![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzień dobry, dzień dobry, mam takie super szalone pytanie. Jedna simka pojechała do Francji. Czas pobytu się skończył, więc wraca do domu. Pokazało mi już moje miasto, mój dom, moją rodzinę ale bez wycieczkowiczki. Wszyscy członkowie rodziny mieli nastrójnik żałoby. Wiecie tak mniej więcej co mogło się stać? To znaczy, ja sobie już sama ideologie sprawiłam, że jakiś wypadek samochodowy czy coś
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
|
![]()
gangrena - najpierw trzyma w wyposażeniu, ale potem przekładam do szafki na wina.
W pragnieniu chodzi o bezdenną piwniczkę - u mnie piwnicy nie ma. Myślicie, że w tym może być problem? Ktoś mógłby to sprawdzić? Ostatnio edytowane przez Searle : 20.06.2011 - 11:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich , mam problem , czytałam nawet że ktoś miał taki sam ale chyba nie uzyskał odp. mam jednak nadzieje ze mi sie to uda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#725 |
Guest
|
![]()
Mam ważne pytanie. Czy można się przeprowadzić do krajów wymienionych w tytule? Bądź stworzyć tam własną rodzine? Gdy edytowałam Francję skopiowałam jedną simkę do jednej z rodzin tam zamieszkałych. Problem tkwi w tym, że nie wiem jak zagrać tą rodziną bym mogła wyprowadzić moją simkę z tej rodziny i wprowadzić do nowego domu. Proszę o odpowiedzi, z góry dziękuje!
|
![]() |
![]() |
#726 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Niestety nie można tam zamieszkać na stałe. Po osiągnięciu 3 poziomu wizy można kupić dom za granicą i najwyżej jeździć tam na długie wakacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hej a czy można przyspieszyć klątwę mumii?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
|
![]()
Nie da się, jako że nie ma do TS3 kodu na manipulację czasem
![]() ![]()
![]() |
#729 |
Reputacja: 14
|
![]()
Aha... no to mówi się trudno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Skąd wziąć skarby do własnych grobowców? Wpiasłam kod buydebug ale tam nie ma skarbów, co prawda jest generator skarbów. generator wstawiam w grobowcach ale jak mój sim tam przyjdzie to skarbów nie ma. Skąd je wziąc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|