![]() |
#721 |
Reputacja: 12
|
![]()
stotka - racja, ja używam tylko maxmotives w ostatecznościach (głód i energia czerwone)
Już niedługo sobie zagram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
Grałam dziś dość krótko, ale mam jedno pytanie. Co jeśli już znudzi mi się bycie wiedźmą? Jest tak jak w przypadku wampirów, że można coś wypić/zażyć? Może to banalne ale pytam na wszelki wypadek, żeby simki nie stracić.
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
Możesz wypowiedzieć życzenie by stać się normalnym simem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Guest
|
![]()
Uff ulżyło mi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]()
Tak szczerze, to nie wiem za bardzo o co Tobie chodzi z tymi wymaganiami dla wiedźm ^.^. Możesz jakoś wytłumaczyć? A jak będę znała odpowiedź, to zrobię edycję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
nie maja zadnych wymagan
![]() co do wczesniejszego pytania - taki eliksir mozna kupic lub samemu upichcic. czy ktos zna kod na to, aby mozna bylo budowac (np. zmieniac okna) w bloku, w trybie zycia? ten wczesniej podany mi nie działał... chyba, ze trzeba go wpisac w otoczeniu (ja wpisywalam w rodzinie). ewentualnie jakis mod, cokolwiek... ![]() Ostatnio edytowane przez stotka : 28.08.2008 - 22:32 |
![]() |
![]() |
#727 |
Guest
|
![]()
Szybko mi się znudził ten dodatek- grałam w sumie jakieś 7 godzin. Pomysł magii nie podoba mi się wcale zarówno w Sims 1 jak i 2. Zamiast tego autorzy mogliby zaproponować bardziej życiowy dodatek. Najlepiej zrobić ankietę dla fanów gry i realizować ich pomysły
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Guest
|
![]()
Co do wapmów, źle się wyraziłam. chodziło mi o to, że egzystować mogły tylko nocą bo w interakcji z promieniami słonecznymi wiadomo co się działo.
![]() Dzięki, ciszy mnie, że wiedźmy nie mają specjalnych potrzeb/wymagań. |
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]()
Mam osiedlowe życie od dzisiaj
![]() Magią i czarami szczerze mówiąc się jeszcze nie bawiłam, ale z tego co piszecie zapowiada się interesująco ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Reputacja: 10
|
![]()
I co jak wam sie podoba ten dodatek , mi tak sobie troche nudny ale podoba mi sie to, ze mozemy uczyc sie duzo rzeczy kiedy klikniemy na biblioteczke =D
Ale tak to brzydkie meble itd pogralam z godzine i juz mi sie znudzilo :/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|