![]() |
#711 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=61305 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#712 |
|
![]()
tylko, że ja przeprowadzam simy w obrębie miasta, ale dzięki pobiorę go i spróbuje
Searle dzięki, działa ![]() Ostatnio edytowane przez Bravurka : 31.12.2011 - 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
|
![]()
Jakie masz dodatki i jaką wersję gry? Od Pokoleń gra zaczęła się tak wlec i są zacinki (krótsze i dłuższe). Można sobie ściągnąć z mts zmienione pliki z miastami, mają poprawione trasowanie, dzięki czemu gra chodzi delikatnie płynniej. Tekstury też ładują się trochę szybciej, ale jakiegoś wielkiego szału to nie ma... Trzeba się po prostu przyzwyczaić. Ja mam mody i paradoksalnie usprawniają nieco grę, np. taki NRaas Overwatch. Mam też moda wyłączającego wspomnienia, tak więc mogę tworzyć je ręcznie, ale same się nie produkują... Gra z modami czasami jest jedyna alternatywą, gdyż często poprawiają jakiś szczegół w grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Guest
|
![]()
anie_1981 - Mam wszystkie dodatki (oprócz Pokolenia). Teraz zupełnie gra nie działa jak mam Zwierzaki, tzn. tryb życia nie działa (robi się czarny ekran. Ale porażka za strony producentów.
|
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]()
na necie znalazlam jak usunac cenzure i wprawdzie cenzura zniknela ale gra ma bledy teraz. w trybie budowy po usuwaniu lub dodaniu obiektu zostaje niebieski plusik a jak buduje siany nie widac tej kreski i musze w ciemno sciane stawiac. mial ktos taki problem? ktos wie jak pomoc? prosze
|
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]()
a masz mod zgodny z aktualizacja gry?
a tak w ogóle,to radze zapoznać się z regulaminem forum |
![]() |
![]() |
#717 |
|
![]()
theqatrick, możesz spróbować przeinstalować całą grę, i zainstalować po kolej dodatki, aktualizując grę łatami z płyt od dodatków. Po prostu każesz aktualizować grę programowi instalującemu. Potem ściągasz sobie łatę 1.29 (no chyba, że bardzo jej nie chcesz, ale ta łata w zasadzie poprawiła stabilność gry, tylko galop w pełni wyszkolonych koni spaprała). Nie instaluj origina, możesz pobrać łatę stąd. To sprawdzona strona, jeśli nie wiesz jaki masz region gry, możesz pobrać super patchera. Szczerze, to nie jestem pewna, ale chyba my mamy worldwide'a, wolę jakoś, gdy pokazują wersję gry od której jest patch, to wtedy można sobie końcówkę porównać.
Doradzam użycie programu CCleaner po odinstalowaniu gry, żeby wyczyścić rejestr. I uruchom grę bez modów i nieoficjalnych dodatków, może któryś z nich jest winien. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.01.2012 - 21:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]()
Otóż tak miałam niedawno w kompie czyszczony dysk i teraz niedawno znowu postanowiłam zainstalować sobie the sims 3 i po włączeniu gry okazało się że konsola kodów nie chce się włączyć próbowałam już ctrl+shift+c , ctrl+windows+shift+c próbowałam najpierw wciskać ctrl+shift+b ctrl+shift+x i nic.Przed czyszczeniem kompa wszystko było cacy a teraz dupa.Mam oryginalną wersję The Sims na płycie. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#719 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich
![]() Procesor: AMD FX QUAD 4x3,8GHz Pamięć: 8GB 1333mhz DDR3 Grafika: Asus Radeon HD6850 1GB 256 bit System: Windows 7 No i wszystko fajnie, ale po jakimś czasie nie wiem dokładnie ile gra zaczyna się zacinać, np. Sim sobie śpi i naglę się zacina gra i tylko widać nad jego głową ruszające się literki `Zzz` i tak co jakieś 15 s. Jeśli ktoś byłby łaskaw mi pomóc to bardzo proszę. |
![]() |
![]() |
#720 |
Guest
|
![]()
otóż mam taki problem, że kiedy przejdę do widoku miasta, aplikacji tworzenia sima, czy nawet gry stworzoną rodziną mój ekran wygląda np. tak:
http://img38.imageshack.us/img38/2470/beztytuuqpj.jpg wie ktoś jak naprawić jeśli się da ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|