![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, doskonała to najwyższa jakość.
Przy różnych rzeczach pisze często moc nawozu, jak jest bardzo dobra i wyższa to nawoź tymi rzeczami roślinki to po kilku 'zabiegach' będzie doskonała jakość. No i cecha 'ogrodnik' się przydaje. Może on gadać z roślinami i zauważyłam, że jak z nimi rozmawia, to często są o 1 jakość lepsze niż normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
Mam pewną sprawę .Zbudowałem budynek który chętnie bym użył jako miejsce jakieś pracy i zastanawiam się czy jest możliwość aby zbudowany przeze mnie budynek zrobić miejscem pracy lub kariery sima ?
|
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Guest
|
![]()
Kurde szkoda , a możliwość stworzenia własnego miasta ?
|
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
Ok dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Guest
|
![]()
Jeżeli masz na myśli miejsce pracy typu Salon, Remiza strażacka, to jak najbardziej możesz. Jeżeli myślisz o karierach typu Polityka, Biznes to nie.
|
![]() |
![]() |
#728 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
|
![]()
A nie prawda. Ja nie mam tam konta, a ściągam co tylko zechcę.
Tam coś plik zmienił link jak widzę. albo wyszła w między czasie nowsza wersja i tą starą skasowali. Nie wiem więc o jakiego moda chodziło w tym linku. Spróbuj poniższego linka. Wystarczyło wejść w NRaas Industries... Tam możesz już sama poszukać o który mod Ci chodzi. http://ts3.tscexchange.com/index.php...9a&board=105.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
|
![]() Cytat:
Mam jeszcze takie pytanie... pobrałam już ten mod, ale czy to powinien być zwykły tekst z notatnika? Ostatnio edytowane przez accola : 11.01.2011 - 13:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|