Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.06.2009, 06:29   #721
Marta1
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

A ja mam takie pytanie..
Bo nie mogę znaleźć...
Wiem, że na początku były wątpliwości czy gra z neta jest wersją finalną...
I teraz mam pytanie- Była to wersja finalna?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.06.2009, 08:10   #722
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
To na pewno nie to. Zauważyłem, że rodzinki znikają następująco. Jak stworzysz nową rodzinę i ją wprowadzisz to znika ta, którą grało się ostatnio. Jeśli jednak wprowadzisz kilka nowych rodzin po kolei i grasz którąś z nich to znika jedna z tych nowych rodzin. I ostatnia opcja - jeżeli stworzyłeś nową rodzinę, wprowadziłeś ją, ale grasz inną to ta wprowadzona zniknie. Nie wyssałem tego z palca, napisałem to na podstawie własnych obserwacji i wielu już doświadczeń z tą nędzną sytuacją. To jest jakiś błąd gry i tyle. Jednak zacząłem grać od nowa na nowej "planszy" i teraz tego problemu nie ma, przynajmniej na razie.
Do Riverview wprowadziłam rodzinę jednoosobową, grałam nią krótko. Następnie wprowadziłam rodziną pięcioosobową przeniesioną z Sunset Valley. I zniknęła rodzina Biedak, którą w ogóle nie grałam.
Jest więc jeszcze jedna opcja
Jeśli jest to błąd gry, to mam nadzieję, że szybko wyjdzie łatka, która go naprawi.
Bo tej chwili najlepszym rozwiązaniem jest grać cały czas jedną rodziną i wcale mi się takie rozwiązanie nie podoba.

Cytat:
Napisał Sulczi Zobacz post
A czytasz w rodzinie, którą grasz, gazetę? Bo może jednak tak się złożyło, że no akurat te rodziny się wyprowadziły.
A jeśli nie, to rzeczywiście może byc błąd gry. Chociaż u mnie się tak nie dzieje. Jeżeli jakas rodzina znika, to zawsze czytam w gazecie następnego dnia o jej przeprowadzce.
Przeprowadzka a zniknięcie to dwa różne zjawiska. Normalnie moje simy też się przeprowadzają, ale wtedy mogę odnaleźć ich w mieście i odwiedzić w mieszkaniu.
stare 11.06.2009, 08:20   #723
Miksztain
Guest

Słyszał ktoś coś, żeby miało się pojawić The Sims 3 Historie z Życia Wzięte? To była seria, któa mnie najbardziej zaciekawiła i fajnie by było gdyby pojawiła się w trójce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 08:29   #724
Chantelle

Reputacja: 10

Do jakiego folderu wrzuca się własną muzykę?
Chantelle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 08:42   #725
Keramzyt
Guest

Moje dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3/Custom Music
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 09:15   #726
ultraviolence

Wracając do tych "przeprowadzających się rodzin"... Jeżeli już pisze, że się przeprowadziły, to powinny być gdzieś zameldowane w otoczeniu, prawda? Oczywiście nie w swoim starym domu, a innym - nowszym... A z tego co piszą osoby, którym zaginęły rodziny, wynika, że nie ma ich w ogóle. Stawiam na bardzo przykry błąd ze strony twórców... Ja na szczęście jeszcze nie miałam okazji poczuć jak to jest i oby tak dalej
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 10:10   #727
kubuss

Nie wiem czy to jakiś błąd czy nie ale sami zobaczcie. W salonie i kuchni mam 3 okna, a w kuchni jest ciemno. O łazience już nie wspominając tam cały dzień panuje mrok. Co zrobić żeby wszędzie było jasno ?? W ustawieniach światło i odbicia są na maxa.
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 10:12   #728
Sulczi
Guest

Cytat:
Napisał helena Zobacz post
Wracając do tych "przeprowadzających się rodzin"... Jeżeli już pisze, że się przeprowadziły, to powinny być gdzieś zameldowane w otoczeniu, prawda? Oczywiście nie w swoim starym domu, a innym - nowszym... A z tego co piszą osoby, którym zaginęły rodziny, wynika, że nie ma ich w ogóle. Stawiam na bardzo przykry błąd ze strony twórców... Ja na szczęście jeszcze nie miałam okazji poczuć jak to jest i oby tak dalej
One się przeprowadziły, ale do innego miasta. W gazetach są 2 rodzaje artykułów o przeprowadzce. Jedne to takie, w których jest napisane, że dana rodzinka znalazła sobie nowy dom i jest szczęśliwa i wogóle, a w drugich mowa jest o tym, że burmistrz miasta zawiadamia, iż rodzina X wyprowadziła się "z naszego pięknego miasta". Nagłówek tego drugiego artykułu brzmi "I już nas nie ma". Więc skoro wyprowadzili się z miasta, to nigdzie ich już nie ma.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 10:19   #729
Wickoo
Guest

Weź poprawkę na to w którym kierunku znajduje się słońce.

BTW, jak to się stało, że masz niemal identyczny układ pomieszczeń jak ja w moim domku, łącznie z rozgospodarowaniem przestrzeni?
U mnie już się co prawda dom rozrósł, ale miałem baardzo podobnie do tego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 10:28   #730
Levkoni

Cytat:
Napisał Sulczi Zobacz post
A czytasz w rodzinie, którą grasz, gazetę? Bo może jednak tak się złożyło, że no akurat te rodziny się wyprowadziły.
A jeśli nie, to rzeczywiście może byc błąd gry. Chociaż u mnie się tak nie dzieje. Jeżeli jakas rodzina znika, to zawsze czytam w gazecie następnego dnia o jej przeprowadzce.

Nie, nie starzeją się, bo nie są obecne w mieście.
Gazetę czytam nieraz, ale nigdy jeszcze nie pojawiła mi się informacja o wyprowadzce. To jest błąd gry, a to, że rodziny wyprowadzają się same to może i swoją drogą.

Irbis to ja już sam nie wiem, na jakiej to zasadzie działa. Napisałem na podstawie własnych obserwacji i tylko tak jak napisałem mi się zdarzało, więc już sam nie wiem Teraz gram na nowej "planszy" i mam już 3 rodziny i nie znikają
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości)

Zasady Postowania