wilk ze swiecacymi oczami to podchodzisz do niego 3.bawisz sie z nim glaskasz go a po jakims czasie on cie ugryze 4.gdy znudzi ci sie byc wilkolakiem dzwonisz do tresera i kupujesz eliksir mam nadzieje ze ci pomoglam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
napiszcie czy mozna zaisntalowac na the sims 2 zwierzaki university i czy bede dwa dodatki działały???proszeee
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak, będą działały obydwa dodatki. Tylko będziesz musiała simsy włączać przez płytkę od The Sims 2 Na studiach.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jeszcze jedno jaki dodatek musze mięć aby módz budować pół - scianki?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak. Półścianki dochodzą w Nocnym Życiu.
Ostatnio edytowane przez Searle : 23.12.2009 - 22:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Witam
Maam problem z ponowną instalacją the sims 2 zwierzaki wyskakuje mi ze nie moze skopiowac pliku TSData\Res\Sound\Buy.package pomuzcie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|