![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam głupie pytanie, tym bardziej, że jestem simsowym maniakiem. Nie gram w TS3 na swoim komie, bo jest wolny jak mało jaki, więc oto moje pytanie: ile SimPointsów dostaje się za te 12 eurosów, które są darmowe przy kupnie gry? Jeszcze ich nie wykorzystałam, bo czekam na własnego, szybkiego kompa, aby wtedy je wykorzystać. Orientuję się w cenach Store, bo namiętnie czytam to forum i chcę ocenić, czy dużo ich jest za te 12euro, czy nie.
Aha i jeszcze czy potem SimPointy można tylko kupować za kasę, czy zdarzają się promocje, czy jakieś darmowe z różnych okazji? Ostatnio edytowane przez Filleable : 03.01.2012 - 20:34 Powód: Jka zywlke myąl mi sęi litrey. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 | |
|
![]() Cytat:
Co prawda dziewczyna miała taki problem z dwójką, niemniej może to Ci pomoże. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
Zainstalowałam gre od nowa i chciałam wgrac dodatki z Giełdy Wymiany z oficjalnej strony ale w Pobrane pokazuje sie pusty pasek sciągania,nazwa "zwierzak"(mimo,ze sciągam simy) i 0 KB.... Przed ponowną instalacją wszystko działało bez zarzutu
![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 06.01.2012 - 22:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
|
![]()
Hej!
Nie wiem czy to poprawny temat, ale spróbuję. Mianowicie: Nie mogę się zarejestrować na stronie simsów ![]() Pisze że podany kod zostal już wykorzystany, choć kupiłam płytkę w sklepie ![]() Gdyby to było z jedną płytką, ale z dwoma! [1 zgubiłam, musiałam odinstalować Simsy by przeinstalować na inny dysk, więc musiałam kupić nową] Gdy kupowałam drugą byłam już uhahana, że w końcu się zarejestruje i ściąne parę fajnych rzeczy, a tu du.pa. Pisze to samo co przedtem :<
![]() |
#725 |
Reputacja: 11
|
![]()
lazuryt00 -> Czy masz ten problem ze zwierzakami? Ja też mam problem z kodem, tylko u mnie po instalacji i wpisaniu kodu oraz odpaleniu gry wyskakuje informacja, że gra nie może zweryfikować czy mam oryginał i mnie wywala O_o na szczęście mam moda, który mimo to pozwala mi grać. To jest bardzo dziwne, szczególnie, że kod zatwierdziło bez najmniejszych problemów i na stronie też zarejestrowałam grę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
|
![]()
Mam problem z modami (po reinstalacji, wcześniej nie było żadnych błędów), korzystamy tylko z Master Controllera, wszystko praktycznie działa, lecz nie mogę wejść w edycję sima, a dokładniej w dobieranie strojów, grę po prostu wywala do pulpitu. Czy ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie? Przyzwycziłam się już do korzystania z tego moda, nie chciałabym się z nim rozstawać.
![]() |
#727 |
Guest
|
![]()
Kiedy próbuje włączyć grę pojawia mi się taki komunikat: "Uruchomienie nie możliwe.Zainstaluj ponownie podstawową wersje gry The Sims 3".Ale kiedy wkładam płytę to pisze że ta wersja gry jest już zainstalowana.A kiedy przeszukuje cały komputer to nigdzie nie mogę znaleźć programu do dezinstalacji,pomimo tego że jakiś czas temu był. Pomóżcie
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]()
Jak narazie wszystko idzie ok gra już się instaluje.
|
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Hmmm, nie wiem czy dobry temat, ale mam problem z instalacją simów. I to nie ważne czy z giełdy, czy w formacie package, po prostu jak zainstaluję/wrzucę do folderu savedsims to nie ma ich w grze. Mam tylko kilku simów z giełdy, których ściągałam daaaaawno. Co mam zrobić? Miał ktoś taki problem? A i muszę dodać, że wszystkie inne rzeczy działają bez problemu, nie ma tylko simów i zwierzaków.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|