Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.06.2007, 10:48   #731
Zdenek
Guest

Domyślnie

Miałem raz taką sytuację z jakimś czarem, co przemienia zwierza w człowieka. Przemieniłem psa i wydawało się wszystko w porządku. Ale gdy spadło mu wydalanie, podszedł do hdrantu (jak człowiek) i wydalał się jaki pies.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.07.2007, 18:07   #732
Lorette

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Simy są różne.

Gdy mój sim wchodził do wanny (a było to na piętrze) na dole siedziała moja simka i oglądała telewizję, ja widok miałam na dole. I tak przyspieszam czas, a tu widzę mojego sima... gołego! Grafika się spieprzyła i było widać wszytsko jak się mył w powietrzu... ale tylko on gdy wchodziła moja simka to tak nie było xP
stare 07.07.2007, 17:48   #733
neostrada.pl
Guest

Raz jak sim umarł mi z braku jedzenia to był mój pierwszy dzień z grą (ach tamte czasy asz się chce :1smutny: ) i przyszła śmierć z czymś małym i pisało że umarł i duszą będzie z nami i leżał taki skulony. gdy już zacząłem kapować o co chodzi (w grze oczywiście) gdy drugi raz umarł (właściwie to popełnił samobójstwo :laugh: ) to śmierć nie przyszła więc nie to że przyszła to chyba dziwne nie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2007, 18:26   #734
Kinqua
Guest

mi w kapitalnej jedynce smierć nie przychodziła tylko w dodatkach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2007, 20:12   #735
Nieznana
Guest

Post Odp: Simy są różne.

Cytat:
Napisał Eveline
Jeszcze miałam coś dziwnego (przynajmniej dla mnie). Jak zatrudniłam striptizera kilka razy to raz był jakiś facet w rękawicach bokserskich i w gaciach w amerykańską flagę. Obserwatorom się to nie podobało (niektórzy mieli ruchy, jakby wymiotowali). Sprawdziłam, czy ze striptizerką też jest coś takiego i raz zamiast tej normalnej było coś, co wyglądało, jak różowa małpa.
jak zatrudnić striptizera?? :ohmy: co on robi chodzi nago czy co?? :laugh: :wacko: :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.07.2007, 17:55   #736
Kinqua
Guest

Normalnie, kupuje sie tort ze striptizerką czy jak tam sie w opcjach wybierze i taka muzyka na trąbach gra, ona sie nie rozbiera tylko w takim gorsecie robi wygibasy .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2007, 15:50   #737
ola-misia
Guest

Domyślnie Odp: same Filipy

Cytat:
Napisał Acantha
ja na poczatku mialam Simsy po angielsku a potem za pomoca programu zmienilam na polski. I cos sie chyba zle przetłumaczylo bo teraz wszystkie simy z miasta i dzielnicy showbiznesu maja na imie Filip...nawet panie. A zwierzeta- Luna. I teraz nie wiem kto jest na topie bo w tej gazetce tez same Filipy. Dołujace :]

yh.... tez tak mam xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2007, 16:49   #738
ArcticViolet
Guest

A ja w centrum zrobiłam taki wielki budynek jednopiętrowy. Podzieliłam go na dwie równe częsci. Wejścia były dwa dla mężczyzn i kobiet. I to był wielki publiczny kibelek I nawet panna Stanisława raczyła go odwiedzić Dałam tam najlepsze kible (kabiny), szafki z umywalkami (najlepszymi) i rzeźby. Interes się kręci, bo są tam też automaty z piciem i budki z fast foodem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2007, 15:04   #739
Master ciaster
Guest

Cytat:
Napisał likagirl
te zabezpieczenie jak mówisz to jest cenzura i nie ma na nie kodu tylko dodatek.Poszukaj w necie na jakiś stronach o simsach a napewno znajdziesz.Ja kiedyś go miałam ale już nie pamiętam strony

ps.jak znajdziesz taką stonke z tym dodatkiem to podaj
www.killersims.com/classic.htm
trzeba troche poszukac. Sa 2: Taki tylko usuwajacy cenzure i taki ''realistyczny'' od 16 lat.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2007, 21:03   #740
secia
Guest

a ja mialam takie cos: w the sims randka simka rozmawiala ze swoim dzieckiem, w pewnym momencie zaczela wyganiac dziecko z pokoju, odwrocila sie do sciany i zaczela klaskac patrzac na cos (jakby w przestrzen, bo nic tam nie bylo), w zadaniach miala twarz takiej babki i roslo jej towarzystwo. potem wyskoczyla mi komunikat od 'konferansjerka' o tresci 'zostawiam Ci cos, zebys o mnie nie zapomniala', ale nic sie nie pojawilo. Pozniej maz simki wrocil z pracy, ta babka zmaterializowala sie na chodniku (nazywala sie tancerka lolita), zaczela namietnie calowac tego faceta, a potem z nim filrtowac, na koncu dala mu swoja wizytowke 'zeby o niej nie zapomnial'. Gdy na nia klikalam, bylo tylko jedno polecenie - 'zwolnij', sim ją zwalnial, a ona na drugi dzien wracala i znow to samo. Dodam, że nie kupowalam zadnego tortu. czy ktos tak mial i wie, kim jest ta lolita skad ona sie wziela i dlaczego przyszla?? prosze o odpowiedzi, bardzo mnie to ciekawi.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania