Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2011, 05:24   #721
koko_sowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i Odpowiedzi

Dzień dobry, dzień dobry, mam takie super szalone pytanie. Jedna simka pojechała do Francji. Czas pobytu się skończył, więc wraca do domu. Pokazało mi już moje miasto, mój dom, moją rodzinę ale bez wycieczkowiczki. Wszyscy członkowie rodziny mieli nastrójnik żałoby. Wiecie tak mniej więcej co mogło się stać? To znaczy, ja sobie już sama ideologie sprawiłam, że jakiś wypadek samochodowy czy coś Ale tak ciągle mnie to zastanawia czy jestem sama z taką niespodzianką czy może ktoś też miał.
koko_sowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2011, 07:46   #722
Searle

gangrena - najpierw trzyma w wyposażeniu, ale potem przekładam do szafki na wina.
W pragnieniu chodzi o bezdenną piwniczkę - u mnie piwnicy nie ma. Myślicie, że w tym może być problem? Ktoś mógłby to sprawdzić?

Ostatnio edytowane przez Searle : 20.06.2011 - 11:55
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2011, 10:33   #723
JowitaJenny
Guest

Witam wszystkich , mam problem , czytałam nawet że ktoś miał taki sam ale chyba nie uzyskał odp. mam jednak nadzieje ze mi sie to uda Mianowicie jestem w Egipcie mam zadanie do wykonania "Wejdz do biblioteki pod piaskami" probuje juz drugi dzien tam wejsc , nawet zaprzyjazniłam sie z ta rodzina ktora tam mieszka ale i tak nie moge wejsc poniewaz oni sa kupcami i nie wracaja w ogole do domu i to uniemożliwia mi wejscie i nie moge zaliczyc tego zadania. Bardzo Was porosze o wskazowki jak wejsc do tej biblioteki bo zaczynam sie martwic ze nie jest mi dane jezdzic do Egiptu Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.06.2011, 19:03   #724
DiamentowaSimka

Smile Odp: The Sims 3 Wymarzone Podróże: Pytania i Odpowiedzi

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
U mnie po wpisaniu kodu przełączyło na angielską wersję strony, tam weszłam w My Account, i był taki pomarańczowy pasek z napisem "coś tam Free SimPoints", tam klikasz, akceptujesz regulamin i masz 1000 punktów więcej (żeby je zobaczyć, przełączyłam się znowu na wersję polską). A ten skarb badacza to chyba set Explorer's Loot, znajdziesz go w Pakietach, będzie za darmo.
Tak wchodzisz na simową moją stronę i rejestrujesz kod z WP tak jak w przypakdku pokolenii[Dziękujemy Za Rejestracje Sims 3 Pokolenia czy chesz pobrać upominki za rejestracje pokolenii ?] pewno w WP będzie tak[Dziękujemy Za Rejestracje Sims 3 Wymarzone Podróże czy chesz pobrać Skarb Badacza i darmowe 1000 simspoints ?]
stare 20.06.2011, 13:03   #725
blossom
Guest

Domyślnie Życie we Francji, Chinach czy Egipcie

Mam ważne pytanie. Czy można się przeprowadzić do krajów wymienionych w tytule? Bądź stworzyć tam własną rodzine? Gdy edytowałam Francję skopiowałam jedną simkę do jednej z rodzin tam zamieszkałych. Problem tkwi w tym, że nie wiem jak zagrać tą rodziną bym mogła wyprowadzić moją simkę z tej rodziny i wprowadzić do nowego domu. Proszę o odpowiedzi, z góry dziękuje!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2011, 13:15   #726
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Życie we Francji, Chinach czy Egipcie

Niestety nie można tam zamieszkać na stałe. Po osiągnięciu 3 poziomu wizy można kupić dom za granicą i najwyżej jeździć tam na długie wakacje.
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2011, 13:30   #727
shan

Reputacja: 14

Hej a czy można przyspieszyć klątwę mumii? Bo nie chce mi się czekać te 14 dni aż mój sim stanie się prochem...
shan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2011, 16:14   #728
Levkoni

Nie da się, jako że nie ma do TS3 kodu na manipulację czasem Ale jest jakiś mod aczkolwiek nie pamiętam jego nazwy, po prostu go nie używam.
stare 24.07.2011, 18:15   #729
shan

Reputacja: 14

Aha... no to mówi się trudno
shan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2011, 15:47   #730
Fiorella

Skąd wziąć skarby do własnych grobowców? Wpiasłam kod buydebug ale tam nie ma skarbów, co prawda jest generator skarbów. generator wstawiam w grobowcach ale jak mój sim tam przyjdzie to skarbów nie ma. Skąd je wziąc?
Fiorella jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania