Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.09.2006, 22:27   #721
lafilette
Guest

Domyślnie

A, i to może nie jest nowe, ale jak w balandze zamówiłam bufetowego na cały dzień, i gdy wszyscy goście już poszli a on nie miał nic do roboty, to podszedł do otwartego kufra z przebraniami i zaczął wyciągać z niego taką żółtą, a za drugim razem w paski sukienkę, której simowie nie mogą ubrać, i tak je do siebie przykładał. Fajne to było Nawet gdzieś jeszcze zdjęcie mam, tylko nie wiem jak na forum zamieścić.
PS.Nauczyłam się! oto linki:http://img245.imageshack.us/img245/4...as60046vn3.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/3...ir90004up3.jpg

W tym temacie pisano też o bukiecie z różami, że simy mogą się nimi obdarowywać. Znalazłam stronę z podobnym:http://simplyelau.it/sims/hacked3.htm

Ostatnio edytowane przez lafilette : 21.09.2006 - 14:34
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.01.2007, 17:14   #722
sabina1234
Guest

Post Jak kupic robota?

Cytat:
Napisał Sutek
Ja kiedys pozyczylem Balange i qpilem robota Servo. Znacie ta piosenke, ktora spiewaja simy gdy tancza? Takie: "...bzibza piriri ririririlala alboyt pap pap pap poł " :lol: . To ten robocik zaczal ta piosenike spiewac, jak odnosil stara gazete do smietnikja :o. Oczywiscie spiewal po robciemu, czyli takim mechanicznym glosem. Smiesznie, co?
Jak kupic robota!odpowiedzcie bo narazie lubie tylko w balandze tancerza albo tancerke w tym torcie

a ostatnio moi simy sie :* a potem sie poklucili i sobie poszli kazdy w inna strone
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2007, 17:38   #723
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał sabina1234
Jak kupic robota!odpowiedzcie
Robot jest w Światowym życiu, o ile dobrze pamiętam
stare 14.05.2007, 12:11   #724
Lilith

Reputacja: 10
Domyślnie

Pamiętacie Belle, Henryka i Kasandre? Nie lubiłam tej małej idiotki więc wysłałąm ją do szkoły specjalnej. Pewnej nocy o północy widziałam ducha... Najechałam myszką i pojawiło się KASANDRA... Duch wyglądał zupełnie jak ona..
Lilith jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2007, 19:25   #725
MiNuTkA15
Guest

Smile

To u mnie było tak że simka ze swoim psiakiem pojechała na plaże na wakacje. Nagle patrze a zamiast mojego psa latała obroża.Jakby pies stał sie nie widzialny i tylko obroże było widać. Ale kiedy pojechałam spowrotem do domku pies powrócił do swojej dawnej postaci. Dałabym screena ale coś mi sie sknociło.Jak naprawie to jeszcze dorzuce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2007, 17:08   #726
Kubcia
Guest

Blush Ocenzurowana

:shy: Mam teraz The Sims 2 cztery pory roku wiec korzystam najczęściej ze słońca.Raz moja simka opalała się na leżaku opalała się a ja musiałem iść na obiad wiec przez chwilę nie grałem. Lecz nie włączyłem pauzy.Gdy wróciłem i zacząłem grac zauważyłem że moja simka jest cała czerwona gdy z kończyła sie opalać weszła do domu i nagle zęmdlała. Gdy jej mąż wrócił z pracy oblał ją wodą i sie obudziła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2007, 18:59   #727
lithium
Guest

Domyślnie

cholera, to jest dział the sims 1...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2007, 16:45   #728
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie

Najpierw Co Przytrafilo Sie Mnie

The Sims Znudzilo Mi Sie (ale Nie Do Konca Tylko Troche)po 2 Miesiacach A The Sims 2 Po 4 Dniach :d :p

A W Grze Mialam Takie Cos
Mialam Simke Ktora Strasznie Nie Lubila Henryka Cwira I Pewnego Dnia Kiedy Przyszedl W Odwiedziny....zostal Tam Juz Na Zawsze!!! Nie Kasowalam Go Kodem Bo Chcialam Zobaczyc Co Sie Stanie.moja Simka Ze Skory Wychodzila Policzkowala Go I Obrazala A On Nic.i Pewnego Dnia Wzielam Opcje "wypros" A On Popatrzyl Sie Na Moja Simke I Nagle Do Domu Weszla Smierc I Zabila Moja Simke!!!!a On Zostal!!!czy To Normalne?! :o
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2007, 15:59   #729
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie

I Jeszcze Jedno On Jadl Tam Spal I Wszystko Robil Normalnie A Moja Simka Miala Wszystko Na Zielono Oprocz Towarzystwa I Umarla!!!!!!!
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 20:51   #730
Maxsel
Guest

Domyślnie

A mi kiedyś się zdażyło tak że miałem 2 psy samiczkę i samca no i pieski tyryryry a tu patrze jakies tam ogloszenie zawsze klikam ok bez czytania ii zeby szczeniak został w domu nazwałem go a tu po paru niach kot mi biega po domu i jest w pasku rodziny

Jeszcze innym razem ten mim co na impreze przychodzi się spalił i pokazało się ogłoszenie ze nie zyje i nagrobek a potem na każdym przyjęciu był jego duch

Albo ten robot ze swiatowego zycia azalem mu sprzątać no i on zaczoł łazić po domu i wogle wszystko ale zapisałem gre i wyszłem a na drugi dzień sim którym grałem zamienił się w robota a robot w sima i w pasku rodziny miałem robota fajnie wyglądał w simskich ubraniach

Ostatnio edytowane przez Maxsel : 16.06.2007 - 21:10
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania