|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A mi kiedyś się zdażyło tak że miałem 2 psy samiczkę i samca
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze innym razem ten mim co na impreze przychodzi się spalił i pokazało się ogłoszenie ze nie zyje i nagrobek a potem na każdym przyjęciu był jego duch ![]() Albo ten robot ze swiatowego zycia azalem mu sprzątać no i on zaczoł łazić po domu i wogle wszystko ale zapisałem gre i wyszłem a na drugi dzień sim którym grałem zamienił się w robota a robot w sima i w pasku rodziny miałem robota ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Maxsel : 16.06.2007 - 21:10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Miałem raz taką sytuację z jakimś czarem, co przemienia zwierza w człowieka. Przemieniłem psa i wydawało się wszystko w porządku. Ale gdy spadło mu wydalanie, podszedł do hdrantu (jak człowiek) i wydalał się jaki pies.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mi w kapitalnej jedynce smierć nie przychodziła tylko w dodatkach
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Normalnie, kupuje sie tort ze striptizerką czy jak tam sie w opcjach wybierze i taka muzyka na trąbach gra, ona sie nie rozbiera tylko w takim gorsecie robi wygibasy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja w centrum zrobiłam taki wielki budynek jednopiętrowy. Podzieliłam go na dwie równe częsci. Wejścia były dwa dla mężczyzn i kobiet. I to był wielki publiczny kibelek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja mialam chamskie zdarzenie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nareszcie zaczęło się i u mnie coś dziać
![]() Mam(raczej miałam) simkę która miała 3 koty i 2 psy.Pewnego razu Sara(suczka) znowu urodziła szczeniaczka.Po trzech dniach kiedy szczeniak miał dorosnąć wokół kołyski pojawiły się te listki które pojawiają się gdy szczenię przychodzi na świat(w tej kołysce).Nagle słychać muzyczkę i co?Piesek znika ![]() Myślałam że simkę sprzedam ale to jednak szczeniaka sprzedałam :laugh: Przynajmniej trochę zarobiłam.Może gdybym zostawiła to pojawiłaby się druga simka? :laugh:
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja miałem dopiero przygodę i to w dodatku przy robieniu filmu.To było tak
Nina i Dina Kaliente pojechały do jednego ze sklepów na ulicy Głównej.Nagle z jednej strony idzie Szarlatan(przy dodatku Podróże).Obrabia Ninę i pojawia się w wyposażeniu ten Szarlatan ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wow, mi nigdy się to nie zdarzyło ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|