![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy można na forum zmienić taką rzecz,że u mnie jest w jakimś dziale np. w The Sims 2 Podróże jest kilka tematów a ja nie widzę reszty tych tematu,że muszę nastawić je na początku i tak za każdy razem i mnie to denerwuje.
|
![]() |
|
![]() |
#722 | |
|
![]() Cytat:
![]() Panel Użytkownika=> edycja postów
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
A tak o to mi chodzi
|
![]() |
![]() |
#724 |
Guest
|
![]()
""Wygląd forum był już tyle razy omawiany, że już się nie dobrze robi od czytanie o tym. Wszyscy piszą, jak tu brzydko, a większości i tak by się zmiany nie podobały."
No nie wiem. oo' Jakieś trzy lata temu wchodziłam na to forum, i wg. mnie to forum prawie nic się nie zmieniło. Jest takie samo jakie było.. Upss, sorry, jest po raz pierwszy od 5-6 lat nowe logo (mam info że przez tyle lat wyglądało). ; o '' Właśnie - skoro zabytkowe logo zostało zmienione, to może z czasem będą coraz większe zmiany. Po za tym, rzeczywiście, nie można wymagać od adminów, by siedzieli tu cały czas i zmieniali, bo przydałyby się nowości. Może ja tak piszę, bo mi się podoba tak jak jest - przyjemnie dla oczu, ale takie jest moje zdanie. "Wszyscy piszą, jak tu brzydko, a większości i tak by się zmiany nie podobały." Może i tak. Ale dlaczego forum ma wyglądać tyle lat tak samo.. dobrze jakby wyglądało no nie wiem.. rok, dwa.. ale sześć? - emh. lekka przesada. ; o Technika się rozwijaa.. ... a człowiek potrafi to całkowicie olać. Większość osób, które były tu tyle lat, jest przeciw zmianom. Kwestia przyzwyczajenia. "Temat lepiej zamknąć niż usunąć, bo najczęściej mądrość tematu zależy od intelektu twórcy (nikogo nie obrażając), a jeżeli ten intelekt nie wykracza ponad normę, to założy drugi, trzeci, ósmy temat o tym samym, a gdy tylko zastanie zamknięty, większe prawdopodobieństwo że się ktoś spostrzeże. A tak btw, to jaki potem śmiech je czytając " Taaa. A na forum jest coraz większy syf i spam.. Dobrzeee. ;oo Nie zgodzę się, że na forum jest coraz większy syf - nigdy nie miałam problemu, by czegoś znaleźć, dowiedzieć się czegoś itp., większość rozmów jest na jakimś kulturalnym poziomie. Spam będzie zawsze, niezależnie od tego, co można zrobić, spamerzy zawsze wrócą i zaczną spamować. Ja nie wiem. Jak komuś nie podoba się skórka, i daje propozycje, żeby ją zmienić, to już ma robić wypad z forum?. Emh, coś tu nie gra. Wy tej skórki tak bronicie, że jakbyście mogli, to byście mnie zabili ze złości. ZJEMY CIĘ :-D Za to zgadzam się Foolem, moglibyście w końcu naprawić te przyciski... Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 08.10.2009 - 19:32 |
![]() |
#725 |
Reputacja: 11
|
![]()
przyciski to masakra, jakiej wspolczesne forum nie widzialo. nawet fora.pl ma sprawne te przyciski, to czemu to, mozna wrecz rzec, ze 'prestizowe' forum, nie ma tak malej drobnostki sprawnej? przeciez to takie male dziadostwo, nie wierze, ze tego nie da sie naprawic. skoro maja czas na rozdawanie banow etcetera, to czemu nie moga spelnic zyczenia wielu, wielu forumowiczow, od lat proszacych o naprawienie tego? z tym nie moze byc tak, jak z nowym logo, to sie nie moze nie podobac, naprawde.
no, przypuscmy, ze przychodzi nowy user, prosto z fora.pl. jest slodki, mily i dowcipny, ba, nawet dowciapny. chce pieknie sie zaprezentowac. walnac kolorek tu, pogrubienie tam, obrazek gdzies indziej, emotke, zmienic czcionke dla wyroznienia. pisze post i zonk. 'cholera jasna, wciskaj sie!' i nie idzie. a jak w pierwszych dniach mozna znac wszystkie kody, img, color, font, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje za ta niesamowicie wyczerpujaca wypowiedz. edward; o kuzwa, teraz nawet rolajsa wycofali |
![]() |
![]() |
#726 |
Admin Emerytka
|
![]()
z tym, ze przyciski moze naprawic chyba tylko jedna osoba, a bany rozdaje co najmniej kilka
![]()
#727 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wcale nie
![]() ![]() zamiast < i > musisz dać : Cytat:
Mówiąc szczerze ostatnimi czasy bany dają głównie modzi, a my nie możemy tego naprawić. Nie przeczę, uciążliwe jest to, że przynajmniej dwa razy tyle czasu zlatuje na wyklepanie durnego np. [color=jakiśtam] i [/color] aniżeli wciśnięcie przycisku, który sam to wstawi. Ale z drugiej strony znajomość BB code się przydaje :] (przynajmniej mnie się przydała) I zapewne wielu z Was i tak się przyzwyczaiła do "wklepywania". No ale racja, jak czasami widzę u nowych "http://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif" zamiast ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#728 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() mi jakoś nie przeszkadzają tylko 2 skórki, od początku mam domyślną i bardzo mi się podoba, jest fajna, przejrzysta i czytelna. Jak ci tak przeszkadza brak żywszysz kolorów, to może zrób sobie swoją własną skórke i wyślij do odpowiedniej osoby która tylko to wrzuci tam gdzie trzeba i będziesz miała swoją skórkę marzeń ![]() ![]() A tak w ogóle to na żywsze kolory wcale nie jest miło popatrzeć ![]() Jak by było więcej skórek to i tak znalazł by się ktoś, komu by się nie podobały i by chciał innej. Jeśli chodzi o niedziałające przyciski, mi jakoś nie przeszkadzają, dlatego że jak coś pisze to szybciej jest mi napisać kod niż sięgać po myszke i kliknąć. Jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#729 |
Reputacja: 11
|
![]()
inne od innych na pewn
|
![]() |
![]() |
#730 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mi na początku przeszkadzały te niedziałające przyciski, ponieważ klikam i klikam i nic xD Ale z czasem się przywyczaiłam i dobrze jest tak jak jest. ![]() Ktoś coś pisał o usuwaniu zamkniętych tematów. Co do tego to się nie zgadzam. Przecież, gdy ktoś czegoś nie wiem nadal może znaleźć podpowiedź w zamkniętych tematach ![]() A co do niektórych komentarzy : Wydaje mi się, że niektóre osoby szukają błędów i rzeczy do zmiany na tym forum na siłę ![]() Ostatnio edytowane przez Noemi : 22.10.2009 - 16:05 Powód: literówki, literówki ... ;D |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|