|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Słuchajcie Jestem Nowy I Mam Do Was Takie Pytanko Kolega Taki Znajomy Moich Starszych Ma Sklep Z Grami I Mogę Od Niego Kupić Nowiutkie Simsy 2 Zwierzaki Na PS2 I Mam 2 Pytanka
1. Czy Opłaca Mi Się Je Kupić Za 60zł - Wersja Językowa pl i napisy pl 2. i czy na ps2 są potrzebne simsy 2 normalne żeby mi poszły zwierzaki? Z góry Dzieki Za Odpowiedzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Remus - Spróbuj Je Odinstalować i zainstalować jeszce raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
czy osiedlowe życie dodaje nam Wozy? czy tylko helikopter? a jesli nie dodaje aut to jaki dodatek je dodaje?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W "Osiedlowym Życiu" dodaje się tylko helikopter. auta dochodzą wyłącznie w "Nocnym Życiu" oraz jedno w "Czasie Wolnym" (do naprawienia; potem można nim jeździć).
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hejka.
Problem z OŚ zarzegnany i znów mogę śmiało grać w The Sims 2 i Dodatki. Przed zamówieniem dowiadziałem się dośc ale mam kilka pytań uzupełniających. wiem,że bloki są w Jaskini Pokrzyku i tylko tam trzeba wprowadzić rodziny. Czy jest jakiś sposób bez budowania bloku mieć np. w Miłowie, patrzyłem na wszelki wypadek na liste domowów i nie znalazłem. W Ksiązeczce jest napisane coś o trybu ciszy w telefonie ale nie wiem gdzie jest czy tylko działa jak się mieszka w blokach?? Gdzie najczęściej poza Jaskinią Pokrzyku szukać grup społecznych? Co się stanie jeśli zapełniem cały pasek reputacji. W poradniku widziałem fajny obiekt co się nazwywa zsyp śmieci można mieć takie coś w domy czy w blokach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
1. Musisz zbudować blok, a później wpisać kod
2. Jak mieszkasz w bloku to na telefonie jest opcja "ciszy" (lub coś w tym stylu) 3. Na różnych parcelach publicznych 4. Jeśli dobrze pamiętam to nic prócz tego, że simy Cię lubią. 5. Możesz mieć to i w domku i w bloku.
hello. Ostatnio edytowane przez Liv : 08.02.2010 - 11:23 Powód: opcja ciszy dostępna jest cały czas - poprawiłam ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A jak ten zsyp wygląda bo nie ma go w kategorii kuchnia.
Na pierwsze się spodziewałem takiej odpowiedzi i na drugie też sprawdziłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jeszcze jedne mam pytania uzupełniające.
Co to jest "Unikalny Separator" to jakieś specjalne drzwi do separacji rodzin??? Co daje "Dożywotnie Szczęście" "Porady dla par" "Zabezpiezczenie przeciw pożarowe" "Opanowanie gniewu" i "Fizjologia"?? Pozdrawiam. Wszystkich maniaków Simów |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Unikalny Separator to drzwi które MUSZĄ być w KAŻDYM domu w bloku (sprostowanie: w środku mieszkania możesz mieć różne drzwi, tylko wejściowe muszą być "Unikalnym Separatorem")
Dożywotnie Szczęście- o ile się nie mylę to wolniej spadają jakieś simowe czynniki Porady dla par- jeśli jakaś para się pokłóci lub ktoś kogoś zdradzi a Twój sim przeczytał "Porady dla par" to będzie opcja na simie z danej pary "Pogódź" (lub coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie) Zabezpieczenie przeciw pożarowe- Twoi simowie nie panikują gdy wybuchnie pożar Opanowanie gniewu- chyba się tak szybko nie złości sim, nie wiem na 100% Fizjologia- sim szybciej uczy się sportu No i jeśli nauczysz swojego sima wszystkich tych opcji to będzie się szybciej uczył gotowania, sprzątania itd. oraz będzie szybciej uczył dzieci chodził itp. ![]() Myślę, że pomogłam ;]
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 46 (0 użytkownik(ów) i 46 gości) | |
|
|