![]() |
#732 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gdy mój sim wchodził do wanny (a było to na piętrze) na dole siedziała moja simka i oglądała telewizję, ja widok miałam na dole. I tak przyspieszam czas, a tu widzę mojego sima... gołego! Grafika się spieprzyła i było widać wszytsko jak się mył w powietrzu... ale tylko on gdy wchodziła moja simka to tak nie było xP
![]() |
#733 |
Guest
|
![]()
Raz jak sim umarł mi z braku jedzenia to był mój pierwszy dzień z grą (ach tamte czasy asz się chce :1smutny: ) i przyszła śmierć z czymś małym i pisało że umarł i duszą będzie z nami i leżał taki skulony. gdy już zacząłem kapować o co chodzi (w grze oczywiście) gdy drugi raz umarł (właściwie to popełnił samobójstwo
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Guest
|
![]()
mi w kapitalnej jedynce smierć nie przychodziła tylko w dodatkach
|
![]() |
![]() |
#735 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#736 |
Guest
|
![]()
Normalnie, kupuje sie tort ze striptizerką czy jak tam sie w opcjach wybierze i taka muzyka na trąbach gra, ona sie nie rozbiera tylko w takim gorsecie robi wygibasy
![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Guest
|
![]() Cytat:
yh.... tez tak mam xd |
|
![]() |
![]() |
#738 |
Guest
|
![]()
A ja w centrum zrobiłam taki wielki budynek jednopiętrowy. Podzieliłam go na dwie równe częsci. Wejścia były dwa dla mężczyzn i kobiet. I to był wielki publiczny kibelek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Guest
|
![]() Cytat:
trzeba troche poszukac. Sa 2: Taki tylko usuwajacy cenzure i taki ''realistyczny'' od 16 lat. |
|
![]() |
![]() |
#740 |
Guest
|
![]()
a ja mialam takie cos: w the sims randka simka rozmawiala ze swoim dzieckiem, w pewnym momencie zaczela wyganiac dziecko z pokoju, odwrocila sie do sciany i zaczela klaskac patrzac na cos (jakby w przestrzen, bo nic tam nie bylo), w zadaniach miala twarz takiej babki i roslo jej towarzystwo. potem wyskoczyla mi komunikat od 'konferansjerka' o tresci 'zostawiam Ci cos, zebys o mnie nie zapomniala', ale nic sie nie pojawilo. Pozniej maz simki wrocil z pracy, ta babka zmaterializowala sie na chodniku (nazywala sie tancerka lolita), zaczela namietnie calowac tego faceta, a potem z nim filrtowac, na koncu dala mu swoja wizytowke 'zeby o niej nie zapomnial'. Gdy na nia klikalam, bylo tylko jedno polecenie - 'zwolnij', sim ją zwalnial, a ona na drugi dzien wracala i znow to samo. Dodam, że nie kupowalam zadnego tortu. czy ktos tak mial i wie, kim jest ta lolita skad ona sie wziela i dlaczego przyszla?? prosze o odpowiedzi, bardzo mnie to ciekawi.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|