![]() |
#722 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jest więc jeszcze jedna opcja ![]() Jeśli jest to błąd gry, to mam nadzieję, że szybko wyjdzie łatka, która go naprawi. Bo tej chwili najlepszym rozwiązaniem jest grać cały czas jedną rodziną i wcale mi się takie rozwiązanie nie podoba. Cytat:
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]()
Słyszał ktoś coś, żeby miało się pojawić The Sims 3 Historie z Życia Wzięte? To była seria, któa mnie najbardziej zaciekawiła i fajnie by było gdyby pojawiła się w trójce.
|
![]() |
![]() |
#724 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do jakiego folderu wrzuca się własną muzykę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Guest
|
![]()
Moje dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3/Custom Music
|
![]() |
![]() |
#726 |
|
![]()
Wracając do tych "przeprowadzających się rodzin"... Jeżeli już pisze, że się przeprowadziły, to powinny być gdzieś zameldowane w otoczeniu, prawda? Oczywiście nie w swoim starym domu, a innym - nowszym... A z tego co piszą osoby, którym zaginęły rodziny, wynika, że nie ma ich w ogóle. Stawiam na bardzo przykry błąd ze strony twórców... Ja na szczęście jeszcze nie miałam okazji poczuć jak to jest i oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]()
Weź poprawkę na to w którym kierunku znajduje się słońce.
BTW, jak to się stało, że masz niemal identyczny układ pomieszczeń jak ja w moim domku, łącznie z rozgospodarowaniem przestrzeni? ![]() U mnie już się co prawda dom rozrósł, ale miałem baardzo podobnie do tego ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
|
![]() Cytat:
Irbis to ja już sam nie wiem, na jakiej to zasadzie działa. Napisałem na podstawie własnych obserwacji i tylko tak jak napisałem mi się zdarzało, więc już sam nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|