Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.01.2012, 11:39   #721
Filleable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam głupie pytanie, tym bardziej, że jestem simsowym maniakiem. Nie gram w TS3 na swoim komie, bo jest wolny jak mało jaki, więc oto moje pytanie: ile SimPointsów dostaje się za te 12 eurosów, które są darmowe przy kupnie gry? Jeszcze ich nie wykorzystałam, bo czekam na własnego, szybkiego kompa, aby wtedy je wykorzystać. Orientuję się w cenach Store, bo namiętnie czytam to forum i chcę ocenić, czy dużo ich jest za te 12euro, czy nie.
Aha i jeszcze czy potem SimPointy można tylko kupować za kasę, czy zdarzają się promocje, czy jakieś darmowe z różnych okazji?

Ostatnio edytowane przez Filleable : 03.01.2012 - 20:34 Powód: Jka zywlke myąl mi sęi litrey.
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.01.2012, 11:44   #722
ultraviolence

Domyślnie Odp: Problem z konsolą kodów!Proszę o pomoc.

Cytat:
Napisał Nikitta Zobacz post
Otóż tak miałam niedawno w kompie czyszczony dysk i teraz niedawno znowu postanowiłam zainstalować sobie the sims 3 i po włączeniu gry okazało się że konsola kodów nie chce się włączyć próbowałam już ctrl+shift+c , ctrl+windows+shift+c próbowałam najpierw wciskać ctrl+shift+b ctrl+shift+x i nic.Przed czyszczeniem kompa wszystko było cacy a teraz dupa.Mam oryginalną wersję The Sims na płycie. Proszę o pomoc.
Masz jakiś program typ Cursor XP? Zresztą zerknij na ten temat: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46064
Co prawda dziewczyna miała taki problem z dwójką, niemniej może to Ci pomoże.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2012, 21:34   #723
M3Lcik

Zainstalowałam gre od nowa i chciałam wgrac dodatki z Giełdy Wymiany z oficjalnej strony ale w Pobrane pokazuje sie pusty pasek sciągania,nazwa "zwierzak"(mimo,ze sciągam simy) i 0 KB.... Przed ponowną instalacją wszystko działało bez zarzutu

MOJE SIMY

Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 06.01.2012 - 22:19
M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2012, 10:30   #724
lazuryt00

Hej!
Nie wiem czy to poprawny temat, ale spróbuję.
Mianowicie:
Nie mogę się zarejestrować na stronie simsów
Pisze że podany kod zostal już wykorzystany, choć kupiłam płytkę w sklepie
Gdyby to było z jedną płytką, ale z dwoma! [1 zgubiłam, musiałam odinstalować Simsy by przeinstalować na inny dysk, więc musiałam kupić nową]
Gdy kupowałam drugą byłam już uhahana, że w końcu się zarejestruje i ściąne parę fajnych rzeczy, a tu du.pa. Pisze to samo co przedtem :<
stare 17.01.2012, 17:29   #725
Owl Finch

Reputacja: 11

lazuryt00 -> Czy masz ten problem ze zwierzakami? Ja też mam problem z kodem, tylko u mnie po instalacji i wpisaniu kodu oraz odpaleniu gry wyskakuje informacja, że gra nie może zweryfikować czy mam oryginał i mnie wywala O_o na szczęście mam moda, który mimo to pozwala mi grać. To jest bardzo dziwne, szczególnie, że kod zatwierdziło bez najmniejszych problemów i na stronie też zarejestrowałam grę...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2012, 18:16   #726
operahouse13

Mam problem z modami (po reinstalacji, wcześniej nie było żadnych błędów), korzystamy tylko z Master Controllera, wszystko praktycznie działa, lecz nie mogę wejść w edycję sima, a dokładniej w dobieranie strojów, grę po prostu wywala do pulpitu. Czy ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie? Przyzwycziłam się już do korzystania z tego moda, nie chciałabym się z nim rozstawać.
stare 23.01.2012, 19:54   #727
inugirl
Guest

Sad Pomocy!!!

Kiedy próbuje włączyć grę pojawia mi się taki komunikat: "Uruchomienie nie możliwe.Zainstaluj ponownie podstawową wersje gry The Sims 3".Ale kiedy wkładam płytę to pisze że ta wersja gry jest już zainstalowana.A kiedy przeszukuje cały komputer to nigdzie nie mogę znaleźć programu do dezinstalacji,pomimo tego że jakiś czas temu był. Pomóżcie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2012, 20:04   #728
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Pomocy!!!

Cytat:
Napisał inugirl Zobacz post
Kiedy próbuje włączyć grę pojawia mi się taki komunikat: "Uruchomienie nie możliwe.Zainstaluj ponownie podstawową wersje gry The Sims 3".Ale kiedy wkładam płytę to pisze że ta wersja gry jest już zainstalowana.A kiedy przeszukuje cały komputer to nigdzie nie mogę znaleźć programu do dezinstalacji,pomimo tego że jakiś czas temu był. Pomóżcie
A spróbuj przez "Dodaj / usuń programy" w XP, w 7 i Vista Panel Sterowania > Programy... ewentualnie np. program CCleaner
stare 23.01.2012, 20:18   #729
inugirl
Guest

Jak narazie wszystko idzie ok gra już się instaluje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2012, 15:08   #730
suomii

Hmmm, nie wiem czy dobry temat, ale mam problem z instalacją simów. I to nie ważne czy z giełdy, czy w formacie package, po prostu jak zainstaluję/wrzucę do folderu savedsims to nie ma ich w grze. Mam tylko kilku simów z giełdy, których ściągałam daaaaawno. Co mam zrobić? Miał ktoś taki problem? A i muszę dodać, że wszystkie inne rzeczy działają bez problemu, nie ma tylko simów i zwierzaków.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania