![]() |
#732 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie, wie już ktoś może co trzeba zrobić żeby używać tej biblioteczki i przechodzić na drugą stronę?
|
![]() |
![]() |
#733 |
Reputacja: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy jeśli wyprowadzę z mieszkania jedną rodzinę, to czy meble i inne rzeczy będą wpisane do majątku tej rodziny, którą wyprowadzę (czyli zostaną sprzedane).
I czy mogę wprowadzić do mieszkania simów z innego mieszkania??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Guest
|
![]()
zostana sprzedane.
odnosnie drugiego pytania - chodzi ci o to, ze beda mieszkac dwie rodziny w jednym mieszkaniu? |
![]() |
![]() |
#736 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trochę niejasno zadane pytanie. Mozesz ich wyprowadzać tak samo jak z domków, tzn trzeba wpierw przenieść do skrzyni rodzin a potem do innego mieszkania.
Mozesz połączyc obie rodziny w 1 mieszkaniu jeli liczebność na to pozwala - przy wprowadzaniu są 2 opcje - wprowadź sima do pustego mieszkania i połącz z istniejacą rodziną (czy jakos tak) |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Guest
|
![]()
Najczęściej można ją spotkać na parceli publicznej o nazwie: "Arkada Archimedesa" - czy jakoś tak
![]() A co do gry to mnie się podoba. Fajnie słychać baraszkujących nocą sąsiadów zza ściany ![]() - porady dla par, dożywotnie szczęście, fizjologia, opanowanie gniewu, zabezpieczenia przeciwpożarowe. Fajne jest też jak Simy skaczą na skakance! ![]() Mieszkania w blokach są kiepskie, ale wystarczy ładnie je umeblować i nie jest źle. Motyw magii - to nie dla mnie. Wolę grać "życiowo". Są też nowe gry komputerowe tj. Fifa 08, MySims, Spore, Commander&Conquest. Ostatnio edytowane przez Samantha : 29.08.2008 - 11:05 |
![]() |
![]() |
#738 |
Guest
|
![]()
Odnośnie tych sąsiadów..ja nic nie słyszę...:/ ( wiem, że to baardzo poważny problem jest, ale byłam ciekawa tego pukania w ścianę
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#740 |
Guest
|
![]()
Tak tylko czytałam, że wtedy sim może zapukać w ścianę, pójść opierniczyć tych sąsiadów. Właśnie dlatego zastanawiam się czy może tak cały dzień czy tylko np. w nocy.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|